Dra på miniferie til Nyborg til Hotel Villa Gulle

Norsk | NOK

Hotel Villa Gulle

Flott beliggenhet nær Nyborg slott og den gamle bydelen

» Finn avstand fra hvor du bor

Inkl. halvpensjon

Miniferie i Nyborg

3 dager
Kun 1.399,- / spar opp til 153,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
Risskov Pakken

Midt i den sjarmerende middelalderbyen Nyborg ligger dette hyggelige og tradisjonsrike familiehotellet. Her har dere kort avstand til Nyborg slott med utsikt til byens havn og de karakteristiske smale smugene i sentrum. På Villa Gulle serveres det typisk danske retter i de stemningsfulle restaurantlokalene, dere kan nyte omgivelsene i nærområde og dra på dagsturer til Fyns mange spennende byer og steder.

Hotellet tilbyr

Hotel Villa Gulle ligger vakkert til midt i Nyborg med kort avstand til havna og det fantastiske Nyborg slott. Fra Nyborg sentrum er det rundt 40 km til Odense, en idyllisk handelsby som er rik på kunst, kultur, natur og historie. I tillegg byr Nyborg på levende gaterom med mange flotte butikker og serveringssteder.

Hver morgen serveres en raus og lekker frokostbuffet i hotellets hyggelige lokaler. På kveldene dempes belysningen i Hotel Villa Gulles tre restaurantlokaler hvor det jevnlig rigges opp til musikalske innslag og god stemning. Kjøkkenet serverer tradisjonsrik dansk kost med rause porsjoner. Restauranten tilbyr flere 3-retters menyer med forrett, hovedrett og dessert og holder åpent fra klokka 18.00-20.00. Det kan med fordel bestilles bord i forveien.

Restaurantlokalerne er titt og ofte utsmykket med flotte kunstverk laget av byens mange spennende lokale kunstnere. Hotellet holder løpende utstillinger, som skiftes ut tre til fire ganger i året.

På hyggelige lille Fyn har dere et vell av opplevelser i vente; fra gamle herregårder, slott og kirker til vakre små øyer, historiske landemerker og lune naturlandskap. Hvis dere sjekker inn på Hotel Villa Gulla har dere det beste av Fyn for deres føtter. I det umiddelbare nærområde ligger bl.a. en fantastisk golfbane, det venter familiemoro i Nyborg Badeland samt at dere har flere av Fyns beste strender og frodige skoger et steinkast unna hotellet.

Personalet på Hotel Villa Gulle tilbereder gjerne en deilig niste servert i matkurv som dere kan ta med på piknik i byens grønne lunger. I gangavstand fra hotellet, bare noen få hundre meter unna, ligger Nyborg slott. Det staselige landemerke daterer tilbake til perioden rundt 1170. Dette slottet er danskenes best bevarte kongeborg og var rikets sentrum under middelalderen.

Dere kan også kjøre en til Odense og oppleve H.C. Andersens barndomshjem og museum, dra på seiltur, rusle rundt i den gamle bykjernen eller oppleve Odenses moderne utstillingssenter, Brandts Klædefabrik. Hotellets personale hjelper gjerne med tilretteleggelse av dagsturer og reservasjon av ferge- og bussturer.

Det er gratis å parkere ved hotellet og dere har gratis, trådløst internett under hele oppholdet.

Rommene

Hotel Villa Gulle har 23 deilige hotellrom som ble renovert senest i 2008. Dere kan velge mellom enkelt- eller dobbeltrom samt rom med tre senger til rådighet. Alle rommene har behagelig lys innredning, komfortable møbler, flatskjerms-tv og er utsyrt med eget bad.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

350 km fra
Hirtshals, Danmark
575 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Nyborg (0.6km)

Dra på oppdagelse i Danmark og finn et billig hotell til turen hos Risskov Bilferie. Nyborg er en gammel festningsby, helt ytterst ved Storebælt, med god forbindelse til Sjælland via Storebæltsbroen. I Nyborg rusler dere gjennom de samme gatene som var her i middelalderen. Kikker dere opp når dere går rundt i sentrum ser dere mange fine renessansebygninger, og det finnes flere spennende delikatessebutikker å handle i. Start turen med å gå via Nyborg slott, som er Nordens eldste kongeborg. Slottet ligger inne i byen og ble oppført på starten av 1200-tallet for å vokte sjøfartstrafikken gjennom passasjen til Sjelland. I dag er slottet et museum, og et must å besøke for alle med interesse for skandinavisk historie generelt, og dansk historie spesielt. Dra på kjør-selv ferie i Danmark og opplev de mange severdighetene og vakre byene som gjemmer seg rundt omkring. Start med Nyborg og finn barnevennlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

Nyborg Slott (0.5km)

Se Danmarks eneste bevarte kongeborg fra Middelalderen. Dette fantastiske festningsanlegget ble bygget på slutten av 1100-tallet på ordre fra den danske kongen. I dag er hele området et stort museum fylt med opplevelser og utstillinger slik som de tre storslåtte riddersalene og forskjellige interessante historiske gjenstander.

Johannes Larsen Museet (20.3km)

Ta en tur til den alltid sjarmerende fynske handelsbyen, Kerteminde, som bortsett fra sine hyggelige gater, sine fremragende badestrender og sin idylliske havn, også huser spennende Johannes Larsen museum. Museet er i malerens eget hjem, hvor han bodde det meste av livet sitt fra 1901-61, og er absolutt verdt et besøk for de kunstinteresserte, på sommerferie eller badeferie i det fynske.

Vikingemuseet Ladby (21.8km)

Gå ikke glipp av det helt spesielle Vikingemuseet Ladby som ligger ute ved Kerteminde fjorden. Museet er unikt, idet det har Danmarks eneste skipsgrav fra vikingetiden; Ladbyskibet. I 2011 startet museet et prosjekt som gikk ut på å rekonstruere Ladbykongens gravskip. Ved hjelp av en profesjonell båtbygger og hele 30 frivillige, stod det ferdige skipet klart i mai 2016. Det ble sjøsatt den 14. mai samme år under en stor mediebegivenhet.

Egeskov Slot (30.4km)

Dra på kjør-selv ferie i Danmark og opplev Europas best bevarte vannborg, oppført i 1554. Egeskov Slott er, uten sammenligning, Fyns største turistattraksjon. Dette eventyrlige slottet ligger omgitt av prektige hager og dype vollgraver med vann, og er som tatt ut av et eventyr. Se grevens spennende samling av sjeldne biler og fly, kjør segway rundt i Piet Heins store labyrint bestående av hekker.

Svendborg (33km)

Sør på Fyn ligger byen Svendborg. Det er øyas nest største by, etter Odense, og er hjemmet til nærmere 30 000 dansker. Fra gammelt av er Svendborg en hyggelig sjøfartsby med en historie som fører mer enn 750 år tilbake i tid. Sentrum innbyr til rusleturer gjennom smale gater og smug. Her kan dere utforske trivelige gårdsrom omringet av karakteristiske bindingsverkshus. Byen har ellers mange butikker, restauranter og kafeer.

Svendborg ligger ved Svendborgsund nær Svendborgsundbroen, som forbinder Fyn med øya Tåsinge. Fra Svendborg havn kan dere ta ferja til Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø eller Birkholm og oppleve skjærgårdsøyene ved Fyn. Svendborg er, grunnet sin fine beliggenhet ved havet, en anerkjent sjøfartsby, og det ligger fremdeles den dag i dag flere rederier i byen. Faktisk har Danmarks største virksomhet sin opprinnelse i Svendborg, idet kaptein Peter Mærsk Møller og sønnen Arnold Peter Møller i 1904 kjøpte et brukt dampskip og dannet A/S Dampskibsselskabet Svendborg. I 2003 fikk selskabet navnet A.P. Møller-Mærsk A/S, som er kjent over det meste av verden.

Odense (30.7km)

Odense er en hyggelig by midt på Fyn med mye å by på med alt fra shopping og kultur til museer og gode spisesteder. En spennende opplevelse i Odense er å besøke i H.C. Andersens hus som ligger i den gamle bydelen. H.C. Andersens hus er i dag et museum, og utstillingene forteller om dikterens liv fra barndomsårene som fattig skomakersønn, hans vanskelige tid i København og om hans debut, forfatterkarriere, alderdom og død. Dere kan også ta med familien til Odense Zoo, besøke friluftsmuseet Den Fynske Landsby og mye mer.

H.C. Andersens Hus (31.1km)

I H.C. Andersens Hus, midt i Odense, får dere et spennende og ganske unikt innblikk i dikterens liv. Utstillingene omfatter bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklipp samt hele rom innredet akkurat slik som da H.C. Andersen bodde og vokste opp i Odense.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Andre hoteller i nærheten

Storebælt Sinatur Hotel

Inkl. halvpensjon

Fyn

Opphold i Nyborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

646,-
Fra kun
1.559,-

Vis kort

Opphold med utsikt til Storebælt

Les mer

Comwell Korsør

Avslapping på Vestsjælland

Vestsjælland

Miniferie i Korsør

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

438,-
Fra kun
1.819,-

Vis kort

Velvære i Korsør

Les mer

Hotel Odense

Opphold med frokostbuffé

Fyn

Besøk Odense

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • 10 min. fra sentrum

305,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Bo ca. ti minutter fra Odense sentrum

Les mer

Cabinn Odense

Inkl. middag på Jensens Bøfhus

Fyn

Nær sentrum

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 2-retters meny på Jensens Bøfhus
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett

644,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Sentral beliggenhet i Odense

Les mer

City Hotel Odense

Inkl. 1x2-retters meny

Fyn

Bo i H.C. Andersen kvarteret

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x 1 glass vin
 • Gratis kaffe og te

639,-
Fra kun
1.269,-

Vis kort

Eventyrlig miniferie i sentrum av Odense

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.