Bilferie i Danmark til Hotel Strandparken

Norsk | NOK

Hotel Strandparken

Dra på miniferie til Holbæk og bo i vakre omgivelser med utsikt til fjorden

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Suveren beliggenhet ved Holbæk Fjord
 • Kombinér kos, avslapning og aktiviteter
 • Naturopplevelser og spennende severdigheter
611,-
3~4 dager fra
1.169,-

I Strandparken ved fjorden

Sentralt på Själland

3 dager
Fra 1.169,- / spar opp til 318,-
SPAR
4 dager
Fra 1.619,- / spar opp til 612,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Nær stranden
Risskov Pakken

Hotel Strandparken er med sin sentrale beliggenhet i Danmark et optimalt sted å tilbringe noen feriedager. Hotellet ligger rundt 45 minutters kjøretur fra København og 35 minutters kjøretur fra ferjeleiet i Odden. Med sin beliggenhet midt i parken og rett ved fjorden har Hotel Strandparken fine omgivelser, som er godt egnet til diverse leker, ballspill etc.

Hotellet tilbyr

Hotel Strandparken er med sin sentrale beliggenhet i Danmark et optimalt sted å tilbringe en miniferie. Hotellet ligger bare 45 minutters kjøretur fra København og 35 minutter fra fergen mellom Odden og Ebeltoft. Med plasseringen midt i parken og rett nede ved fjorden har Hotel Strandparken noen supre utendørsfasiliteter som diverse leker, ballspill osv. Hotellets restaurant ligger pent med utsikt over parken og fjorden. Om sommeren åpner hotellet for servering på sin hyggelige terrasse så snart været tillater det.

Rommene

De 33 rommene er alle innredet med eget bad og toalett, hårtørker, vannkoker til fri kaffe, te og kakao, minibar, telefon, TV og gratis trådløst internett. En stor del av rommene har utsikt over fjorden og den pene parken. Enkelte av rommene er suiter og er derfor velegnet til familier med barn. Nytt ved hotellet, er at de har innledet et samarbeid med Wa'core som har stilt en vannseng til rådighet. Ved å sove i vannseng fordeler vannet kroppens vekt og avlaster trykket på rygg, skuldre og nakken. Hvis dere ønsker å sove på rom med vannseng, kan dette bestilles, men kan ikke garanteres.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

310 km fra
Hirtshals, Danmark
500 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Holbæk Museum (1.5km)

På Holbæk Museum kan dere oppleve en lang rekke utstillinger som på forskjellige måter belyser Holbæks kulturarv. Hele 250.000 gjenstander er å finne i museet, og Danmarks største samling av Knabstrup-keramikk finnes her. Museet består av 13 historiske bygninger samt en losbåt. Noen av bygningene stammer fra 1600-tallet. I en av museets bygninger, på Bakkekammen 45, ligger interiørmuseet for Bedre Byggeskik som i det 20. århundret jobbet for å oppnå en bedre byggekultur i Danmark. Rett ved siden av museet ligger Sankt Nicolai Kirke, en klassisk rød steinkirke, som er Holbæks største. En annen kirke som er verdt et besøk, er Tveje Merløse Kirke, som ligger i Tveje Merløse, tre kilometer sør for Holbæk og som er enkel å besøke, når dere er på ferie i bil. Kirken er en steinkirke med tvillingtårn og en av Sjællands eldste, oppført på 1100-tallet. Opplevelsene står nærmest i kø når dere er på sommerferie i Holbæk!

Æglageret (1.1km)

Finn en bilferie som passer til en sommerferie, vinterferie eller kanskje en høstferie. Dra på oppdagelse i Danmark på en kjør-selv opplevelse med hele familien og finn også billige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøk Æglageret på Lindevej som ikke er et lager fylt med egg, men en populær kunsthall med en morsom historie. Det flotte huset ble bygget i 1921 av Danmarks største eggprodusent, Odense Ægforretning. Huset ble overtatt av Holbæk Kunstforening i 1980, som har gjort et stort restaureringsarbeid.

Noen av byens elste trær er å finne i Æglagerets hage, som er et fredelig sted for byens borgere og besøkende. Finn barnevennlige hoteller i området og dra avgårde med hele familien i eget tempo.

Tyrkisk Bad - Sidesporet (0.6km)

Bare 100 meter fra hotellet ligger det kjente tyrkiske badet Hamam som tilbyr behandlinger og velvære både innen- og utendørs med en flott utsikt over Holbæk fjorden. Kombiner miniferien med en velvære-opplevelse utenom det vanlige. Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og prøv litt tyrkisk velvære ved Holbæk.

Dragsholm Slott (25.5km)

Det er mulig å besøke slottet og spise god mat i restaurantene eller delta i en av de historiske omvisningene hvor dere kanskje kan være heldige og møte på spøkelser. I de senere årene har Dragsholm Slott bygget opp et ry som et av landets beste spisesteder. Enten dere spiser et måltid i gourmetrestauranten” Slotskøkkenet” eller i det mer folkelige ”Lammefjordens Spisehus”, så kan dere være sikre på å stifte bekjentskap med ”smaken av Odsherred”. De har på slottet klart å skape et unikt gastronomisk konsept med kjøkkensjef Claus Henriksen i spissen.

Birkegårdens Hager (30.4km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev de mange herlige tingene som foregår, også i barnestørrelse. Her kan dere tilbringe dagen i denne flotte parken. Her er det en lekeplass og en hyggelig liten kafé. Planlegg en ferie i egen bil og finn et barnevennlig hotell hos Risskov Bilferie.

Sommerland Sjælland (28.5km)

Sommerland Sjælland er et perfekt utfluktsmål dersom dere ønsker en aktiv dag sammen med familien. De kan skilte med et stort vannland og mange morsomme attraksjoner som f.eks. en loop-rutsjebane, MiniLekeland, tømmerflåteekspedisjon i jungelen, klatring, gullgravning, trampoliner og 3D-kino.

UNESCO Global Geopark Odsherred (29.2km)

Det nydelige landskapet i Odsherred er nå tatt opp på UNESCOs verdensarvliste og kan kalle seg for UNESCO Global Geopark Odsherred, som den første danske geoparken noensinne. Opptagelsen skyldes først og fremst et helt unikt landskap fra istiden, hvor de geologiske forholdene har en avgjørende kulturhistorisk betydning. Det imponerende landskapet har tiltrukket kunstmalere igjennom 200 år, som har gjengitt dramatiske landskapsformer. Av samme grunn bør dere besøke noen av galleriene og kunstmuseene i området. Det kuperte istidslandskapet med sine mange imponerende utsikter og uspolerte naturområder er også helt ideelt for en aktiv ferie enten dere er på sykkel- eller gåtur.

Vikingeskibsmuseet (33.7km)

Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskipsmuseet. Museet ble til i 1969, og siden er der kommet mange nye gjenstander til museet. Det har hele fem originale vikingskip, og her kan dere få et godt innblikk i livet den gang.

Odsherred Zoo (22.3km)

Odsherred Zoo ligger midt på Nordvest Sjælland, hvor dere kommer nært innpå 600 eksotiske dyr fordelt på 100 arter i Danmarks første zoo- og rescuesenter. Noe helt spesielt som parken byr på, er et hjem for eksotiske dyr som har hatt det vondt.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Comwell Sorø

Inkl. 2-retters meny

Vestsjælland

Miniferie i Midtsjælland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

367,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

Ferie under Danmarks største stråtak

Les mer

Hotel Højbysø

Miniferie på Nord-Sjælland

Vestsjælland

Naturferie i Odsherred

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

643,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Flott ferie nær Sommerland Sjælland

Les mer

Hotel Frederiksværk

Bo sentralt i Frederiksværk

Nordsjælland

Opplev Nordsjælland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 flaske vann
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

267,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Hyggelig miniferie i Nord-sjælland

Les mer

Hotel Hørby Færgekro

Inkl. 2-retters meny

Vestsjælland

Ferie ved Holbæk fjord

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

614,-
Fra kun
1.139,-

Vis kort

Naturskjønt kroopphold ved Isefjorden

Les mer

Færgelundens Hotel

Inkl. halvpensjon og glass vin

Sjælland

Ferie ved Roskilde Fjorden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x 1 glass vin
 • Gratis internett og parkering

474,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Hjemmekoselig nær Roskilde Fjord

Les mer