Miniferie på Hotel Søgården i Brørup

Norsk | NOK

Hotel Søgården Brørup

Sjekk inn på hotell med gratis bowling nær Legoland

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Familievennlig hotell med mange aktiviteter
 • Alle rommene har egen terrasse
 • Gratis bowling er inkludert i hotellpakken
538,-
3~5 dager fra
999,-

Opphold med halvpensjon

Miniferie nær Legoland

3 dager
Fra 999,- / spar opp til 300,-
SPAR
4 dager
Fra 1.479,- / spar opp til 404,-
SPAR
5 dager
Fra 1.929,- / spar opp til 539,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Gratis inngang på bowling eller compact golf
Wild Offer

Få noen fine dager på miniferie fylt med aktiviteter for hele familien på Sør-Jylland. Hotel Søgården tilbyr både gratis bowling, golf, biljard og bordfotball, og har også lekeplass med hoppeslott for familiens yngste medlemmer. Hotellet ligger nord for vakre Ribe og sør for Billund. Herfra er det korte avstander til flotte opplevelser og severdigheter, blant annet katedralen og vikingsenteret i Ribe og Legoland i Billund. Det er barnas favoritt.

Hotellet tilbyr

Hotel Søgården ligger i sjarmerende Brørup mellom Midtjylland og Sønderjylland, nær motorveien E20, og omtrent midt mellom Kolding og Esbjerg.

Hotellet er en del av den familieeide konsernet Søgård Brørup med selskap- og kursrom, restaurant og bowlinghall - alt under ett tak og Hotel Søgården som nærmeste nabo.

Hotellets gjester har gratis adgang til bowlinghallen med hele 10 baner, også tilrettelagt for barn. Forhåndsbestill gjerne, og unngå å bli skuffet.

Rundt hotellet har familiebedriften opprettet et stort inngjerdet hageanlegg med lekeplass og hoppeslott. Her ligger også en 18-hullsbane tilrettelagt for såkalt kompakt golf samt en overbygd terrasse. Merk at golfbanen er svært populær, så det lønner seg gjerne å bestille plass på forhånd.

Utenfor hotellet - og i Danmark generelt - er Brørup viden kjent for sitt historiske marked. Det rigges i stand hver fredag med unntak av enkelte ferie- og helligdager. Ellers er det kort vei til Brørups utendørsbasseng, bare 2 km fra hotellet.

Start dagen med en deilig og velsmakende frokostbuffé servert hver morgen i hotellets restaurant. På ettermiddagen forbereder kjøkkenet nytraktet kaffe med kake for sine gjester. Om kveldene serveres smakfulle retter i den familievennlige restauranten. Når været er godt kan maten nytes på den overbygde terrassen mot hagen.

Rund gjerne av en dag på Hotel Søgården med en tur på stedets hyggelige bar.

Det er gratis parkering på hotellet, og under oppholdet har gjester gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotellet har 19 flotte rom i første etasje med egen terrasse. Valget står mellom enkelt- og dobbeltrom samt dobbeltrom med opptil to ekstra oppredninger.

Alle hotellrommene har eget bad og er utstyrt med komfortable senger, skrivebord og tv.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

300 km fra
Hirtshals, Danmark
700 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Gram Slot (24.6km)

Det flotte Gram Slot ligger omgitt av vollgraver i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige byen Gram, hvor det generelt er en fin stemning.

Slottet brukes i dag som eventhus. Her er det kapasitet til nærmere 50.000 gjester og det er både konserter, ferieleiligheter og et stort økologisk jordbruk. Dessuten settes det stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også presenteres på slottet.

Ribe Domkirke (27.2km)

Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse kjennetegn, kan ses fra langt unna. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (i tre) i Slesvig og Ribe rundt 860. Den nåværende kirken er påbegynt mellom 1150 og 1175 og stod ferdig mellom 1225 og 1250. Etter tallrike om- og påbygninger fremstår kirken som Danmarks eneste fem skipede kirke, preget av skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

Legoland (36.4km)

Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

Ribe Vikingecenter (30.4km)

Bli med på en fantastisk reise tilbake til den gangen vikingene hersket i Ribe. Føl historien tett på kroppen og hør historiene om de gamle danene og deres liv og levesett og prøv selv å være viking for en dag. Ta en tur over markedsplassen og møt de dyktige sølvsmedene og glassperlemakerne. Besøk vikingenes hus og spesielt det flotte tinghuset med kalkmalerier. Prøv å skyte med langbue eller delta i trening som hører med til å kunne bli en ekte viking. Lær mer om deres matvaner, og ellers la fantasien ta over og opplev stemningen som Ribe Vikingecenter gjenskaper til fulle.

Lego@House (42.2km)

Dra på bilferie i Danmark og finn en familieferie hos Risskov Bilferie. Kjør-selv på oppdagelsesferd og hvorfor ikke starte med en favoritt i Billund. Besøk det nye Lego@House, hvor de besøkende kan lære om historien til Lego og inspirasjonen bak legoklossene. Det nye Lego@House åpnet i 2017 og er 23 meter høyt og på ikke mindre enn 8.500 m2, med en 3.400 m2 stor kjeller full av legoklosser. Dra på sommerferie eller vinterferie med hele familien og kjør-selv på oppdagelse i Jylland. Det er mange familievennlige reiser å velge blant hos Risskov Bilferie.

Kolding (32.4km)

I Kolding er det noe for alle, enten dere er på ferie med barn eller ikke. Besøk f.eks. slottet, Koldinghus, eller nyt en dag med shopping og cafébesøk.

Egtvedpigens Grav (28km)

Vest for Vejle ligger Egtved, hvor Egtvedpigen ble funnet i 1921 ligger en godt bevart grav fra bronsealderen. I dag kan dere besøke den rekonstruerte gravhaugen og det er oppført et lite museum på stedet som beskriver det sjeldne funnet. I det lille museet er det utstilt en kopi av Egtvedpigens klesdrakt med smykker og tilbehør. Dra på en billig bilferie i Danmark og besøk dette interessante stedet.

Skulpturpark i Tørskind Grusgrav (29.3km)

Den danske billedhuggeren Robert Jacobsen har, i samarbeid med den franske skulptøren Jean Clareboudt, forvandlet den tidligere grusgraven i Tørskind til en skulpturpark. Skulpturene er utført i jern, betong, stein og tre og samlet representerer de individuelle skulpturene en symbolsk, men sann forbindelse med naturen. Utstillingen tar utgangspunkt i solas gang over himmelen i løpet av én

dag og viser hvordan lys og skulptur påvirker hverandre. Slik oppleves verkene forskjellig, avhengig av hvilket tidspunkt på dagen og året dere besøker Tørskind Grusgrav.

Billund (41.8km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev Sønderjylland på ferie i egen bil. Hele området byr på skjønn natur, kultur og et fint byliv samt mange attraksjoner for barn. Finn et last minute-hotell hos Risskov Bilferie og opplev en herlig ferie i Danmark.

Lalandia (36.4km)

Dra på bilferie i Danmark med hele familien og stopp ved Lalandia, hvor alt med vann kan oppleves; vannrutsjebaner og bølgebassenger, og for de voksne er det velvære-opplevelser i særklasse. Finn et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en 'badeferie' til Lalandia.

Vadehavscentret (37.4km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev Vadehavet. Vadehavscentret arrangerer spennende turer, hvor dere har muligheten til å oppleve Nationalpark Vadehavets unike natur og kultur sammen med en fagutdannet naturveileder. Bli med på selsafari og opplev seler i deres naturlige omgivelser. Finn billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på oppdagelsesferd i den danske naturen. 

Museet Trapholt (38.3km)

Museet Trapholt er Danmarks eneste museum hvor dere kan oppleve både billedkunst, kunsthåndverk, design og møbeldesign. Spesialutstillingene byr alltid på nye og spennende opplevelser med internasjonale og danske kunstnere og designere. Museet har en fin samling moderne billedkunst og rommer dessuten Danmarks største samling av stoler fra det 20. århundret samt Arne Jacobsens unike sommerhus.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Gram Slotskro

Inkl. 2x2-retters meny

Sørjylland

Slottskro i Sønderjylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x Kaffe/te etter middag inkl. søt overraskelse
 • Gratis internett og parkering

758,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Kro-opphold på Gram Slottskro

Les mer

Zleep Hotel Kolding

Tilbud til Danmarks Designby

Østjylland

Minipris til Kolding

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

151,-
Kun
779,-

Vis kort

Nærme shopping, serverdigheter og kulturelle tilbud

Les mer

Zleep Hotel Billund

Ideelt for barna

Midtjylland

Opplev Jylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Kaffe/te/kakao og kake ved ankomst
 • 1 x is til barna
 • Gratis internett

611,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Familieferie i Billund

Les mer

Den Gamle Grænsekro

Inkl. dagens rett

Sørjylland

Idyllisk vertshusopphold

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x dagens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

363,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Kroopphold i idyllisk naturområde

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.