Miniferie eller storbyferie i København på Hotel Sct. Thomas

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Sct. Thomas

Et bra utgangspunkt for en ferie med mange opplevelser i København

Unikt og koselig byhotel på indre Frederiksberg
God beliggenhet nær sentrum
Bo i fint superior-rom
 • 490 km fra Svinesundbroen
 • 480 km fra Hirtshals
 • Mulighet for sykkelleie
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Reis på en storbyferie i København og nyt et sentralt, men rolig utgangspunkt ved det koselige Hotel Sct. Thomas, lokalisert i indre Frederiksberg. Her har du kort avstand til hovedstadens mange spennende muligheter og severdigheter, enten det er kultur, historie, shopping eller sightseeing.


Hotellet tilbyr

Hotellet har en god og praktisk beliggenhet i det gamle, koselige teaterdistriktet på slutten av Frederiksberg Allé, kun en kort spasertur fra de mange restaurantene, butikkene og kafeene i Vesterbro. Her bor du nesten midt mellom en dyrepark og tivoli, med bare to kilometer til Frederiksberg Garden, Frederiksberg Slott, Søndermarken park og København dyrepark i den ene siden, og litt over en kilometer inn til sentral København i den andre retningen.

Hotel Sct. Thomas ble renovert til et koselig standard i 2010, og selv om beliggenheten er ganske sentral, har du et rolig og komfortabelt utgangspunkt for byferien i København. Det er mulig å leie sykler på hotellet, slik at du har enkel og rask tilgang til hovedstaden sitt pulserende sentrum og alle de spennende mulighetene og severdighetene byen har å tilby.

Hver morgen kan du stå opp til den perfekte starten på dagen, med hotellets gode og varierte frokostbuffe, servert i koselige omgivelser. Under oppholdet kan du nyte gratis kaffe og te i hotellets innbydende lobby.

Middag serveres ikke på hotellet, men du finner store utvalg av restauranter og kafeer innen gangavstand. Man kan bestille hotellpakken med middag inkludert på Jensens Bøfhus, til en god pris.

Under oppholdet har du gratis trådløst internett. Hotellet har begrenset antall parkeringsplasser for 200 NOK per dag, som må bestilles på forhånd og ved direkte kontakt med hotellet. Lader for Tesla elbiler finest også, men må bestilles på forhånd og i forbindelse med parkeringsplass.


Rommene

Du kommer til å bo i et av hotellets suveren superior-rom, som er tilgjengelige som enkel- og dobbeltrom. Rommene er innredet i en lys og moderne stil, med god plass og komfort under oppholdet. Alle hotellets rom er utstyrt med eget bad, toalett, skrivebord, komfortable senger og kabel- / satellitt-TV.

Merk at

Hotellet har heis, men det er ikke egnet for funksjonshemmede / rullestolbrukere da det er trapp opp til inngangen og herfra flere trapper til heisen. Hotellet har et begrenset antall parkeringsplasser for 200 NOK per dag, som må bestilles på forhånd, ved direkte kontakt med hotellet. Lader for Tesla elbiler finest, men dette må bestilles på forhånd og i forbindelse med parkeringsplasser.

Hvis du har kjøpt oppholdet inkludert med middag på Jensens Bøfhus, så serveres middagen på ankomstdagen. Det er dermed anbefalt at du reserverer bord på forhånd. Reservasjoner kan gjøres på www.jensens.com eller via telefon til restauranten.

Følgende 2-retters meny tilbys på Jensens Bøfhus:

Rekecocktail, servert i glass med sjømat dressing, salat og brød.
Deilig mør Rump Steik uten fettkant (kan byttes til 2 grillet kylling). Valgfri kartoffel og saus etter behag*

* Poteter: Tykke pommes frites, råstegte kartofler, fløtekartofler, søtpotet eller bakt potet.
* Saus: Favoritsaus, Whisky saus, Pepper saus, Bearnaise saus, Krem fraiche med gressløk, persille smør, hvitløk smør eller tarragon smør

Vis flere

Verdt å se

 • København (1.4 km)

  Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

  I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

  København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

  Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

  København
  Opplev Strøget som starter ved rådhusplassen og fortsett ned til Kongens Nytorv før dere runder av i Nyhavn
 • Tivoli (1.2 km)

  Københavns Tivoli er en fornøyelsespark i sentrum av København rett ved sentralstasjonen og Strøget. Parken er verdens nest eldste av sitt slag, kun Dyrehavsbakken er eldre. Tivoli ble grunnlagt av Georg Carstensen i 1843. Prøv noen av parkens mange attraksjoner og få en opplevelsesrik dag med familien, eller bare gå en tur i parken og opplev atmosfæren. Tivoli er kjent for sitt julemarked i desember.

  Tivoli
  Tivoli er verdens nest eldste av sitt slag.
 • Strøget (3.3 km)

  Strøget er den lengste og mest kjente gågaten i København og starter ved Rådhusplassen og går ned til Kongens Nytorv. Strøget er mest kjent for sine mange spesialbutikker og klesbutikker, og der finnes det alt fra butikker med varer på tilbud til store internasjonale merkevarekjeder, som Prada og Hermès. Det er en mengde caféer og barer for ikke å glemme det store tilbudet av restauranter som kan by på alt fra Sushi til tradisjonsrik dansk mat. Men Strøget er også mye mer enn bare restauranter og butikker. Alle gatekunstnerne og musikantene er med på å prege bybildet. Se også på alle de historiske bygningene i Strøget.

  Strøget
  Dra på shopping på Strøget på deres ferie i København
 • Nyhavn (4.1 km)

  Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev det idylliske havneområdet i gamle København som stammer fra 1670 og ble gravd ut som et alternativ til den allerede eksisterende havnen. Nyhavn var i gamle dager kjent som et dårlig område, men på starten av 1980-tallet, så fikk hele området en ansiktsløfting og i dag huser Nyhavn en lang rekke meget gode restauranter, barer og kaféer. Det er ikke noe som er bedre enn å nyte en kald øl på en av alle havneterrassene på en varm solskinnsdag. De gamle og delvis skjeve husene langs kaien står der flotte og fargerike, og det er alltid en festlig og god stemning på kaien. H.C. Andersen bodde fem år i nr. 20, hvor han skrev flere av sine mest kjente verker, slik som Prinsessen på Erten og Fyrtøyet. Dra på en miniferie i København og finn et billig hotell i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

  Nyhavn
  Det er åpent til sent i sjarmerende Nyhavn i København.
 • Amalienborg (5.0 km)

  Dra på sommerferie i København med Risskov Bilferie og opplev Amalienborg, som er et must for alle som er interessert i Danmarks historie og de kongeliges liv, som den dag i dag fortsatt er i dette slottet. På museet kan du lære om kongehusets historie, og fra den nydelige slottsplassen kan du hver dag se Livgardens vaktskifte kl. 12.00. Finn et billig helgeopphold eller dra på en miniferie til København og opplev Amalienborg og Livgardens vaktskifte kl. 12.00.

  Amalienborg
  Dra innom Amalienborg og se vaktskiftet kl. 12.00.
 • Rosenborg Slott (3.2 km)

  Det nydelig anlagte slottet ligger i hjertet av København og ble bygget på ordre av Christian IV i den nyanlagte Kongens Have. Slottet har noen av Danmarks største kulturskatter og i kjelleren er de danske kronjuvelene og kongekronene stilt ut. Riddersalen er den flotte salen med tronstolen laget av en narhvalstann . Det er også en meget imponerende utstilling av Flora Danica og venetiansk glass, som kan besøkes i tårnkamrene. I Skattkammeret oppbevares kronjuvelene bak lås og slå og en meget tykk mur. Kronjuvelene består blant annet av noen av verdens fineste smaragder.

  Rosenborg Slott
  Rosenborg Slott i Kongens Hage gjemmer bl.a. på kongehusets kronjuveler.
 • Botanisk Hage, København (2.5 km)

  Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev hovedstadens mange attraktioner.  Start f.eks. med Botanisk Hage, hvis historie strekker seg tilbake til 1600-tallet da den første hagen ble anlagt. Siden den gang er haven blidt utvidet og nyanlagt fire ganger, sist i 1874. Botanisk Have er en oase av fred og ro med over 11.000 plantearter. Her finnes alt fra kjøttetende planter til sjeldne orkideer. Avslutt besøket med en tur på caféen og nyt en forfriskning i de pene og naturlige omgivelsene. Finn barnevennlige hoteller i området rundt København og nyt den vakre byen på en kjør-selv familieferie med Risskov Bilferie.

  Botanisk Hage, København
  Ta en tur i Botanisk Hage og opplev over 11.000 plantearter.
 • Carlsberg Glyptotek (1.9 km)

  Glyptoteket i sentrum av København stiller ut en imponerende samling av antikk kunst og verker fra det 19. og 20. århundret i storslåtte omgivelser. Museet ble stiftet av brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling omfatter ca. 10.000 kunstverker fordelt på to hovedsamlinger. Opplev en av Københavns kulturperler, og nyt en forfriskning i Glyptotekets kafé.

  Carlsberg Glyptotek
  Se en utrolig og internasjonalt anerkjent samling av antikk og modernistisk kunst.
 • Tycho Brahe Planetarium (0.9 km)

  Finn en billig bilferie hos Risskov Bilferie og dra på besøk til hovedstaden. Det er mye å både se og gjøre i København og en av de mange opplevelsene dere bør få med dere er en tur i Planetariet. Ofte omtalt som ´Planetariet´ er Tycho Brahe Planetarium blidt samlingsstedet for alle som er interessert i universet, planetene og ikke minst romfart. Planetariet er først og fremst et sted hvor stjernehimmelen og de fjerne galaksene og planeter kan oppleves på det 1.000 kvadratmeter store lerretet i IMAX-kinoen. Ta med familien på en rundreise i det uendelige universet på Tycho Brahe Planetarium, overfor det Ny Teater på Gammel Kongevej i sentrum av København. Finn en billig familieferie til København, et helgeopphold eller en miniferie og ta med familien på en massevis av opplevelser i den danske hovedstaden København.

  Tycho Brahe Planetarium
  Planetariet er også samlingssted for de mange romentusiastene i København.
 • Den Blå Planet (14.1 km)

  Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nord-Europas største akvarium og tilbyr en unik opplevelse for barn og voksne. Den Blå Planet er et akvarium i verdensklasse og et nytt arkitektonisk landemerke. Den Blå Planet har vann på alle sider og skal gi de besøkende en følelse av å være under havets overflate. Det nye bygget består av fem "armer" som springer ut fra sentrum. Det gjør at gjestene selv kan bestemme deres rute rundt i akvariet. Her kan du kan komme nært innpå i alt 20.000 fisk og havdyr, fordelt på 53 akvarier med i alt syv millioner liter vann.

  Den Blå Planet
  Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nord-Europas største akvarium og tilbyr en unik opplevelse for barn og voksne.
Vis flere

Kart

Hotel Sct. Thomas
Frederiksberg Allé 7, 1621 København V

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbelt Superior Rom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat