Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Schloss Wedendorf

Idylliske omgivelser med stort parkområde samt beliggenhet ved sjøen

Slottsferie i vakre og elegante rammer
Fantastisk beliggenhet ned mot sjøen
Vakker natur, aktiviteter og spennende utflukter
 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 550 km fra Hirtshals
 • 120 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Massasje mot gebyr
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Hotel Schloss Wedendorf er en ekte perle og et av de vakreste og mest klassiske slottene i Mecklenburg-Vorpommern. Hotellet har en fantastisk beliggenhet omgitt av vakker natur og ligger rett ved Wedendorfer sjøen. Her er det lagt opp til en romantisk og avslappende miniferie i elegante rammer. Hotellet ligger i kort avstand til de spennende byene Mölln, Lübeck og Wismar.

Hotellet tilbyr

Hotel Schloss Wedendorf ligger fantastisk og idyllisk til ned mot Wedendorfer sjø. Slottet er et av de vakreste og mest klassiske i Mecklenburg-Vorpommern. Her bor dere omgitt av en unik atmosfære og i 4-stjerners omgivelser på over 17 hektar tomt og rundt 3.300 kvadratmeter på slottet. Den gamle parken innbyr til en spasertur, hvor dere kan oppleve den vakre natur. Legg gjerne veien innom den vakre sjøen, hvor dere kan nyte utsikten over vannet.

Slottet er romslig og elegant innredet med flotte detaljer. Det er mange muligheter ved at bo på drømmeslottet og dere kan rolig lene dere tilbake og la dere skjemme bort. Slottet har egen restaurant, frokostrestaurant, kafé, bar, terrasse samt mulighet til å leie sykler. På hotellet og i nærheten er det mange fritidsaktiviteter som sykling, roing, båtutleie, turstier i parken og rundt sjøen samt et historisk bibliotek med 1000 bøker. Det er også mulig å nyte en deilig solskinnsdag på gressplenen og den skjønne bondegårdsatmosfæren med sauer, geiter og katter.

Dere har gratis tilgang til internett i hotellets resepsjon.

Rommene

De romslige dobbeltrommene på slottet er klassiske og elegante, og vender enten ut mot sjøen eller parken. Det er sofahjørne og skrivebord samt bad/toalett, dobbeltseng, radio, TV og telefon på rommet. Det er også mulig å bli innkvartert i den historiske bygningen Marstall, som ligger ca. 50 meter fra slottet.

Merk venligst at enkeltrom er 15-20 m², standard dobbeltrom er 20 m², komfort rom er 20-35 m², junior suiten er 50-75 m², Bülow suiten er 85 m² og Bernstorff suiten er 95 m². 

Verdt å se

 • Stadtkirche St. Nikolai (14.4 km)

  Denne flotte kirken i Grevesmühlen er bygget i en blanding av romansk og gotisk og er fra omkring 1230. I dag er kirken protestantisk.

  Stadtkirche St. Nikolai
  Stadtkirche St. Nikolai
 • Kalkflachmoor ved Degtow (15.9 km)

  Like sydøst for Grevesmühlen ved bydelen Degtowl, ligger et beskyttet naturområde. Dette kalk- og steinbruddet ligger på en høyde mellom 21 og 43 meter over havet og kan by på nydelige landskaper så langt øyet rekker. Her er det gode muligheter for å møte på noen spennende fugle- og sommerfuglarter, når dere går rundt i området. Ta med kikkerten og begi dere ut i dette fantastiske naturområdet.

  Kalkflachmoor ved Degtow
  Der er funnet mange fossiler i området.
 • Friedwald Grevesmühlen (17.3 km)

  Den flotte skogen, Friedwald, ligger mellom Vielbecker See og Santower og inviterer til en hyggelig, men annerledes, gåtur. I skogen er det nedgravde urner med aske fra personer der har ønsket spesielt å bli gravlagt her. Dette er ikke unikt for Grevesmühlen. Faktisk finnes det over 50 slike skoger spredt over hele Tyskland.

  Friedwald Grevesmühlen
  En urne i Friedwald.
 • Schloss Bothmer (25.8 km)

  Dette imponerende slottet i barokkstil er fra den første halvdel av 1700-tallet og ligger like øst for Leonorenwald i det nordvestlige Mecklenburg. Slottet ble bygget for grev Hans Caspar von Bothmer og er det største barokkslottet i hele Mecklenburg-Vorpommern. Etter en omfattende renovering, mellom 2009 og 2015, er slottet nå åpent for publikum og har et museum hvor man kan lære grevens spennende liv.

  Schloss Bothmer
  Slottet ligger mellom Leonorenwald og kystkommunen Boltenhagen.
 • Tigerpark Dassow (25.9 km)

  Denne familieejede tigerparken er en av Europas største tiger- og løveparker. Den åpnet i 2003 og er siden da vokst til et 50 mål stort område, hvor gjestene, i tillegg til mange forskellige arter tiger og løver, også bl.a. kan se lamaer, dromedarer og alpakaer.

  Tigerpark Dassow
  Tigerpark Dassow
 • Boltenhagen (29.6 km)

  Besøk hyggelige Boltenhagen, som er kjent for sine fantastiske sandstrender. Boltenhagen ligger ved Østersjøen i nordvestlige Mecklenburg-Vorpommern og betraktes som en del av ”den tyske rivieraen”. Bortsett fra de fantastiske bademulighetene, så ligger også naturreservatet Tarnewitz Huk, ytterst på den nordøstligste spissen ved Boltenhagen. Området er en halvøy med et meget rikt plante- og dyreliv.

  Boltenhagen
  Tilbring en dag på den tyske rivieraen.
 • Schwerin (36.7 km)

  En rundtur i Schwerin er et absolutt must. Byen ligger nydelig til i maleriske omgivelser med sjøene midt i byen og er hovedstaden i bundeslandet Mecklenborg-Vorpommern. Sjøene er en viktig del av Schwerin, og byen har gitt navn til Schweriner See, som med sine 61 km2, er en av Tysklands største. Her finner dere mange aktiviteter med alt fra vannsport til kultur- og innkjøpsmuligheder.

  Schwerin
  Schwerin
 • Lübeck (39.9 km)

  40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

  Lübeck
  Lübeck
Vis flere

Kart

Hotel Schloss Wedendorf
Schlossstrasse 7 19217 Wedendorf