Hotel Tiffany's

Norsk | NOK

Hotel Tiffany's

Hotellet egner seg godt til en familieferie

» Finn avstand fra hvor du bor

Nær Rimini

Flott badeferie

5 dager
Fra 2.689,- / spar opp til 817,-
SPAR
6 dager
Fra 3.379,- / spar opp til 1.004,-
SPAR
7 dager
Fra 4.019,- / spar opp til 1.241,-
SPAR
8 dager
Fra 4.669,- / spar opp til 1.467,-
SPAR
15 dager
Fra 9.219,- / spar opp til 3.054,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom comfort

5 dager inkl.

 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 4 x ettermiddagssnack v. bassenget
 • 1 velkomstdrink + 1 gave
 • 4 x lunsj
 • 4 x middag
Risskov Pakken

Cattolica er en meget livlig familievennlig badeby, velegnet for yngre mennesker. Byen har et hyggeligt sentrum med en del fine butikker. Gå en tur rundt i byen og opplev de fine plassene med fontener og gå videre langs den hyggelige strandpromenaden.

Hotellet tilbyr

Det 3-stjernes Hotel Tiffany's er et barnevennlig hotell i den hyggelige badebyen Cattolica og ligger bare 150 m. fra stranden. Ved hotellet er det et stort svømmebasseng hvor dere kan nyte solen. Her finnes også et spabad, hvor dere kan slappe av. 

Hotellet har privat strand med liggestoler og parasoler. Det er også en barneklubb på hotellet med forskjellige arrangementer for de yngste både på stranden og ved hotellet. Hotellet har egen restaurant, hvor de serverer frokost, lunch og middag. Hotellets kokk var tidligere kjøkkensjef ved en av de mest populære restaurantene i Riccione så her kan dere glede dere til maten. 

Hotellet tilbyr gratis parkering under tak, og dere kan låne sykler på hotellet, hvis dere ønsker å utforske området.

Rommene

Comfort rommene er alle elegant innredet med tregulv, eget bad og toalett, hårføner, TV, radio, safe, air-condition og balkong.

Comfort Plus rommene er alle elegant innredet med tregulv, eget bad og toalett, hårføner, TV, radio, safe, air-condition, minibar og balkong med utsikt over havet.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1525 km fra
Kiel, Tyskland
1950 km fra
Hirtshals, Danmark
2100 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Le Navi Aquarium (0.3km)

Har dere med barn på ferien, så er det en stor opplevelse å besøke akvariet Le Navi Aquarium. De flotte hvite bygningene troner opp ved sjøen. Når dere går innenfor dørene, venter det dere en spennende verden om livet under vannet. Akvariet er delt inn i fem spennende avdelinger. Besøk haiene i Geopolis eller utforsk og lær mer om livet under overflaten i verdens hage i Aquapolis. Lær også mer om dyrene og plantene som lever under havets overflate. 

Riccione (7.8km)

Besøk byen Riccione, som ligger mellom Cattolica og Rimini. I takt med at byene har vokset, så er de tre byene faktisk like ved å vokse sammen. I Riccione finnes det en del eldre villaer, hager og grønne områder.

Riccione er en forholdsvis ny by som først ble en kjent badeby i 1950 årene. I motsetning til Rimini, er Riccione i sommerhalvåret hovedsakelig besøkt av italienske turister. Byen byr på gode shoppingmuligheter innen klær og sko og her finner dere et bredt utvalg av barer, cafeer og restauranter.

Rimini Fiabilandia (13.1km)

Besøk Rimini Fiabilandia, som er en fornøyelsespark, hvor hele familien kan ha en morsom dag. Parken er fra 1965, og er en av Italias eldste fornøyelsesparker. I parken kan dere oppleve alle slags kjekke fornøyelser. Blant annet Merlins Slott, Gullgruven, Rum-musen og mye mer!

Oltremare (13.5km)

En opplevelse for hele familien er den imponerende fossen Oltremare som ligger i en stor park som også byr på mange forskjellige naturopplevelser. Attraksjonen er meget populær, og det er ikke uten grunn. Her kan dere se havskilpadder og mange delfiner samt andre sjødyr. Her er også forskjellige fuglearter som pelikaner, ugler og til og med falkeshow.

Arco di Augusto (24.3km)

Dra på en billig sommerferie i Italia og opplev den historiske triumfbuen i Rimini som er fra i år 27 f.Kr. og er en av de eldste eksisterende romerske triumfbuer. Den flotte buen er dedikert til Gaius Julius Cæsar Augustus på en tid hvor keiseren var i gang med å konsolidere sin makt. Det var begynnelsen på den såkalte Pax Romana; en fredfylt og blomstrende periode, hvor flere større bygningsprosjekter ble foretatt – herunder ikke minst Tiberius Broen som ble påbegynt under Augustus, kort tid før hans død i år 14 e.Kr. Med en av de mange billige feriene eller weekendoppholdene som Risskov Bilferie tilbyr, er det enkelt å fordype seg i historiens vingesus!

Rimini (26.5km)

Rimini er kjent som en av Italias populære badebyer, men det betyr ikke at byen ikke har mer å by på. Rimini er en historisk by, hvor dere kan se mange tegn på byens historiske fortid. Fra det gamle romerriket kan dere f.eks. oppleve Tiberiusbroen, som fortsatt er i bruk, samt restene av det store amfiteateret som i sin tid kunne romme 15.000 mennesker. Rimini er selvfølgelig populær for sine flotte sandstrender, men havnen er også verd et besøk med sine små fiskebåter. I den gamle bydelen med sine trange gater, finner dere mange hyggelige caféer og butikker og dessuten er byen et bra sted for shopping.

San Marino (139.6km)

En annen utfluktsmulighet er å ta turen til San Marino. Republikken er verdens femte minste land med en størrelse på bare 61 km2. I San Marino kan dere nyte godt av å handle momsfritt i butikkene og derfor spare opptil 20 % i forhold til butikkene i Italia.

Ravenna (81.2km)

Ravenna har vært hovedstad for ikke mindre enn fire Imperier, det Vestromerske Rige, under kong Theodoric, deretter goterne og senere det Byzantinske riket i Europa. Da bysantinerne ble fordrevet fra Italia, ble Ravenna en del av Kirkestaten, og er, takket være sin utrolige historie, derfor også et skattkammer av arkitektur og kunst. De nydelige torgene og praktfulle kirkene og kapellene får en til å fantasere. Frem for alt, så er Ravenna kjent for sine fine bysantinske mosaikker. Besøk også den berømte florentinske dikteren Dante Alighieris siste hvilested, og bli klokere på hvorfor han tilbrakte sine siste år i Ravenna.

I Ravenna er det også gode shoppingmuligheter. Ta en tur i ´via Cavour´, ´via Diaz´, ´via Corado Ricci´ eller besøk ´piazza del Popolo´. Her selger de alt fra sko til mosaikker, kunst og flere sko. Bybildet er selvfølgelig preget av pizzeriaer, is- og kakebutikker og det er mye liv i gatene.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Villa Letan

Gratis bruk av sykler og tennis (1 time)

Istria

Vakre Istrien

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokostbuffé
 • 3 x middagsbuffé
 • Sykkelutleie, bruk av tennisbane 1 tim. pr. dg.
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x Velkomstgave

551,-
Fra kun
1.619,-

Vis kort

Kun 12 km. fra Pula

Les mer

Hotel Playa

Badeferie i Italia

Emilia Romagna

Feriebyen Rimini

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x middag med valgmeny
 • 3 x cappuccino
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vann på rommet

236,-
Fra kun
1.259,-

Vis kort

Ferie i Italia nær havet

Les mer

Bertini Hotels

Opphold med frokostbuffé

Toscana

Kurby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 1 velkomstdrink
 • Tilgang til basseng
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

468,-
Kun
1.129,-

Vis kort

Besøk spa-byen Montecatini Terme

Les mer

Camping Village Punta Navaccia

Bobil for 6 personer

Toscana

Camping i Italia

Wild Offer - 8 dager inkl.
 • 7 x overnattinger
 • 1 flaske vann
 • Gratis aircondition
 • Sluttrengjøring
 • Gratis bruk av håndklær og sengetøy for 6 pers.

2.999,-
Fra kun
3.829,-

Vis kort

Ferie ved Trasimeno sjøen i Italia

Les mer

Grand Hotel Impero Spa & Resort

Inkl. smaksprøve på lokale produkter

Toscana

Opplev Vakre Toscana

Risskov Pakken - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 4 x middagsbuffé
 • Inkl. smaksprøve på lokale produkter
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

477,-
Fra kun
2.729,-

Vis kort

Avslappende ferie i Toscana

Les mer