Hotel Unio

Opplev en av Sentral-Europas best bevarte storbyer

» Finn avstand fra hvor du bor

Bo sentralt i Ungarns hovedstad

God pris til Budapest

3 dager
Fra 319,- / spar opp til 1.675,-
Nedsatt
4 dager
Fra 479,- / spar opp til 2.888,-
Nedsatt
5 dager
Fra 619,- / spar opp til 3.979,-
Nedsatt
6 dager
Fra 759,- / spar opp til 4.978,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett
 • I sentrum
Wild Offer

Midt i hjertet av Budapest finner du det tre-stjerners Hotel Unio. Med dets sentrale beliggenhet er du i nærheten av shoppingdistriktene og bare noen få minutters gange til Andrássy út og Király-gaten. Nærheten til museer og andre populære severdigheter gir deg mulighet til fantastiske kulturopplevelser.

Hotellet tilbyr

Resepsjonen på Hotel Unio har døgnåpent. Det er tilgang til parkeringsplass mot avgift. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Hotellets restaurant serverer en rikholdig frokostbuffé, og det er mulighet til å spise både lunsj og middag. Restauranten er populær også for gjester som ikke bor på hotellet. Ønsker du å utforske byen før eller etter utsjekking, har hotellet oppbevaring av bagasje. Dessuten tilbyr hotellet klesvask og transferservice ved behov. Snakk med personalet, så hjelper de deg. De står også gjerne til tjeneste med å organisere og selge program til for eksempel sightseeingturer.

Rommene

Hotellet har 52 røykfrie og komfortable rom. Rommene er utstyrt med air condition, bad, toalett, telefon, satellitt-tv, gratis Wi-Fi, minibar, hårføner og safe.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1250 km fra
Kiel, Tyskland
1675 km fra
Hirtshals, Danmark
1775 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

St. Stefans Basilika (1.5km)

Szent István Basilika ligger i hjertet av Budapest i det flotte Szent István tér området. Basilikaen ble ferdigbygget i 1905. Det tok 54 år å bygge den, som blant annet skyltes at kuppelen kollapset i 1868 og byggingen måtte derfor starte forfra. Basilikaen er oppkalt etter Szent István, Sankt Stefan som var den første kongen i Ungarn. Sammen med parlamentet, er disse de høyeste bygningene i Budapest, noe som skal symbolisere at det jordiske og åndelige skal stå like sterkt, og det er derfor fortsatt ikke lov å bygge bygninger som er høyere enn disse to.

Ta turen opp i klokketårnet og se på det store uret som veier hele 9 ton og nyt den flotte utsikten over byen.

Kongepalasset (4.3km)

Budapests slott, eller Budavari Palota er et nasjonalsymbol i Ungarn og som i dag benyttes av presidenten. Bygget er også å finne på UNESCOs Verdensarvliste. Byggingen startet i det 12. århundret og de historiske stilartene har derfor også satt sitt preg på den flotte bygningen.

Slottet huser to museer samt Nasjonalbiblioteket. Besøk også den spennende labyrinten på slottet som ligger i en hule og som igjen er en del av en mye større grotte. Her arrangeres det også utstillinger.

Budapest Zoo & Botaniske Hage (2.6km)

Den zoologiske hagen i Budapest er en ordentlig hyggelig opplevelse for hele familien. Møt elefantene, isbjørnene, løver, giraffer, edderkopper, krokodiller og aper. Barna kan også komme nært innpå de fredelige dyrene og klappe dem.

Vajdahunyad-slottet (2.5km)

Vajdahunyad-slottet ligger i byparken, Városliget, i Budapest. Det ble oppført mellom 1896 og 1908 og er bygget etter et projekt av arkitekten Ignác Alpár. Opprinnelig ble slottet bygget av papp og tre til tusenårsutstillingen i 1896, men siden det var så populært ble det etter dette bygget i stein og mer holdbare byggematerialer. Slottet er en delvis kopi av Hunyad-slottet i Transylvania i Romania, men slottet er også bygget i mange andre forskjellige arkitektoniske stilarter, både barokk, romansk, gotisk, og renessanse.

Parlamentet i Budapest (3.5km)

Det fantastiske parlament i Budapest er nærmest ikke til å unngå, og det er nok en av de mest kjente bygningene i Ungarn. Det tok nitten år å bygge det og ble påbegynt i 1885. Det var i genomsnitt 1.000 bygningsarbeidere som arbeidet på prosjektet i døgndrift, og i dag står det der prektig med sine 18.000 kvadratmeter, 268 meter i langt og 96 meter høyt.

Landets Kronjuveler oppbevares i det berømte Cupola-værelset, hvor det også står statuer av de ungarske kongene. Alle værelsene i parlamentet er utsmykket i gull og dekorert med røde fløyelstepper.

Tropicarium Budapest (13.9km)

I utkanten av Budapest ligger Sentral-Europas største saltvannsakvarium, Tropicarium. Her finner dere hundrevis av dyr - eksotiske fugler, aper, fisk, som ungarske arter og tropiske fisk, haier, alligatorer og andre krypdyr - som lever i gjenskapte naturlige habitat. Akvariet dekker et areal på mer enn 3.000 kvadratmeter.

Kjedebroen i Budapest (2.5km)

Den berømte kjedebroen i Budapest er et av byens absolutte kjennetegn og største severdigheter. Den ble bygget i 1849 på oppdrag av grev István Széchenyig og ble den førte permanente broen over elven Donau mellom de to byene Buda og Pest. Broen er også oppkalt etter greven som har hatt stor innflytelse på utviklingen av byen, både økonomisk og kulturelt.

Broen ble sterkt skadet under 2. Verdenskrig, men ble gjenoppbygget og åpnet igjen i 1949. Kjedebroen er en av Budapests største severdigheter og garantert verd et besøk!

Széchenyi-badet (3.1km)

Széchenyi-badet er et stort og meget flott badeanlegg som ligger i den store folkeparken Varosliget, rett ved sentrum av Budapest. Det store termalbadet er fra slutten av det 19. århundret og er også nesten helt renovert. Det er et av de største spa-kompleksene i Europa og tilbyr flere rekreasjonsmuligheter samt aktiviteter for barn i alle aldre. Nyt varmtvannsbassengene som ligger utendørs, hvor man også kan spille sjakk. Det er selvfølgelig også både varme saunaer samt kaltvannsbassenger å kjøle seg ned i etter saunaen. Det helbredende vannet kommer fra 1.250 meters dybde og har en temperatur på omkring 75 grader, når det når opp til overflaten.

Budapest (3km)

De to byene Buda og Pest deles i to av elven Donau og fikk navnet Budapest i 1873. Det bor ca. 1,8 millioner i byen, som dekker et areal på lidt over 520 kvadratkilometer.

Byens mange arkitektoniske mesterverk vitner også om en storhetstid som Budapest hadde, men som de faktisk fortsatt har. Nydelige bulevarder, praktfulle slott og ikke minst kurbad er noe som Budapest er kjent for. En god måte å dra på sightseeing, er å ta Trikkelinje 2, og nyte turen rundt i Budapest.

Budapest har over 200 museer, så hvorfor ikke starte med Budapest Bymuseum, og bli innviet i Budapests spennende historie. Nasjonalgalleriet har utstillinger av ungarske kunstnere og Det Statslige Museum for Kunst gjemmer på store internasjonale mesterverker, deriblant den største samlingen av El Greco, utenfor Spanias grenser.

Det er så mange ting å både se og oppleve i Budapest og det gjelder garantert også for barna. Budapest Zoo er alltid en vinner og den Botaniske Hagen gjemmer også på spennende visuelle opplevelser. I utkanten av Budapest ligger Aquincum, som var en gammel romersk militærbase, og det fortelles at det var her Marcus Aurelius skrev deler av sitt berømte verk «Meditations» eller «Tanker til seg selv».

Husk, at det er billig å både handle og spise og drikke, så nyt de mange ungarske spesialitetene og fyll posene med noen av de mange delikatessene som Budapest har å by på.

Det berømte julemarkedet er også en fantastisk opplevelse for hele familien, og det mangler ikke på hverken farger, dufter eller innkjøpsmuligheter. Uansett årstid, så er Budapest er en opplevelse.

Julemarked i Budapest (2.9km)

Det blir mer og mer populært å ferie jul i Budapest, Ungarns vakre hovedstad, å stikke innom julemarkedene som holder åpent fra 23. november og varer helt frem til 1. januar 2020. Åpningstidene er mandag–torsdag kl. 11.30–22.00 og lørdag–søndag kl. 10.00–22.00. Vennligst merk at disse åpningstidene er veiledende og kan variere fra marked til marked.

Byens mest berømte av julemarked pulserer midt i hjertet av Budapest på Vörösmarty-plassen. Her går tradisjonelt håndverk hånd i hånd med servering av et rikt utvalg av ungarske juleretter og varm gløgg.

Når det er tid for å slå seg ned er det fint å finne en plass ved en av de mange benkene og bordene som står rundt om på plassen. Her serveres kürtőskalács, den tradisjonelle skorsteinskaken med kanel, og lokale honningkaker akkompagnert av underholdning i form av korsang, eventyr, høytlesning eller juleforestillinger for barn. 

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag - Søndag: 10-15 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag - Søndag: 10-15 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Erzsebet

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Balatonsjøen

Ferie ved Balatonsjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • Gratis lån av sykler (3 timer)
 • Tilgang til velvære-avdeling

606,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Fantastiske opplevelser nær Balatonsjøen

Les mer

Hotel Két Korona

Ferie ved Balatonsjøen

Balatonsjøen

Wellness i Ungarn

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 overnattinger m. frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé
 • 2 x ettermiddagskaffe (15-17)
 • 1 x velkomstdrink
 • Tilgang til velvære-avdeling

1.215,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Velværeferie i det vakre Ungarn

Les mer

Hotel City Inn

Mange severdigheter i området

Budapest

Sentralt i Budapest

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett
 • I sentrum

2.357,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Budapest – en juvel i Europa

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.