Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Vile Park

Badeferie for hele familien i en trivelig kystby i Slovenia

 • 1.975 km fra Svinesundbroen
 • 1.825 km fra Hirtshals
 • 1.425 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Utendørs svømmebasseng
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

Hotel Vile Park ligger bare et steinkast fra det krystallklare Adriaterhavet og egner seg både til familieferier og for par på reise. Nyt den vakre naturen og de mange mulighetene for spesialiteter, og ta med barna på Laguna Bernardin, hvor de virkelig kan boltre seg i bassengområdet.

Hotellet tilbyr

Det 3-stjerners Hotel Vile Park ligger rett ved stranden, og har en rekke fasiliteter som vil gjøre ferien deres til noe spesielt. Hotellet egner seg både til familieferier og for par på reise. Alle barn og alle som er unge til sinns, kan benytte seg av det utendørs bassenget på Laguna Bernardin eller nyte det krystallklare havvannet bare et steinkast fra hotellet. Hotellet har to restauranter, Restaurant Taverna Mediteran, som serverer italienske spesialiteter, pizza og spagettiretter, og Restaurant Barka, som bare er åpen om sommeren, og hvor de serverer fiske- og skalldyr-spesialiteter, direkte fra havet. Middagen kan nytes på den fine terrassen med utsikt over havet. 

Ikke langt fra hotellet ligger det også andre restauranter og barer, et kjøpesenter og underholdnings­muligheter. Hotel Vile Park er bygget omkring ruinene av klokketårnet til St. Bernardin-klosteret fra det 15. århundre, noe som bidrar til den spesielle atmosfæren. Selve hotellet har ikke wellness, men gjestene kan fritt benytte velvære-fasilitetene på Hotel Histrion, som ikke ligger langt unna.

Rommene

Hotel Vile Park har i alt 230 lyst innredede og trivelige rom, som også egner seg godt til barn. Alle rommene har eget bad og toalett samt TV, telefon og hårføner. De fleste av rommene har utsikt over ruinene av den gamle klokketårnet, mens andre har for eksempel naturen rundt hotellet.

Merk at

Frokost og middag serveres på det nærliggende Hotel Histrion.

Adgangen til strand, basseng og kasino er på det nærliggende Hotel Histrion.

Turistskatt på 2,50 EUR pr. person/døgn samt registeringsgebyr på 1 EUR per person per dag betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Aquapark Istralandia (24.7 km)

  Finn en billig badeferie hos Risskov Bilferie og dra på opplevelser i Kroatia med hele familien. Legg veien innom det kjempestore badelandet er knappe 81.000 m2, og her er det noe for alle som liker vann! Her finner dere et hav av vannsklier, forskjellige rafting-turer, hvor hele familien kan være med, og mye mer! Dessuten er det et massasje-basseng, hvor dere kan bli skjemt bort av boblene under vannet. Her er også restauranter og kaféer, så dere skal bare huske å ta med dere badetøy. Så ta hele familien med på badeferie til Kroatia - dere kan bestille hotell hos Risskov Bilferie!

  Aquapark Istralandia
  Dra på badeferie til Kroatia og besøk Aquapark Istralandia.
 • Piran (2.2 km)

  Piran er ikke bare vakre byggverk, byen er nemlig også i kontakt med naturen og Middelhavet. Følelsen av å tre inn i et postkort finnes virkelig her. Byens vakre gallerier, butikker og sjarmerende kaféer, gjør bybildet til noe helt spesielt. Spis frokost helt ned ved vannet i byens havneområde, gå en tur opp mot byens vakre gater eller ta en prat med byens lokale innbyggere.

  Piran
  Pittoreske omgivelser i den italienske byen Piran ved Middelhavet
 • Koper (17.6 km)

  I den lille byen Koper er de fleste vintrene milde mens somrene er varme og tørre. I den pulserende kystbyen innbyr de små gatene til spaserturer, og restaurantene og kaféene ønsker dere hjertelig velkommen. Byen Koper har en lang historie bak seg. Flere monumenter vitner om den tid da byen var en del av den venetianske republikken. Opplev restene av den en gang så mektige bymuren og den største katedralen i Slovenia. I den middelalderlige, gamle bydelen finner dere plassen med brønnen, Da Ponte.

  Koper
  Deilig klima i den lille byen Koper, der de fleste vintrene milde mens somrene gjerne er varme og tørre.
 • Skocjan Caves (49.2 km)

  Hulene i Skocjan er noen av verdens mest kjente underjordiske huler. Her finner dere den største og dypeste underjordiske kløften i verden. Dere vil oppleve de fascinerende stalaktit- og stalamit-strukturene og de mange todelte tunnelene. Det er en imponerende opplevelse å besøke disse hulene.

  Skocjan Caves
  Grotting i den største og dypeste underjordiske kløften i verden i Skocjan i Slovenia
 • Portoroz (2.4 km)

  Hvis man oversetter Portoroz til norsk, betyr det ”Rosenes havn”. Byen ligger i det sørvestlige Slovenia og er spesielt kjent for sine spa- og velvære-hoteller. Byen har ca. 3000 innbyggere, men dette tallet blir mangedoblet hver sommer, grunnet de mange turistene som kommer hit fra hele verden. Hele året rundt kan dere nyte de herlige velvære-sentrene, og om sommeren tilbyr byen et herlig strandområde. Det er flere fine steder å bade og om sommeren kan havet nå helt opp på temperaturer rundt 30 grader grunnet de mange soltimene. Langs stranden finner dere flere barer og restauranter, som bidrar til et livlig miljø, hvor dere alltid kan gå inn og nyte en kopp kaffe, en forfriskning eller en frisk frokost. Portoroz ønsker hjertelig velkommen og tilbyr en herlig ferie til både familier med små barn og par, som er på utkikk etter en romantisk ferie. Kulturelle severdigheter og naturopplevelser står i kø i området og det dreier seg både om aktiviteter på land og i vann.

  Portoroz
  Portoroz er en populær havneby i det sørvestlige Slovenia, og trekker mange turister om sommeren, spesielt
 • Izola (4.9 km)

  Den idylliske lille byen Izola byr på flott arkitektur, små smale gater og hyggelige restauranter. I år 1820 ble det funnet varme kilder i byen, og siden har folk dratt hit for å bli kurert for diverse skavanker. Byen Izola ligger på en øy som bærer samme navn og er koblet til fastlandet via en stenbro. Izola betyr øy på latin. Izola er en middelalderby, hvor de gamle fisketradisjonene holdes vedlike og den lokale vin blandes med mytiske historier og gamle bygningstradisjoner, sammen med den vennlige og imøtekommende lokalbefolkningen. Den lille fiskebyens historie har skapt mange arkitektoniske skatter og spennende legender, som dere finner på den lille øyen. Middelalderstemningen kan man føle hvor enn man går gjennom de smale gatene, som når man ser de små fiskebåtene i havnen og de lokale nyte en god middag. I Izola arrangeres det hele året flere forskjellige sport- og kulturarrangementer, som stammer fra øyens lange historie. Dere finner museer, gallerier og atelier, hvor lokal kunst kan oppleves. Det kan anbefales å dra på båttur og nyte en eftermiddag på vannet. Dere kan bestille hotell hos Risskov Bilferie og selv dra på oppdagelsesferd i den skjønne middelalderstemningen i Izola - dra hit på miniferie eller kanskje en langhelg.

  Izola
  Besøk middelalderbyen Izola i Slovenia.
Vis flere

Kart

Hotel Vile Park
Obala 2 6320 Portoroz

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 2~11.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 30% rabat