Bilferie i Danmark til Hotel Varde

Norsk | NOK

Hotel Varde

Reis på miniferie til Vest-Jylland og opplev Vardes vakre natur

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • God beliggenhet i Varde
 • Avslapning i hyggelige omgivelser
 • Opplev Vadehavet, Fanø og mye annet
213,-
3~4 dager fra
869,-

Opphold med halvpensjon

Miniferie i Vest-Jylland

3 dager
Kun 1.059,- / spar opp til 175,-
SPAR
4 dager
Kun 1.559,- / spar opp til 214,-
SPAR
* Pris pr. person i Økonomi dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x dagens rett
 • 1 x kaffe og hjemmelagde småkaker
 • Inklusiv miljøtillegg
Risskov Pakken

Opphold med frokostbuffé

Weekend i Varde

3 dager
Kun 869,- / spar opp til 131,-
SPAR
4 dager
Kun 1.259,- / spar opp til 189,-
SPAR
* Pris pr. person i Økonomi dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x kaffe og hjemmelagde småkaker
 • Gratis internett og parkering
 • Inklusiv miljøtillegg
Risskov Pakken

På Vest-Jylland venter en rekke spennende opplevelser rett rundt hjørnet. Besøk Varde Miniby som er en tro kopi av byen slik den så ut på midten av 1800-tallet. Ta en tur til havnebyen Esbjerg og besøk noen spennende museer, opplev Fanø utenfor kysten eller ta med familien til Legoland.

Hotellet tilbyr

Hotellet har en restaurant som baserer sine retter på det tradisjonelle danske kjøkkenet og årstidens råvarer. Restauranten er åpen fra mandag til torsdag 17:30 til 19:30. Frokosten serveres på hverdager fra kl. 06:30 til 09:00 og i helgen fra kl. 08:00 til 10:00. Det er gratis internett på hotellet og i resepsjonen kan dere alltid spørre det vennlige personalet om råd og veiledning. Man kan låne hårføner, strykejern og strykebrett samt en mikrobølgeovn i resepsjonen dersom det er ønskelig. Det er gratis parkering på hotellets parkeringsplass.

Rommene

Hotellet har 44 rom som alle er utstyrt med TV, stol og bord samt et eget bad. Det er mulig å låne en hårføner i resepsjonen. Alle rom er på bakkenivå og har terrasse.

Det er mulig å oppgradere til standard dobbeltværelse, hvor det er et lite tekjøkken samt mulighet for en ekstra seng.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

340 km fra
Hirtshals, Danmark
725 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Esbjerg (15.9km)

Dra på en billig bilferie i Danmark og besøk Sønderjylland. Esbjerg er den tredje største byen på Jylland og har en flott beliggenhet på vestkysten av Danmark. Esbjerg gjemmer på en mengde opplevelser for både voksne og barn med alt fra loppemarkeder til musikkopplevelser. Dessuten er det mange spennende utstillinger og museer, som garantert fortjener et besøk.

Opplev monumentalskulpturen ved innseilingen til havnen i Esbjerg som også er Esbjergs kjennetegn. Fiskeri- og Sjøfartsmuseet byr på spennende maritime opplevelser for hele familien, eller Esbjerg Kunstmuseum som tilbyr kunstneriske opplevelser både for de voksne og barn. Besøk det Byhistoriske Arkivet eller den historiske samlingen fra okkupasjonstiden som kun ligger noen få hundre meter fra jernbanestasjonen i Esbjerg.

Med sine over 200 spesialbutikker blir shopping i Esbjerg en ganske spesiell opplevelse. Blant alle butikkene i sentrum, så er det også god plass til å slappe av på en av alle kaféene eller restaurantene. Naturen spiller også en vesentlig rolle i Esbjerg, hvor dere kan oppleve både Vadehavet, øyene og den vakre vestjyske kysten. Ferie i egen bil har sine fordeler og det er enkelt å seg komme ut og oppleve en masse. Bestill en miniferie eller et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie. De har alltid et godt reisetilbud.

Fiskeri- og Sjøfartsmuseet (16.4km)

Opplev en bilferie i Danmark med Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på oppdagelsesferd på Fiskeri- og Sjøfartsmuseet i Esbjerg. Det er gøy å tilbringe en dag på Fiskeri- og Sjøfartsmuseet i Esbjerg, som er fylt med mange interessante opplevelser og mye å se på. Mennesket og havet er det overordnede temaet og det er også et stort saltvannsakvarium med både haier, rokker og fisk. Det er også og en egen avdeling med seler. Det er også en friluftsutstilling som viser hvordan Esbjerg så ut i årene omkring 1940. Det er rekonstruksjoner av skipsverft og småbåthavner samt kaier fylt med fiskebåter. På den maritime lekeplassen kan barna gå på oppdagelse og de voksne kan hvile føttene. Finn en kjør-selv ferie til Esbjerg og ta med hele familien på opplevelser i Esbjerg.

Esbjerg Kunstmuseum (16.9km)

Dra på en billig miniferie og besøk Esbjerg Kunstmuseum i Jylland. Museet arrangerer mellom 5-7 spesialutstillinger hvert år med samtidskunst og klassisk moderne kunst, hvor nye trender i nasjonal og internasjonal regi blir luftet, spesielt ny kunst fra yngre generasjoner. Kunsten presenteres på utradisjonelle måter og ofte satt i forbindelse med spesielle temaer innen musikk og naturvitenskap. Museet fungerer samtidig som et slags kunsteksperiment, fylt med opplevelser for både barn og voksne. Bli med på en overraskende tur, fylt med tankevekkende opplevelser for hele familien. Nyt en billig helgeferie og ta hele familien med på ferien.

Fanø (24.7km)

Ta turen ut til hyggelige Fanø, som er en del av øygruppen i Vadehavet, som også omfatter Rømø og Mandø. Fanø er omkring 56 kvadratkilometer stor og kan by på en uovertruffen natur omgitt av skjønne strender. Er dere heldige, så er det også mulig å finne rav, som av og til skyldes opp på strendene.

Ta også en tur inn til Nordby og besøk den spennende utstillingen om Fanøs maritime historie på Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling.

I hovedgaten er det flere kunstgallerier og det er tydelig, at kunsthåndverk er meget populært på øyen. Det er også et stort utvalg caféer og restauranter, så hvorfor ikke nyte en stille lunsj med familien? Fra Esbjerg tar det kun 12 minutter med Fanøferjen over til Fanø.

Henne Strand (28.8km)

Den vakre og familievennlige Henne Strand ligger ved Vesterhavet og var i sin tid en vikingby. Den lille bebyggelsen har flere butikker og restauranter. Men stranden er helt klart det store trekkplasteret. Skjønne hvite sandstrender, vakre sanddyner og skog, og litt nord for Henne Strand ligger Lyngbo Hede.

Nyt en varm dag på stranden i selskap av bølgenes brus og solens stråler. Se den nydelige solnedgangen og lyset som kastes ut over havet. Ta deretter turen inn til Henne by og nyt litt å spise og drikke på en av byens kaféer eller restauranter. Henne Strand er en opplagt destinasjon for en billig badeferie i det vestjyske.

Blåvann (28.1km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev de vakre danske perlene, spredt utover flere øyer og selvfølgelig Jylland. Blåvann er en av opplevelsene som ligger og venter, og det er mye å se og gjøre i Blåvann, midt i naturen, tett på stranden og Vesterhavet, med mange opplevelser til både voksne og barn i alle aldre.

Ta med familien og legg i vei forbi Blåvann Badeland, som også har en dryppsteinhule, et plaskebasseng for de minste, et stort svømmebasseng, spabad og sauna. Det finnes også fire vannsklier. Prøv ´Det sorte hull´, hvis du er modig nok, vel å merke.

Man kan også besøke Blåvanns godterifabrikk, hvor der lages konfekt med oppskrifter fra helt tilbake til 1864, eller hva med en tur ut til stranden for å avlegge Tirpitz-stillingen et besøk. Også kjent som´Batterie Vogelnest´, var denne stillingen en del av Atlanterforsvaret, som tyskerne hadde oppført langs Nordsjøens kyst.

Det er ikke mindre spennende å gå foroverbøyd i strandkanten på jakt etter gull og Blåvann strand et veldig bra sted å begynne letingen. Husk at etter en storm er sjansene for at finne havets gull større. Tag på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie, find et børnevenligt hotel og gå på opdagelse i Blåvand.

Ribe Domkirke (38km)

Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse kjennetegn, kan ses fra langt unna. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (i tre) i Slesvig og Ribe rundt 860. Den nåværende kirken er påbegynt mellom 1150 og 1175 og stod ferdig mellom 1225 og 1250. Etter tallrike om- og påbygninger fremstår kirken som Danmarks eneste fem skipede kirke, preget av skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

Ribe Vikingecenter (41.2km)

Bli med på en fantastisk reise tilbake til den gangen vikingene hersket i Ribe. Føl historien tett på kroppen og hør historiene om de gamle danene og deres liv og levesett og prøv selv å være viking for en dag. Ta en tur over markedsplassen og møt de dyktige sølvsmedene og glassperlemakerne. Besøk vikingenes hus og spesielt det flotte tinghuset med kalkmalerier. Prøv å skyte med langbue eller delta i trening som hører med til å kunne bli en ekte viking. Lær mer om deres matvaner, og ellers la fantasien ta over og opplev stemningen som Ribe Vikingecenter gjenskaper til fulle.

Billund (49km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev Sønderjylland på ferie i egen bil. Hele området byr på skjønn natur, kultur og et fint byliv samt mange attraksjoner for barn. Finn et last minute-hotell hos Risskov Bilferie og opplev en herlig ferie i Danmark.

Legoland (49.7km)

Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Zleep Hotel Billund

Ideelt for barna

Midtjylland

Opplev Jylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Kaffe/te/kakao og kake ved ankomst
 • 1 x is til barna
 • Gratis internett

611,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Familieferie i Billund

Les mer

Bechs Hotel

Inkl. 2-retters meny

Vesterhavet

Vakre Vestjylland

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny (kokkens middags valg)
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

569,-
Fra kun
969,-

Vis kort

Miniferie i Vest-Jylland

Les mer

Hotel Søgården

Opphold med halvpensjon

Sørjylland

Miniferie nær Legoland

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Gratis inngang på bowling eller compact golf

300,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Hotell med gratis bowling i Brørup

Les mer

Cabinn Esbjerg

Opphold med frokostbuffé

Vestjylland

Centralt i Esjberg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

201,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Billig miniferie sentralt i Esbjerg

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.