Kjør-selv ferie til Hotel Tannishus ved Vesterhavet

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Tannishus

Bo i lyse ferieleiligheter kun 200 meter fra Vesterhavet i Nordjylland

200 meter fra Vesterhavet
Romslige ferieleiligheter med kjøkken
Nær mange opplevelser i Nordjylland
 • 310 km fra Svinesundbroen
 • 17 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Massasje mot gebyr
 • Hund

Om hotellet

Tannishus ligger vest i Vendsyssel bare 200 meter fra Nordsjøen, hvor du finner en av Danmarks fineste strender. Her er det gode muligheter for avslapping, oppleve naturen på nært hold og spennende utflukter.

Hotellet tilbyr

Hotel Tannishus er en av de siste opprinnelige badehotellene ved Vesterhavet, og ble grunnlagt i 1896. I Tannisbukten, bare 200 meter fra en av de beste badestrendene på vestkysten, ligger denne oasen, hvor du kan føle atmosfæren av århundreskiftet uten å måtte unnvære dagens luksus og bekvemmeligheter. Området rundt Tannishus har vært et ferieparadis i mange generasjoner og er det fortsatt.

I hotellets restaurant kan dere oppleve et glimt av fortiden ettersom veggene er pyntet med bilder fra hotellets historie. Menyen er variert og har retter fra både det danske og det franske kjøkkenet.

Tannishus har gode fasiliteter som vil gjøre oppholdet ditt avslappende, behagelig og morsomt. På hotellet har du for eksempel gratis internett, bordtennis, innendørs svømmebasseng, badstue, fitness og lekeplass som kan benyttes gratis. Mot et gebyr kan du også bruke hotellets tennisbaner, minigolfbane og et myntvaskeri.

Leilighetene

I dag har hotellet 103 koselige ferieleiligheter i tre forskjellige størrelser, som alle er innredet med alle moderne bekvemmeligheter. Leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken, men hvis du ikke ønsker å stå på kjøkkenet og lage mat selv, er hotellets restaurant kjent for sin gode mat og tilbyr også take away. Leilighetene er innredet med stue og separat soverom, kjøkken/oppholdsrom med kokeplater, kaffemaskin, kombi-ovn, kjøleskap med fryseboks, TV og oppvaskmaskin samt et bad med dusj.​ Det er også mulig å re opp på sovesofaen i stuen.

Merk at

Matpakke kan hentes i resepsjonen fra kl. 08:00.

Hvis oppholdet deres inkluderer smørbrød, står disse klar til dere i kjøleskapet ved ankomst.

Vis flere

Verdt å se

 • Nordsøen Oceanarium (16.0 km)

  Besøk Nordsøen Oceanarium i Hirtshals som kan by på et spennende eventyr under havets overflate. 70 akvarier og mer enn 6500 fisk og andre sjødyr giver gode muligheter for å bruke en hel dag i Nordeuropas største akvarium. Lek og læring er i fokus for alle aldre.

  Nordsøen Oceanarium
  Nordsøen Oceanarium
 • Ørnereservat (10.9 km)

  Finn en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og opplev naturen og dens beboere med Risskov Bilferie. Besøk fantastiske Eagle World; Ørnenes nasjonalpark i Bindslev. Her får dere en opplevelse for livet i selskap med ca. 100 ørner og falker. Reservatet ble etablert i 1980 av den nu avdøde polske forfatter og naturfotografen, Frank Wenzel som brukte mer enn 55 år av livet sitt på å studere og fotografere rovfugler. Finn en miniferie eller et billig helgeopphold og opplev de vakre rovfuglene i deres eget habitat.

  Ørnereservat
  Ørnereservatet har ca. 100 ørner og falker, opplev rovfuglene på kloss hold!
 • Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne. (26.7 km)

  Sanddynen er 2 kilometer lang og 1 kilometer bred. Den inneholder 3,5 millioner m3 sand, og er opptil 40 meter høy. Hvert år flytter sanddynen seg 15 meter mot nord-øst. Nyt en gåtur til toppen av sanddynen, hvor en vakker utsikt venter.

  Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne.
  På Råbjerg Mile kan dere med egne øyne se naturens krefter i spill.
 • Bunkermuseet Hirtshals (18.5 km)

  Dra på bilferie i Danmark og opplev de mange severdighetene som gjemmer seg i Hirtshals. Om dere er interessert i historie, så er et besøk på Bunkermuseet et must. Museet er Danmarks eneste utgravde og komplette tyske forsvarsanlegg fra 2. verdenskrig, som er åpent for publikum. Dra på ferie i egen bil og opplev Bunkermuseet i eget tempo med hele familien. Finn barnevennlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Bunkermuseet Hirtshals
  Besøk Bunkermuseet i Hirtshals med Risskov Bilferie.
 • Tornby Gl Købmandsgård (18.7 km)

  Besøk Tornby Gammel Købmandsgård på en bilferie i Danmark. Kjør-selv rundt i det ganske land og finn opplevelser, barnevennlige hoteller og massevis av severdigheter hos Risskov Bilferie. En av dem er den 200 år gamle Købmandsgården, som er en spennende severdighet for hele familien. I den gamle butikken og landhandelen blir det handlet over disken fra 1860 og barn kan prøve gamle vekter, mens de voksne kan se på forskjellige utstillinger. Dra på oppdagelse i Nordjylland med Risskov Bilferie og kjør-selv til Tornby Gl Købmandsgård.

  Tornby Gl Købmandsgård
  Den over 200 år gamle Købmandsgården er et interessant bekjentskap.
 • Skagens Museum (36.6 km)

  Skagens Museum ligger i det nordlige Jylland og utstiller en helt unik samling av verk fra Skagensmalerne, hvor navn som Anna og Michael Ancher, Marie og P.S. Krøyer, Laurits Tuxen, Viggo Johansen og Holger Drachmann pryder veggene. I 2014 ble samlingen utvidet med fusjonen av Anchers og Drachmanns hjem, som fortsatt står som de gjorde den gang. Opplev på nært hold de spennende kunstnerhjemmene, og hvordan hverdagen til disse usedvanlige danske kunstnere var.

  Skagens Museum
  Se de flotte maleriene på Skagens Museum
 • Den tilsandede kirken (33.8 km)

  Den tilsandede kirken, eller St. Laurentii kirke, ble bygget på 1300-tallet med rød murstein. Kirketårnet, bygget på 1400-tallet og renovert på 1700-tallet, er i dag den eneste synlige delen av kirken. Sandflykten, som begynte på 1500-tallet hindret folk fra å komme seg til kirken, som stengte i år 1795 med tillatelse fra Danmarks daværende konge Christian VII. Sanden har nå begravd alt utenom tårnet, som er blitt til en turistattraksjon.

  Den tilsandede kirken
  Den tilsandede kirken ligger på vei til Skagen.
 • Frederikshavn (34.8 km)

  Ta en tur opp i Krudttårnet eller besøk Fiskeklyngen som er den eldste bydelen i Frederikshavn fra 1568. Historiske opplevelser venter også ved Bangsbo Fort og Bunkermuseet som ligger like sør for Frederikshavn. Fra fortet er det en super utsikt over Frederikshavn og Kattegat, og på gode dager er det mulig å se helt opp til Skagen. Bunkermuseet er en del av 20 bunkere som ikke lengere blir brukt av sjøforsvaret. Om sommeren kan dere tilbringe tiden på Palmestranden like nord for byen og året rundt er det flere ulike arrangementer i byen.

  Frederikshavn
  Frederikshavn byr på herlige strender, klipper og gode shoppingmuligheter.
 • Skagen (36.6 km)

  I Skagen hvor to hav møtes, er det opplevelser for alle året rundt. I Skagen finner dere noen av Danmarks flotteste hvite sandstrender, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

  Skagen
  Tilbring en dag i koselige Skagen; kunst og nydelige strender venter på dere.
 • Rubjerg Knude Fyr (37.9 km)

  Rubjerg Knude Fyr er forventet å forsvinne ut i havet innen år 2020, så skynd dere å opplev dette flotte fyret. Dette er et fint sted å se solnedgangen.

  Rubjerg Knude Fyr
  Rubjerg Knude Fyr
Vis flere

Kart

Hotel Tannishus
Tannisbugtvej 123 9881 Bindslev

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

3-persons leilighet
Barn 3~11.99 år i ekstraseng 70% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 0% rabat