Dra på bilferie i Danmark til Hotel Vinhuset

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Vinhuset

Bo godt og opplev de mange interessante utfluktene i Næstved og omegn

Sentral beliggenhet midt i Næstved
God mat i flotte omgivelser
Mange spennende muligheter innenfor kort afstand
 • 575 km fra Svinesundbroen
 • 420 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

På Hotel Vinhuset kan dere nyte et romantisk opphold i historiske omgivelser. Hotel Vinhuset ligger sentralt i Næstved like ved St. Peder kirken og bare 200 m. fra gågaten.

Hotellet

En del av hotellet er fra 1500-tallet, mens andre er fra 1700-tallet. På 1700-tallet var bygningen en vinhandel som ble drevet av Hansteen. Hansteen anmodet kongen om at datteren Maren måtte få overta handelen etter hans død. I 1754 overtok Maren vinhandelen og gården fikk navnet Vinhuset. I 1778 ble vinhandelen gjort om til et hotell som ble renovert i 2006.

Dette er et funksjonelt hotell i historiske rammer. Hotellet har ingen heis og er ikke tilpasset folk med handikap. Det er en gratis offentlig parkering rett ved hotellet, reservasjon er ikke nødvendig. 

Hotellet har et bra kjøkken hvor de serverer både danske og internasjonale retter i hotellets Restaurant Bytinget.

Rommene

Alle rommene er individuelt innredet med en unik stil som tar høyde for bygningens historie. Værelsene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, eget badeværelse, internett og TV.

Merk at

Hvis dere ankommer til hotellet en søndag, vil resepsjonen være betjent inntil kl. 14. Dere kan sjekke inn fra kl. 14: 00. Hvis dere ankommer etter kl. 14 en søndag, så må dere ringe på forhånd (innen kl. 14.) på tlf. +45 55 72 08 07 slik at dere får en kode til nøkklene deres.
Ved senere ankomst bes dere ta kontakt med Risskov Bilferie innenfor vår åpningstid i forbindelse med utlevering av nøkler. I helgene er utsjekken kl. 11: 00

Hotellets restaurant er stengt på søndag kveld. Hvis dere bestiller et opphold med halvpensjon og oppholder dere på hotellet søndag kveld, vil middagen søndag bli erstattet med en flaske vin på rommet (1 flaske per rom).

Oppholdet inkluderer sluttrengjøring. Det innebærer at blir ikke gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot gebyr.

Den gratis parkeringen ligger et kort stykke fra hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • M/S Friheden (0.6 km)

  M/S Friheden er en hyggelig båt som går fra havnen i Næstved. Mellem to og syv dager i uken, går båten i rute forbi Gavnø Slott og Karrebækminde, hvor man kan gå av og på båten. Tidene varierer med sesongen, så husk at sjekke rutetidene på www.hammershipping.dk, i forkant. Man kan kjøpe mat og drikke om bord, mens dere nyter den koselige båtturen. Ytterligere info finnes på hjemmesiden.

  M/S Friheden
  M/S Friheden
 • Rønnebæksholm (3.5 km)

  Like utenfor Næstved ligger det flotte gamle godset, Rønnebæksholm. Godset har siden 1994 vært eid av Næstved Kommune. Siden 1999 har Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter hodt til her. De har til oppgave å arrangere kulturelle begivenheter og kjøpe billedkunst og skulpturer til samlingen. Det er gratis adgang til parken, og man kan være med på konserter, utstillinger, omvisninger og foredrag i hovedbygningen. I parken arrangerer de opera- og teaterforestillinger.

  Rønnebæksholm
  Rønnebæksholm
 • Næstved Golfbane (4.9 km)

  I Næstved er der også gode muligheter for golfentusiaster. Besøk Næstved Golfbane hvor dere kan spille golf i flotte omgivelser nede langs med Karrebæk fjorden.

  Næstved Golfbane
  Næstved Golfbane
 • Gavnø Slot (6.7 km)

  Kjør en tur til Næstved og opplev Gavnø Slot og Slotspark. Dette nydelige slottet og dets omgivelser, betraktes som en viktig del av Danmarks kulturarv. Stedet er over 600 år gammelt, og er i dag en opplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slottet innenfra, opplev sansehagen og pass på at dere ikke går dere ville i den flotte rosenlabyrinten.

  Gavnø Slot
  Gavnø Slot er en viktig del av Danmarks kulturarv.
 • Vesterhavegaarden Vingård (11.5 km)

  Kom på besøk til Vesterhavegaarden Vingård, sørøst for Næstved. Her kan dere få bli med på en omvisning i gårdens drue- og epleplantasje og lære om vinproduksjon, hvor man blir tatt med ned i gårdens hyggelige vinkjeller. Dere har også muligheten til å smake på sakene. Vingården har også en gårdsbutikk, hvor dere bl.a. kan kjøpe ulike økologiske produkter.

  Vesterhavegaarden Vingård
  Vingården ligger nydelig til ved bukten i Karrebæksminde.
 • Bonbon-Land (15.0 km)

  Ta familien med til Bonbon-Land nær Holmegaard ikke langt fra Næstved. Her kan hele familien få en morsom dag. Der er fornøyelser for enhver smak. Hva med en tur i Måkeklattene eller Hundepruttesklien. Om sommeren er Pelle-piratsprøyt åpen hvor man kan ha vannkrig.

  Bonbon-Land
  BonBon-Land
 • Holsteinborg Slott (23.8 km)

  Holsteinborg Slott ble bygget av Trolle-familien og stod ferdig i 1651. Siden 1707 har det vært eid av familien Holstein. Denne meget flotte hovedbygningen er omgitt av en vollgrav og rundt slottet ligger det en større park med en nydelig utsikt over Storebælt og Smålandshavet samt småøyene Glænø og Ormø. H.C. Andersen besøkte også Holsteinborg, og det ble faktisk til hele 35 besøk siden han likte stedet så godt. Det var her, at han skrev "solskinn i mitt hjerte”, og det gode vennskapet med Grev Ludvig Holstein og grevinne Joachimine Holstein, varte frem til hans død. Det er omvisninger for grupper, som også legger veien forbi Holsteinborgs kirke og H.C. Andersens rom og krydrer turen med mange spennende fortellinger fra slottets lange og interessante historie. Så hvis dere er historie- og slotts-interesserte, så er det opplagt å dra på sommerferie eller en miniferie til Sydsjælland og besøke dette vakre slottet.

  Holsteinborg Slott
  Besøk Holsteinborg Slott med den sin flotte hovedbygning, når dere er på sommerferie i Sydsjælland.
 • Danmarks Borgcenter (29.5 km)

  Opplev Gåsetårnet - et av Danmarks aller best bevarte borgtårn ved Borgcentret i Vordingborg. Navnet kommer av at man satte en gylden gås på toppen for at gjøre narr av det tyske Hanseforbundet. Få med dere hele historien og mye mer på Danmarks Borgcenter, med daglige omvisninger på hele borgen. Under jorden har man også leget en utstilling hvor gjestene gjennom bl.a. projeksjoner og autentiske gjenstander fra middelalderen får en ekstra opplevelse.

  Danmarks Borgcenter
  Gåsetårnet i Vordingborg - nyt den fantastiske utsikten
 • Faxe Kalkbrud (31.1 km)

  Faxe Kalkbrud er et unikt landskap som strekker seg over et 2 km² stort område, og består av koralkalk, som er hele 63 millioner år gammelt. I området finnes også Geomuseum Faxe, hvor dere kan oppleve mye spennende historie og gå på jakt etter fossiler i kalkbruddet.

  Faxe Kalkbrud
  I Geomuseum Faxe kan dere se på mange spennende utstillinger og lete etter fossiler i kalkbruddet.
 • Møns Klint (69.1 km)

  Besøk fantastisk Møns Klint; et av Danmarks flotteste steder. Møns Klint består av krittavleiringer, som stammer fra slutten av krittiden, for ca. 75 millioner år siden. Noen steder strekker klippene seg helt opp til hundre meter over vannoverflaten. Her får dere et unikt inntrykk av dansk historie og natur på sitt aller beste.

  Møns Klint
  Møns Klint er et av de stedene i Danmark, som dere bare må oppleve.
Vis flere

Kart

Hotel Vinhuset
Sct. Peders Kirkeplads 4 4700 Næstved

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Stort dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat