Dra på billig kjør-selv ferie til Hotel Svornost

Norsk | NOK

Hotel Svornost

Smak på det verdenskjente ølet Pilsner Urquell og besøk bryggeriet.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Nær Prahas historiske sentrum
 • Deilig restaurant og terrasse med servering
 • Nær Black Bridge Golf Resort
358,-
3~8 dager fra
579,-

3 dager
Fra 579,- / spar opp til 268,-
SPAR
4 dager
Fra 859,- / spar opp til 266,-
SPAR
5 dager
Fra 1.099,- / spar opp til 304,-
SPAR
6 dager
Fra 1.339,- / spar opp til 341,-
SPAR
7 dager
Fra 1.599,- / spar opp til 359,-
SPAR
8 dager
Fra 1.929,- / spar opp til 306,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 10% rabatt i Outlet Shopping Center
 • 2 x Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Besøk den historiske byen Praha og alle de enestående monumentene og severdighetene som byen byr på. På Hotel Svornost bor du i et rolig område bare 15 minutter med bil fra den historiske bykjernen, og herfra har du også et godt utgangspunkt for å oppdage andre spennende steder i Tsjekkia.

Hotellet tilbyr 

Hotel Svornost ligger i et rolig boligområde i Praha, og hotellet har gratis internett og gratis parkering. Restauranten er åpen hver dag fra 11.00 til 23.00, og den serverer typiske tsjekkiske delikatesser og det verdensberømte ølet Urquell, som brygges i den tsjekkiske byen Plzen. Du kan også nyte god mat og smake på de lokale ølsortene på den trivelige sommerterrassen. I tillegg til lokalt øl og brus serverer baren Formanska moraviansk vin og brennevin.

Hotel Svornost har et innendørs lekerom for barn, og en del av hagen blir brukt som lekeplass. Hotellet ligger bare 2 km fra Black Bridge Golf Resort, som er en 18-hulls bane, som ble bygget i 2010. Du kommer til Prahas historiske sentrum på ca. 15 minutter med tog eller buss. Både buss- og togstasjonen ligger innen 5 minutters gange fra hotellet.

Rommene

Rommene er enkelt innredet og utstyrt med eget bad, telefon og tv med kanaler på mange språk. På dobbeltrommene er det mulig å få ekstraseng.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

725 km fra
Kiel, Tyskland
1150 km fra
Hirtshals, Danmark
1275 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Josefov (12.9km)

Et lite område midt i den gamle bydelen, Stare Mesto, ligger det gamle jødiske kvarteret, Josefov. Dette lille området er fullstendig omgitt av Stare Mesto og huser bl.a. en rekke jødiske synagoger, en jødisk kirkegård og ikke minst Det Jødiske Museum i Prahe, hvor bl.a. jødenes sørgelige historie under nazismen skildres. Blant de i alt syv synagogene i området, er en av de mest populære Den Spanske Synagogen, som bl.a. har en utstilling om jødenes liv i Tsjekkia fra befrielsen og frem til i dag. I den sydlige delen av Stare Mesto finner dere også et museum som tar for seg den jødiske forfatteren, Franz Kafka, som var født i Prahe i 1883.

Stare Mesto (12.3km)

Stare Mesto er Prahas gamle bydel og ligger ved Vltava-elven med Mala Strana-kvarteret på den motsatte siden. Det antas at der har vært bebyggelse i dette område allerede helt siden det 9. århundret. Dette koselige gamle området byr på en lang rekke spennende opplevelser, ikke minst i form av den enorme gamle rådhusplassen, også kjent som Det Gamle Bytorget. På deres vei rundt gjennom den sjarmerende bydelen, mellom spontane kulturinnslag og små gatehandlere, vil man også finne det flotte nasjonalbiblioteket og det gamle gotiske kruttårnet.

Staromestske Namesti (Det Gamle Bytorget) (12.5km)

Den gamle rådhusplassen (Det Gamle Bytorget) er en 9.000 m² stor plass i Stare Mesto, Prahas gamle bydel. Allerede på 1000-tallet ble torget brukt som handelssted, og var kjent i store deler av Europa. I dag er det også jevnlige markeder på plassen, og det er alltid mye liv med restauranter, caféer, butikker og barer overalt. En av plassens mest kjente bygninger er den flotte gotiske Týn-kirken og det store astronomiske uret fra 1410.

Uret er spesielt interessant, hver hele time åpnes en liten luke i uret og Jesus Kristus kommer ut foran sine disipler. Ved siden av ringer døden med en klokke.

Praha Zoo (14.3km)

Prahas zoologiske hage ligger i et naturskjønt område, nord for sentrum. Den flotte dyreparken ble i 2015 kåret til verdens 4. beste zoologiske hage, og er også en av Prahas mest populære attraksjoner. Nydelig beliggende i to nivåer og omgitt av en blanding av grønne marker og klipper, og huser mer enn 500 pattedyr, 600 fugler og 100 krypdyr, så er der lagt opp til en hyggelig dag for hele familien.

Praha Slott (14.4km)

Praha Slott er et kolossalt bygningskompleks, nydelig beliggende ved Vltava-elven. Dette spektakulære antikke bygget, er et av verdens største og er stedet hvor både tsjekkiske konger og romerske keisere har holdt til. Komplekset består av flere kirker og andre bygninger samt et praktfullt hageanlegg. En av de viktigste bygningene er St. Vitus Domkirken, hvor man bl.a. kan komme opp i toppen av kirketårnet og nyte en uforglemmelig utsikt over byen og elven.

Karlsbroen (13.8km)

Denne flotte broen er over 500 meter lang og går over Vltava-elven i Prahas historiske sentrum og er byens mest berømte av i alt 18 broer. Karlsbroen ble grunnlagt av Karl 4. på begynnelsen av 1400-tallet og forbinder Stare Mesto med Praha Slott på den andre siden av Vltava. Herfra får dere en skjønn utsikt over elven.

St. Vitus-Katedralen (14.4km)

En av Sentral-Europas viktigste religiøse bygninger er St. Vitus-Katedralen. Den inneholder religiøse bilder, gravkamre, og de tsjekkiske kronjuvelene oppbevares der. Den opprinnelige katedralen er fra år 925. Selve bygningen av den store katedralen sto først ferdig i 1929, og har vært under oppbygning i hele det forrige årtusenet. Grunnen til dette er mange krigene og brannene som har forsinket eller forhindret byggeprosessen.

Katedralen er dessuten kjent for sin mosaikk ved den sørlige inngangen, Dommedag. Denne er laget av en hel million stykker av stein og glass. Gå opp de 287 trinnene til toppen av katedralens hovedtårn for å få en fin utsikt over byen.

Petřín-høyden (18.5km)

Petřín-høyden ligger i kort avstand fra Praha Slott og er et stort hyggelig parkområde, ideelt for en hyggelig gåtur. Bakken er byens høyeste med sine 327 meter og kan nås med en bane. På toppen står et lite Eiffeltårn-lignende utsiktstårn, hvorfra man har en flott utsikt over byen og elven.

Theresienstadt (62.3km)

Theresienstadt ligger ca. 60 km. nord for Praha sentrum og er en gammel tysk konsentrasjonsleir. Theresienstadts opprinnelse går helt tilbake til slutten av 1700-tallet, hvor den østeriske keiseren, Joseph II bygde et fort med en garnisonsby på hver side av Eger-elven og oppkalte stedet etter sin mor, den østeriske keiserinnen, Maria Theresia. Under 1. Verdenskrig ble fortet brukt som fangeleir for krigsfanger og under 2. Verdenskrig overtok Gestapo fortet og gjorde det om til fengsel. I årene 1940-1945 ble fortet og det øvrige området rundt Theresienstadt brukt som konsentrasjonsleir for over 150.000 jøder. Heriblant Sigmund Freuds søster som døde i leiren i 1942. Et besøk ved Theresienstadt er en meget spesiell opplevelse, og selv om historien ikke er særlig hyggelig, er det et spennende og viktig sted.

Plzen (109km)

Plzen er en by med mye å by på! Byen ligger der hvor fire elver møtes. Her finner dere det verdensberømte Pilsner Urquell bryggeriet. På bryggeriet kan dere prøvesmake ølet på restauranten "Na Spilce". Dette unike bryggerimuseet er blant de eldste av sitt slag og besøkes årlig av store mengder turister. På midten av 1800-tallet ble også ingeniørfirmaet Skoda grunnlagt i Plzen. Denne viktige delen av den industrielle utviklingen kan dere følge på Skoda-museet, som gir dere et overblikk over utviklingen av produksjonen.

Julemarked i Praha (12.5km)


Prahas mange julemarkeder hører til de mer magiske og imponerende av sitt slag. I november og desember lyser byen opp og bringer lokalbefolkningen og turistene sammen i et sant vintereventyr. De største og mest berømte markedene finner sted på Old Town Square og Wenceslas Square i sentrum av byen. På julemarkedet på Old Town Square er det satt opp en stall, hvor barn kan oppleve sauer, geiter og esler. Her er det også en stor scene, som forteller om Mary, Joseph, Jesusbarnet og de tre kongene i en stall i Bethlehem, mens dere rundt om i bodene også kan få servert alt fra lekre pølser, ungarsk flatbrød og lokale pannekajer med en god tsjekkisk pils, honningvin eller gløgg i hånden.

Det mest imponerende synet er det store juletreet på Old Town Square, som tenner hver kveld kl. 16.30 ledsaget av klassisk musikk i bakgrunnen.

I juletiden er Praha også fylt med skoleelever og folkegrupper som opptrer med julesanger på en scene på Old Town Square kledd i tradisjonelle kostymer, som skaper en helt fantastisk atmosfære!

Bonusinfo: Julemarkedet på Prahas Slott starter allerede den 24. november, en uke før de mest berømte og største markedene.


Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Absolutum Hotel

Bestil innen 31.03

Bøhmen

Storbyferie i Praha

Early Bird - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 10% rabatt på velvære
 • 1 flaske vin på rommet
 • 1 flaske vann på rommet
 • 2 x Gratis parkering

624,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Opplev Praha på en hyggelig familieferie

Les mer

Hotel Victoria Plzen

Dra på et bryggeribesøk i Tsjekkia

Plzen

Opplev Plzen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 bryggeribesøk Pilsner Urquell
 • Gratis kaffe og te
 • Tilgang til sauna og fitness

211,-
Kun
929,-

Vis kort

Midt i sentrum av Plzen

Les mer

Hotel Marie Luisa

15 minutter fra sentrum av Praha

Bøhmen

Opplev Praha

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x 1 flaske øl
 • 2 x Gratis parkering

271,-
Kun
649,-

Vis kort

Hyggelig hotell i Praha

Les mer

Hotel Duo

Opplev storbyen

Bøhmen

Vakre Praha

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x middagsbuffé
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis parkering

310,-
Fra kun
839,-

Vis kort

Hotell med kasino og innendørs basseng

Les mer

ACHAT Hotel Dresden Elbufer

Kulturby i Tyskland

Sachsen

Opplev Dresden

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis internett og parkering
 • Informasjonspakke over Dresden

504,-
Fra kun
879,-

Vis kort

Miniferie i Dresden

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.