Storbyferie i Oslo på Hotel Verdandi Oslo

Norsk | NOK

Hotel Verdandi Oslo

Moderne og vakkert dekorert hotell med suveren beliggenhet midt i sentrum

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentral plassering i Oslo
 • Nytt hotell - pusset opp og gjort om til hotell i 2018
 • Billig overnatting
131,-
2~4 dager fra
419,-

Opphold med frokostbuffé

Sentral beliggenhet

2 dager
Fra 419,- / God pris !
SPAR
3 dager
Fra 919,- / spar opp til 128,-
SPAR
4 dager
Kun 1.519,- / spar opp til 131,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

2 dager inkl.

 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internett
 • Sentralt i Oslo
Risskov Pakken

Hotel Verdandi Oslo ligger i hjertet av sentrum i den vakre norske hovedstaden, og tilbyr et helt suverent utgangspunkt for en storbyferie. Bo i moderne 3,5-stjerners omgivelser på et hotell hvor det er fokus på service og kvalitet.

Hotellet tilbyr

Med et opphold på Hotel Verdandi bor dere bare noen få skritt fra rådhuset, havnen og teatret i Oslo, og er en helt ideell base for en billig storbyferie med massevis av kultur, historie, shopping og sightseeing.

Hotellet er ganske nytt - det er innredet i en bygning fra 1994, som ble pusset opp og gjort om til hotell i 2018 - og innredningen er moderne, innbydende og elegant.

Under oppholdet kan dere bl.a. slappe av i det hyggelige og vakkert dekorerte lobbyområdet, hvor overnattende gjester kan nyte gratis kaffe og te. I hotellets 2. etasje er det en mindre lounge, som tilbyr en panorama-utsikt over byens gater under.

Om morgenen serveres det en herlig frokotbuffet, som nytes i hyggelige rammer i restauranten, Foodie, som ligger rett overfor hotellet.

Det kan parkeres ved hotellet mot et gebyr - antallet P-plasser er derimot begrenset - og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotel Verdandi Oslo har 170 flotte og moderne innredede rom, som kan bestilles i kategoriene standard enkeltrom og dobbeltrom og Superior dobbeltrom, hvor det er mulig å legge til en ekstra oppredning på sistnevnte.

Alle rommene er innredet med eget bad med hårføner, og utstyrt med svært komfortable senger, skrivebord, garderobe og flatskjerm-TV.

Superior dobbeltrommene tilbyr, utover litt ekstra plass, dessuten kaffemaskin og strykefasiliteter på rommet.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Oslo (2.2km)

Norges hovedstad er todelt; her pulserer det urbane livet i kjernen side om side med friluftslivet i «Marka» rundt byen.

Hvis dere har hele dagen til rådighet kan dere rekke mye her i Oslo. Dette er en relativt liten hovedstad, geografisk sett. Og Oslo huser i dag langt under én million beboere. Dere kan lett rusle fra Karl Johan og opp til Grunerløkka, hvor serveringsstedene ligger på rekke og rad, eller ta trikken til Majorstuen for å handle i motebutikkene.

Et populært rekreasjonsområde for byens befolkning, er Frognerparken med de kjente skulpturene og hyggelig servering. Her kan dere eventuelt ta en joggetur, lufte hunden, brette ut piknikteppet, grille, spille badminton eller bare sole dere mens dere kikker på folkelivet. Her finner dere også Norges største rosesamlig, tenk 14 000 planter fordelt på 150 ulike arter.

På vei opp til Holmenkollen kan dere dra innom å spise lunsj på Frognerseteren restaurant. Stedet har vært i drift siden 1891, og her får dere smaken på retter fra et tradisjonelt norsk kjøkken.

Utenfor Operaen kan dere nyte utsikten mot sjøen mens dere nipper til et glass vin, før eller etter en forestilling. Eller dere kan innta bakehuset på Losæter, den urbane sætra i Bjørvika, hvis dere vil lære å bake med urkorn.

Oslo er som sagt todelt; storbyliv med friluftslivet tett på.

Akershus slott og festning (3.2km)

Festningen ligger strategisk plassert ved innseilingen til Oslo havn og har holdt stand gjennom flere beleiringer gjennom tidene. Festningen stammer tilbake til middelalderen, men ble ombygget av danske kong Christian IV med det formål å sikre Norge som en sterk militærmakt.

I dag kan dere oppsøke den uhyggelige fangekjellere som også ble benyttet til fengsel under andre verdenskrig.

Norsk hjemmefrontmuseum holder også til i bygningen.

Operahuset i Oslo (3.5km)

Operahuset i Oslo er den største, mest ambisiøse, og kanskje den mest omtalte og omdiskuterte nasjonale kulturbygningen som er oppført i Norge siden 1300-tallet.

Operahusets arkitektur er en forlengelse av ideen om at norsk natur er tilgjengelig for alle mennesker, og taket på Operahusets bygning er åpent for alle der det stiger som et isfjell opp av fjorden. En tur på operataket er i dag en attraksjon i seg selv. Herfra har dere flott utsikt utover fjorden. Ta gjerne en tur før en forestilling på en av de tre scenene, eller dra ned hit til Operahuset bare for å oppleve omgivelsene, og kanskje ta et glass vin nede på uteserveringen på fremsiden av bygget mot fjorden.

Munchmuseet (3.7km)

Dra på sommerferie eller vinterferie til Oslo, og finn ferien hos Risskov Bilferie. Besøk det spennende Munchmuseet som huser noen av Edvard Munchs nok mest berømte malerier. På Munchmuseet kan dere oppleve verdens største samling av Edvard Munchs kunstverk under ett og samme tak. Maleren var en pioner innen ekspresjonismen, og på museet kan dere se for dere selv hvorfor blant annet «Skrik» har fanget verdens interesse og beundring i alle år. Finn en billig ferie i Oslo med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie.

Lorry Restaurant (1.6km)

Lorry er en høyt elsket kulturinstitusjon i Parkveien 12 like bak det kongelige slott i Oslo.

Stedet har holdt dørene åpne siden midten av 1870-tallet og har med sin brune sjenkestemning tiltrukket seg kunstnere og andre natteløver i alle år. Her er et av Oslos hyggeligste uteserveringer og tradisjonsrike innelokaler med dyrehoder på veggene.

Restauranten serverer tradisjonelle norske lunsj- og middagsretter, blant annet reinsdyrkaker og fårikål, men har også europeiske klassikere som fransk løksuppe og britisk fish & chips finner en plass på menyen. Her kan dere stikke innom og bestille nattmat inn i de lyse timer og en riktig sen frokost.

Karl Johans gate (0.5km)

Finn et last minute hotell hos Risskov Bilferie og dra på en flott tur til hovedstaden. Karl Johans gate strekker seg fra Jernbanetorget ved Oslo Sentralstasjon til Det kongelige slott i den andre enden. Langs Karl Johan finner dere en rekke restauranter, kafeer og butikker. Utover det er det verdt å få med seg Oslo domkirke, Stortinget og Løvebakken samt en rusletur forbi kong Haralds livgarde før dere vandrer gjennom Slottsparken på baksiden av Slottet.

Om vinteren kan dere gå på isen på Spikersuppa skøytebane. Dere kan ta med egne skøyter eller leie der. Etterpå kan dere eventuelt slå dere ned på et av Karl Johans serveringssteder med varmestuer og ullpledd på utsiden. Finn et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og opplev denne herlige byen på egenhånd.

Vikingskipshuset (5.9km)

Vikingskipshuset ligger ute på Bygdøy sammen med Frammuseet og Norske folkemuseum, så her kan dere slå tre fluer i ett smekk og vie en hel ettermiddag til norsk kulturhistorie.

Skipene ble bygget på 800-tallet og er funnet i tre store gravhauger på Oseberg, Gokstad og Tune. Vikingskipshuset viser også verdens eneste vogn fra vikingtid, sleder, dyrehodestolper og andre gravgaver. Skjelettene fra Oseberg og Gokstad er også utstilt i museet.

Norsk folkemuseum (5.5km)

På Bygdøy i Oslo kan dere stikke innom Norsk folkemuseum og få en smakebit på hvordan folk har levd her i Norge fra 1500-tallet og frem til i dag.

Museet huser blant annet et friluftsmuseum med 158 bygninger fra by og bygd som går helt tilbake til middelalderen og frem til i dag. Her kan dere besøke «Landsbygda», «Gamlebyen», «Setesdal i 1739», «Trøndelag i 1959», «Wessels gate i Oslo året 1879» og «Stavkirken fra Gol», blant annet.

Det finnes også en rekke utstillinger på Norsk folkemuseum. Her er en liten smakebit på hva som har blitt servert: «En slektssaga på Enerhaugen, fire generasjoner: 1909-1959», «Norsk folkekunst: fra middelalderen til omkring 1900» og «Samisk kultur: Levemåte og dagligliv», og mye, mye mer.

Vigelandsparken (4.6km)

Rundt en million mennesker besøker Vigelandsparken hvert år. Det er et av Norges mest populære tilfluktssteder. Det er gjerne hit, til den største parken i sentrum, at Oslofolk søker når de skal ha årets første piknik eller rusle en tur i lunsjpausen.

Skulpturparken et yndet utfluktsted for byens befolkning. Hele parken er viet til over 200 skulpturer, deriblant «Sinnataggen», «Monolitten» og «Livshjulet», utført i bronse og granitt og modellert av Gustav Vigeland.

Parken holder åpent døgnet rundt, hele året.

Oslofjordmuseet (27.1km)

På Oslofjordsmuseet utenfor Oslo kan dere oppleve båtsamlinger, skiftende utstillinger og aktiviteter relatert til fritidsbruk av Oslofjorden. Ta en tur i simulatoren, bygg modellbåter og test dem i undervisningsbassenget. Lær om badehistorie og vannbehandling av fjorden. Det er også en kafé og en museumsbutikk.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Thon Hotel Linne

Inkl. 1 x 2-retters meny

Oslo og omegn

Besøk Oslo

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett

661,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Kort vei til Oslo sentrum

Les mer

Anker Hotel

Sentral beliggenhet i Oslo

Oslo og omegn

Moderne hotel i Oslo

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
 • Nært offentlig transport

181,-
Kun
669,-

Vis kort

15 min gangavstand fra Karl Johans gate

Les mer

Københavnbåten

Julebuffé ombord på Oslobåten

Sørlandet

Julecruise til Oslo

Juletilbud - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x julebuffé
 • Dans til livemusikk
 • Stort underholdningsprogram

629,-
Fra kun
1.519,-

Vis kort

Opplev en båttur med spa og musikk

Les mer

General Hotell

Inkl. halvpensjon

Buskerud

Miniferie i Hønefoss

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny (kokkens middags valg)
 • Gratis internett og parkering
 • Gratis tilgang til Ringerikebadet

181,-
Kun
599,-

Vis kort

Miniferie i hyggelige Hønefoss

Les mer

Cochs Pensjonat

Sentral beliggenhet

Oslo og omegn

Bo midt i handlegaten

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet
 • Gratis oppgradering til premium rom
 • 20% rabatt på frokost

Kun
949,-

Vis kort

Koselig storbyferie!

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.