Hotel Villa Dei Tigli

Norsk | NOK

Hotel Villa Dei Tigli

Tilbring noen uforglemmelige feriedager med historie og vakker natur sør for Gardasjøen

» Finn avstand fra hvor du bor

Opphold med frokostbuffé

Ferie i Mantova

4 dager
Kun 1.359,- / spar opp til 112,-
SPAR
6 dager
Kun 2.199,- / spar opp til 148,-
SPAR
8 dager
Kun 2.989,- / spar opp til 235,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom classic

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 10% rabatt på velvære
 • 1 x Velkomstgave - typiske produkter
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Inkl. 3-retters meny

Kulturelle Italia

4 dager
Kun 1.779,- / God pris !
SPAR
6 dager
Kun 2.949,- / God pris !
SPAR
8 dager
Kun 3.919,- / spar opp til 240,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom classic

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 10% rabatt på wellness
 • 1 x Velkomstgave - typiske produkter
Risskov Pakken

Tilbring sommerferien i Lombardia og utforsk den flotte middelalder og kunstbyen, Mantua, eller dra på utflukt til Gardasjøen, en av de mest populære turistområdene i regionen. Det fire-stjernes Hotel Villa Dei Tigli ligger fredelig til, ikke langt fra Mantua. Her bor dere komfortabelt i nærheten av et naturreservat og en sykkelsti rett ved elven Mincio.

Hotellet

Det fire-stjernes Hotel Villa Dei Tigli ble renovert i 2011 og ligger i landlige omgivelser i kort avstand fra Mantua i Rodigo. Like ved hotellet som ligger ved elven Mincio finnes også et naturreservat og en sykkelsti. Hver morgen venter der en god frokostbuffe på dere. I hotellets restaurant "920" serveres regionale og internationale retter. Hotellets spa- og wellness-senter tilbyr skjønnhetsbehandlinger, dampbad, sauna, boblebad og dusj. Dette elegante hotellet er en tidligere adelsbolig fra det tidlige 20. århundret, ligger i av en stor park og har nydelige antikke møbler i fellesområdene. Dere kan slappe av i parken, hvor det også er et stort utendørs basseng og en tennisplass. Dessuten har hotellet et TV -rom og en lesekrok. Om sommeren har dere tilgang til utendørsbassenget, tennisbanen, parken og dere kan også låne gratis sykler.

Rommene

Hotellet har 15 standardværelser på ca. 15 m2, som alle er utstyret med dobbeltseng, LCD-TV, telefon, minibar, safe, aircondition samt eget bad/toalett. Hårtørrer finnes ikke på rommene.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1325 km fra
Kiel, Tyskland
1725 km fra
Hirtshals, Danmark
1900 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Mantova (16.9km)

Syd for Gardasøen ligger middelalderperlen Mantova. Det historiske sentrumet av byen er godt bevart, og hertugenes imponerende palass og den nydelige katedralen er verd et besøk. Det er også et livlig marked en gang i uken.

Mozart debuterte i Mantova som 13-årig, mens byen tilhørte Østerrike. Mantova var også stedet hvor Pavarotti debuterte. Verdis opera Rigoletti foregår i byen, og her vises Rigolettos hus stolt frem.

Mantova har en koselig atmosfære, både innenfor de middelalderlige bymurene og utenfor ved de tre sjøene som ligger ved Mantova. Mantovas historie går helt tilbake til den etruskiske tidsalderen. I Middelalderen blomstret byen under hertugfamilien Gonzaga, som regjerte byen fra det 14. århundret og frem til det 17. århundret. I løpet ab denne tiden ble de bygningene som i dag preger Mantovas bybilde bygget. Besøk Piazza Sordello med katedralen og palasset, Magna Domus og Palazzo del Capitano.

Slottet Palazzo Te (17.9km)

Slottet Palazzo Te ligger i byen Mantova og ble bygget i 1524–34 for Federico II Gonzaga. I dag benyttes slottet som museum, hvor dere blant annet kan besøke en permanent egyptisk utstilling med over 500 egyptiske gjenstander som ble brakt til Italia av Mantuan Giuseppe Acerbi, konsul i Egypt fra 1826 til 1834.

Dere kan også se en permanent kunstutstilling med 19 verker av Federico Zandomeneghi og 13 verker av Armando Spadini. Denne samlingen ble donert til museet av familien Mondadori i 1974 og har vært en del av museets permanente utstilling siden 1983.

Parco del Mincio (16km)

Oppkalt etter elven som renner igjennom parken, Mincio, er dette et populært sted å slappe av, nyte naturen, eller man kan ta en sykkeltur fra Mantua - Peschiera, langs elven Mincio. Det skal sies at det er asfalt på deler av strekningen.

Parken er rik på arkitektoniske og kunstneriske verker. Santa Maria delle Grazie med sin unike stil bør nevnes samt jaktslottet ved Bosco della Fontana. Det er mange opplevelser som venter på dere i den store parken.

Parco Giardino Sigurta (26.2km)

Besøk den imponerende 600.000 m² store parken Parco Giardino Sigurtà, som ligger få kilometer syd for Gardasjøen. Parken er en fargerik opplevelse med en mengde duftende blomster, flotte trær, busker og små sjøer. Gå rundt i den 2500 m² store labyrinten og se, hvem som først finner veien ut. Barna vil sikkert også gjerne besøke dyrene på den lille bondegården i parken.

Parken er åpen mars til november, men husk å sjekke åpningstidene.

Gardaland (36.6km)

Besøk Italias største fornøyelsespark, Gardaland! Her er det mange attraksjoner, delfinshow, restauranter og mye mer. Dette er et hyggelig sted å ta med barna.

Sabbioneta (37.7km)

Sabbioneta ble grunnlagt av Vespasiano Gonzaga på slutten av det 16. århundret. Sabbioneta er et prakteksempel på byplanlegging fra renessansetiden og var den gangen anset som en ´idealby´, skom klarte å kombinere arkitekturen, teknologien og funksjonaliteten i tråd med de tanker og idéer som fantes under renessansen. Derfor er byen også på UNESCOs Verdensarvliste, nettopp pga. samspillet mellom by og renessanse.

Besøk det antikke teateret, eller det Olympiske Teater, som det også kalles, tegnet av Vincenzo Scamozzi og som tilhører til en av mange spennende ting som er å se på i byen, og hvorfor ikke også besøke Palazzo Giardino eller det jødiske kvarteret hvor det i sin tid ble trykt hebraiske skrifter og samlinger.

Peschiera del Garda (34.1km)

Den lille by ligger ved Gardasjøen, og er et romantisk sted fylt med magiske avkroker, små og hyggelige gater med butikker.

De første bosettingene fant sted i bronsealderen og opp igjennom den romerske storhetstiden var Peschiera et viktig sentrum for blant annet handel.

Peschiera er en av de mest karakteristiske italienske byene langs Gardasjøen, omgitt av små kanaler og med et historiske sentrum. Fra Peschiera del Garda er det enkelt å komme seg videre med båt og besøke noen av andre byene ved Gardasjøen.

Sirmione (42.4km)

Sirmione er et must. Den lille koselige byen ligger helt ute på spissen av Benaco-halvøyen, helt syd på Gardasjøen. Dette er muligens Gardasjøens mest karakteristiske by med trange smug og fult av hyggelige restauranter, butikker og iskremkiosker. Man får ikke kjøre bil i byen uten tillatelse og man må over en vindebro for å komme inn i denne historiske byen som forøvrig er separert fra fastlandet. Besøk Catullus-grottene og ruinene fra en av de største romerske villaene i den nordlige delen av Italia. Den berømte villaen skal ha tilhørt den romerske dikteren, Caius Valerius Catullus, og det var her han skrev noen av sine mest kjente dikt.

Verona (62.9km)

Verona er kjent for sine mange hus fra middelalderen. Det også her at Shakespeares kjente verk «Romeo og Julie» utspiller seg på den berømte altanen. Verona er også kjent for sitt Colosseum fra 1400-tallet.

Gardasjøen (65.4km)

Nordmenn har fått øynene opp for Nord-Italia, også utenfor skisesongen. Gardasjøen ligger i Lombardia, den mest velstående og folkerike regionen i Italia. Her finner dere en sjarmerende drøm av flotte ferieingredienser: imponerende og blendende vakker natur, sjarmerende og atmosfæriske småbyer, pittoreske slott, hyggelige caféer og restauranter, seilturer på sjøen, flotte bademuligheter og kulturperlen Verona – Romeo og Julies by med den romerske arenaen.

Omgivelsene omkring Gardasjøen er fantastiske og har utallige utfluktsmuligheter. Besøk f.eks. et av de mest vesentlige byggverk i områdets historie, vinslottet Castelnuovo di Noarna. Slottet er bygget på ruinene av en gammel romersk bygning. Renoveringen ble startet i 1974 av Giulio Zani, som overtok såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningene fremstår nå flott renovert.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Andre hoteller i nærheten

Parc Hotel Gritti

20% rabatt på golfklubb i nærheten

Gardasjøen

Sommer ved Gardasjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • Daglig gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin på rommet
 • 1 x Velkomstgave

Kun
1.519,-

Vis kort

Bo helt nede ved Gardasjøen

Les mer

Parc Hotel

Opphold med frokostbuffé

Gardasjøen

Det vakre Gardasjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 flaske vin
 • 1 x Velkomstgave
 • Gratis bruk av velvære-avdelingen
 • Gratis parkering

118,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Sommerferie med wellness og aktiviteter

Les mer

Parc Hotel Germano Suites

Adgang til wellness og pool

Gardasjøen

Luksus ved Gardasjøen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokostbuffé
 • Gratis bruk av velvære-avdelingen
 • 1 flaske vin på rommet
 • 1 x Velkomstgave
 • 20 % på greenfee

Fra kun
2.469,-

Vis kort

Bo i fantastiske omgivelser ved Gardasjøen

Les mer

Ziba Hotel and Spa

Velvære opphold inkl. massage

Gardasjøen

Wellness ved Gardasøen

Risskov Pakken - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokostbuffé
 • 1 x massasje
 • 1 flaske vin på rommet
 • Tilgang til spa-avdelingen
 • Tilgang til basseng

335,-
Kun
2.529,-

Vis kort

Opplev vakre Verona i Italia.

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.