Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Ullinge

Ferie med masser av moro for hele familien

 • 370 km fra Svinesundbroen
 • 360 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Hotel Ullinge innkvarterer sine gjester i en hyggelig rød trebygning - mer smålandsk kan det ikke bli. I 1930-årene lot piloten Gösta von Porat bygge en overdådig villa til sin familie, som i dag utgjør hotellets hovedbygning med den vakre, lyse restauranten.

Hotellet tilbyr

Hotel Ullinge huser gjestene i en rød trebygning med hvite knaster – mer smålandsk kan det neppe bli. På 1930-tallet fikk piloten Gösta von Porat bygget en overdådig villa for familien. I dag fungerer villaen som hovedbygning i hotellet med den lyse, vakre restauranten. Kokkene serverer måltider som er tilberedt av sesongens og nærområdets ferske råvarer. Frokost serveres kl. 7–9.30, lunsj 11.30–14.30 og middag kl. 18–20. Resepsjonen er åpen kl. 7–21.

Hotel Ullinge ligger ved sjøen Södra Wixen bare 10 km fra Eksjö sentrum. Du kan bade her og nyte en varm tradisjonell badstue etterpå – det er også mulig å prøve deg på isbading. Tre golfbaner ligger mindre enn en halvtime med bil unna. I oppholdsrommet på hotellet kan dere spille biljard, dart, Wii og utfordre hverandre i karaoke. Gjestene på hotellet fisker fritt fra bryggen. I tillegg er det kanoer og robåter til disposisjon for gjestene.

De yngre gjestene kan more seg på lekeplassen ved hotellet. Parkering og internett er gratis. Hotellet har ikke heis, men rullestolbrukere har tilgang til rommene i første etasje og til restauranten og baren.

Rommene

Hotellet har 33 standardrom fordelt på 2 etasjer, som ble renovert i 2014. Det er ikke heis. Rommene har bad/dusj og toalett, gratis internett, minibar og kaffe- og tefasiliteter. Rommene ligger ikke i hovedbygningen.

Merk at

Restauranten stenger kl. 15.00 på sønager, og resepsjonen er betjent til kl. 17.00.

Ved ankomst på søndager serveres middagen som inngår på mandagen.

Vis flere

Verdt å se

 • Skullaryd Elgpark (34.9 km)

  Ta en tur rundt i denne flotte parken, hvor dere kan opleve elg og reinsdyr. Parken har flere daglige safariturer rundt i parken om sommeren, hvor dere kommer tett på "Skogens Konge" - Elgen, som er intet mindre en imponerende. Dessuten finner dere også en kafé i parken, som selger diverse forfriskninger.

  Skullaryd Elgpark
  Skullaryd Elgpark
 • Stuverydsbäcken Skrôle Hie (28.3 km)

  Øst for Eksjö, kan dere besøke Stuverydsbäcken Skrôle Hie, som er en 800 m lang og bratt klippe med overgrodde trær og spesiell vegetasjon. I bunnen av klippeområdet finnes det en bekk, og her holder en meget spesiell, gammel ørretflokk til.

  Stuverydsbäcken Skrôle Hie
  Stuverydsbäcken Skrôle Hie
 • Jönköping (53.8 km)

  Regionens største by, Jönköping, er en gammel handelsby. Her finner dere et rikt utvalg av butikker, som passer for enhver smak. Byen er en av de raskest voksende byene og det skjer alltid noe. Det er verd å besøke områder som City Park, spennende museer, konserter og teaterforestillinger i det nybygde kulturhuset "Spira", med mange kinoer og et av de største kjøpesentrene i Skandinavia; A6 center. Jönköping har også en hyggelig havn fylt med kafeer, utendørs terrasser, restauranter og barer.

  Jönköping
  Jönköping, er regionens største by og er vel verdt et besøk på en kjør-selv ferie.
 • Astrid Lindgrens Verden (70.6 km)

  Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og dra til det sørøstlige Sverige med hele familien. Dersom dere har med barn på turen, så er et besøk til Astrid Lindgrens Verden garantert en hyggelig opplevelse. Her får dere et innblikk i bl.a. Emil og Idas koselige verden. Det arrangeres barneteater hele sommeren og det er også mange andre aktiviteter. Møt Pippi og alle de andre kjente figurene. Finn barnevennlige hoteller til turen og dra avgårde. Finn den perfekte familieferien hos Risskov Bilferie.

  Astrid Lindgrens Verden
  Astrid Lindgrens Verden er en opplevelse for både barn og voksne.
 • Vättern (130.0 km)

  Miniferie med egen bil ved Vättern som er Sveriges andre største sjø og Europas sjette største. Sjøen er kjent for sitt veldig klare vann, som faktisk forsørger mange av områdets kommuner med rent vann. På grunn av sin størrelse grenser sjøen til flere landskap og steder som Hjo, Karlsborg, Gränna og Jönköping, som alle er steder vel verdt et besøk på en kjør-selv ferie nær sjøen. Det finnes også mange strender ved Vättern, men det kan noen steder være kaldt i vannet. Her kan dere også fiske, vandre, sykle eller hvorfor ikke prøve dere på ørretsafari. Det finnes også flere vandre og pilgrimsstier, gode sykkelstier og til og med mountainbikesstier i området rundt sjøen. Hos Risskov Bilsemester finner dere billige hotell ved flere av stedene rundt sjøen. 

  Vättern
  Vättern er Sveriges andre største sjø og Europas sjette største.
 • Stora Mosse nasjonalpark (101.3 km)

  Naturinteresserte bør ta turen til nasjonalparken Stora Mosse. Her finnes den største uberørte mosen sør for Lapland med et fantastisk fugleliv. Dere går på broer og planker gjennom det store området, mens dere nyrer stillheten.

  Stora Mosse nasjonalpark
  Stora Mosse nasjonalpark har massevis av fugleliv
Vis flere

Kart

Hotel Ullinge
Ullinge Orrarp 1 575 96 Eksjö

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~12.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 15% rabat