Miniferie med luksus på Hotel Skt Petri i Købe

Norsk | NOK

Hotel Skt. Petri

Avslappet luksus på et av Københavns ypperste hoteller

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Parkeringsservice inkludert i pakken
 • Inkl. 10-retters smaksopplevelse
 • Københavns beste beliggenhet
1.910,-
3~4 dager fra
2.469,-

Inkl. middag på restaurant DADA

Unik luksus i København

3 dager
Fra 2.469,- / spar opp til 1.167,-
SPAR
4 dager
Fra 3.349,- / spar opp til 1.911,-
SPAR
* Pris pr. person i superior dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x Middag serveres i DADA-stil
 • Gratis parkering
 • Gratis oppgradering til Superiorrom
 • Gratis inngang til treningssenter
Risskov Pakken

Bestill den ultimate 5-stjerners luksusopplevelsen med betjent parkering, romservice, gratis velvære, utsøkte smaksopplevelser og deilige rom med komfort i særklasse. Hold dere midt i alle Københavns spennende muligheter, innen gangavstand fra det meste, og bli oppvartet fra innsjekk til utsjekk. Velkommen til Hotel Skt. Petri!

Hotellet tilbyr

Et eksklusivt opphold venter dere på et av Danmarks beste hoteller, med Københavns absolutt beste beliggenhet. Skt. Petri er et 5-stjerners luksushotell med en ypperlig beliggenhet midt i Krystalgade, og herfra har dere alle byens herligheter innen kort avstand.

Hotellet utstråler topp kvalitet fra gulv til tak, og som gjester her er alt dere trenger å tenke på å slappe av og nyte livet. Det vennlige og ekstremt serviceinnstilte personalet ivaretar alle deres ønsker, noe som ikke minst gjenspeiles i hotellets gratis parkeringstjeneste, der dere ganske enkelt bare leverer inn bilnøklene og lar personalet parkere bilen for dere.

Og det er bare toppen av luksusfjellet, fordi hotellpakken inkluderer også gratis tilgang til det deilige velværeområdet, hvor dere kan slappe av i badstuen eller dampbadet, eller bestille en fantastisk massasje. Dere kan også gratis benytte dere av hotellets eget treningssenter, som er utstyrt med toppmoderne fasiliteter.

Nyt hotellets suverene beliggenhet med shopping, byliv, kultur og severdigheter innen gangavstand. Det er også mulig å låne sykler, slik at dere raskt og enkelt kan komme dere rundt i den vakre hovedstaden.

Dagen starter med en fantastisk frokost, som dere også har muligheten til å nyte på rommet, hvis dere skulle ønske det.

Om kvelden kan dere se frem til en helt unik kulinarisk reise på Restaurant DADA, hvor dere vil bli bortskjemt med en utsøkt 10-retters smaksopplevelse. Vegetariske og allergivennlige versjoner kan selvfølgelig også bestilles.

Hvis dere har lyst, anbefales det å runde av dagen med et fantastisk øyeblikk i baren, hvor noen av hovedstadens mest talentfulle bartendere står klare til å trylle frem drinker for dere.

Rommene

Hotellet har 288 unike og romslige rom, hvor komfortnivået er skyhøyt. Som standard inkluderer hotellpakken opphold i et av deilige Superior rommene på mellom 24 og 29 m², men dere har også muligheten til å oppgradere til et Superior rom med balkong og utsikt, eller et av de enda mer romslige og komfortable Deluxe rommene.

Alle rommene er innredet med eget luksuriøst bad, og er utstyrt med klimaanlegg, minibar, skrivebord, hårføner, vannkoker, safe, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi.

Romtyper *

Superior dobbeltrom

1 / 3
Hotellets Superior dobbeltrom er mellom 24 og 29 m² store, og har alt dere trenger for et komfortabelt opphold. De har et eget luksuriøst bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner, og er utstyrt med klimaanlegg, minibar, skrivebord, vannkoker, safe, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi.
» Se flere romspesifikke bilder

Deluxe dobbeltrom

1 / 5
Deluxe dobbeltrommene tilbyr, i tillegg til det Superior rommene tilbyr, litt ekstra plass og komfort. Deluxe rommene er 29-33 m² store.
» Se flere romspesifikke bilder

Superior Dobbeltrom med byutsikt

1 / 1
Es ist möglich, ein Upgrade auf ein Superior-Doppelzimmer mit Stadtblick durchzuführen. Diese sind sowohl mit als auch ohne Balkon erhältlich.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

370 km fra
Hirtshals, Danmark
450 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

København (1.3km)

Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

Botanisk Hage, København (0.8km)

Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev hovedstadens mange attraktioner.  Start f.eks. med Botanisk Hage, hvis historie strekker seg tilbake til 1600-tallet da den første hagen ble anlagt. Siden den gang er haven blidt utvidet og nyanlagt fire ganger, sist i 1874. Botanisk Have er en oase av fred og ro med over 11.000 plantearter. Her finnes alt fra kjøttetende planter til sjeldne orkideer. Avslutt besøket med en tur på caféen og nyt en forfriskning i de pene og naturlige omgivelsene. Finn barnevennlige hoteller i området rundt København og nyt den vakre byen på en kjør-selv familieferie med Risskov Bilferie.

Rundetaarn (0.7km)

Mange av de flotte renessansebygningene som er å finne i København, er bygget under Christian IV kongedømme. Rundetaarnet ble i sin tid bygget som et observasjonstårn i forlengelsen av Trinitatis kirken. I dag er tårnet en flott mulighet til å oppleve København ovenfra. Det ca. 210 meter opp til toppen av Rundetaarnet, selv om det kun er 36 meter høyt. Turen opp går i en spiral på innsiden av tårnveggene. Derfor vil turen også virke litt lengere. Fra observasjonsplattformen er det en super utsikt ut over sentrum av København. God trim for hele familien, som belønnes med en enestående panoramautsikt og noen uforglemmelige øyeblikk fra Købmagergade.

Strøget (0.8km)

Strøget er den lengste og mest kjente gågaten i København og starter ved Rådhusplassen og går ned til Kongens Nytorv. Strøget er mest kjent for sine mange spesialbutikker og klesbutikker, og der finnes det alt fra butikker med varer på tilbud til store internasjonale merkevarekjeder, som Prada og Hermès. Det er en mengde caféer og barer for ikke å glemme det store tilbudet av restauranter som kan by på alt fra Sushi til tradisjonsrik dansk mat. Men Strøget er også mye mer enn bare restauranter og butikker. Alle gatekunstnerne og musikantene er med på å prege bybildet. Se også på alle de historiske bygningene i Strøget.

Rosenborg Slott (0.8km)

Det nydelig anlagte slottet ligger i hjertet av København og ble bygget på ordre av Christian IV i den nyanlagte Kongens Have. Slottet har noen av Danmarks største kulturskatter og i kjelleren er de danske kronjuvelene og kongekronene stilt ut. Riddersalen er den flotte salen med tronstolen laget av en narhvalstann . Det er også en meget imponerende utstilling av Flora Danica og venetiansk glass, som kan besøkes i tårnkamrene. I Skattkammeret oppbevares kronjuvelene bak lås og slå og en meget tykk mur. Kronjuvelene består blant annet av noen av verdens fineste smaragder.

Statens Museum for Kunst (1.1km)

Statens Museum for Kunst, eller SMK ligger i sentrum av København og stiller ut både kunst og kunsthistorie fra de siste 700 årene. SMK er en varierte blanding av gammel og nyere kunst, og her kan man blant annet oppleve verker av Nolde, Anna Ancher, Hammershøj, Munch og Rubens for bare å nevne noen få. SMK er nok mest kjent for den store samlingen av dansk kunst fra gullalderen og den spektakulære samlingen av fransk kunst fra 1900 til 1930 med kjente kunstnere som Matisse og Picasso. Det er også løpende utstillinger. Delta i noen de mange aktivitetene som museet arrangerer både for barn og voksne, og nyt en spennende dag blant de store kunstnerne.

Nyhavn (2.1km)

Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev det idylliske havneområdet i gamle København som stammer fra 1670 og ble gravd ut som et alternativ til den allerede eksisterende havnen. Nyhavn var i gamle dager kjent som et dårlig område, men på starten av 1980-tallet, så fikk hele området en ansiktsløfting og i dag huser Nyhavn en lang rekke meget gode restauranter, barer og kaféer. Det er ikke noe som er bedre enn å nyte en kald øl på en av alle havneterrassene på en varm solskinnsdag. De gamle og delvis skjeve husene langs kaien står der flotte og fargerike, og det er alltid en festlig og god stemning på kaien.

H.C. Andersen bodde fem år i nr. 20, hvor han skrev flere av sine mest kjente verker, slik som Prinsessen på Erten og Fyrtøyet. Dra på en miniferie i København og finn et billig hotell i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

Carlsberg Glyptotek (1.4km)

Glyptoteket i sentrum av København stiller ut en imponerende samling av antikk kunst og verker fra det 19. og 20. århundret i storslåtte omgivelser. Museet ble stiftet av brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling omfatter ca. 10.000 kunstverker fordelt på to hovedsamlinger. Opplev en av Københavns kulturperler, og nyt en forfriskning i Glyptotekets kafé.

Tivoli (1.5km)

Københavns Tivoli er en fornøyelsespark i sentrum av København rett ved sentralstasjonen og Strøget. Parken er verdens nest eldste av sitt slag, kun Dyrehavsbakken er eldre. Tivoli ble grunnlagt av Georg Carstensen i 1843. Prøv noen av parkens mange attraksjoner og få en opplevelsesrik dag med familien, eller bare gå en tur i parken og opplev atmosfæren. Tivoli er kjent for sitt julemarked i desember.

Operaen, København (4km)

Operaen på Holmen er Danmarks nationalopera og ble innviet av Dronning Margrete II den 15. januar 2005. Bygningen er tegnet av arkitekten Henning Larsen og det er Mærsk Mc-Kinney Møller som har vært både initiativtaker og byggherre. Københavns Opera med sine 41.000 kvadratmeter ie godt synlig i landskapet på Holmen. Det store bygget har omkring tusen ulike rom med øvelseslokaler, garderobe og omkledningsrom. Operaen har to scener, den Store Scene, hvor det er plass til 1.400 gjester og Takkelloftet, med plass til 200.

Ta kanalbåten over til Holmen, eller ta bilen. Den flotte bygningen og det interessante interiøret er også verd besøket, og kanskje kan dere ta en velfortjent pause i operaens restaurant.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Christian IV

Opphold med frokostbuffé

Stor-København

Sentral beliggenhet

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 50 DKK drikkekupong
 • 2 x kaffe og kake i resepsjonen
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

370,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Sjarmerende hotell sentralt i København

Les mer

Grand Hotel Copenhagen

Opphold med frokost

Stor-København

I hjertet av København

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 flaske Cava på hotellrommet
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

286,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Stilfull storbyferie i København

Les mer

Villa Copenhagen

Opphold med frokostbuffé

Stor-København

Bærekraftig luksushotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis bruk av fitnessavdelingen
 • 1 flaske vin på rommet

671,-
Fra kun
1.819,-

Vis kort

5-stjerners luksus i København

Les mer

Copenhagen Plaza Hotel

Opphold med frokostbuffé

Stor-København

I hjertet av København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 fl. musserende på rommet
 • 2 x Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

480,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Nyt København med stil

Les mer

Scandic Webers

Opphold med frokostbuffé

Stor-København

Miniferie i hjertet av København

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Signatur cocktail i hotellbaren
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

377,-
Kun
1.039,-

Vis kort

Sommerferie i sentrum av København

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.