Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Flair Hotel Weinstube Lochner

Ferie i Tauberdalen på Den romantiske veien i det idylliske sørtyske vinområdet Markelsheim

 • 1.350 km fra Svinesundbroen
 • 1.075 km fra Hirtshals
 • 650 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Massasje mot gebyr

Om hotellet

Velvære, vingårder og lokale spesialiteter. På Den romantiske veien i Midt-Tyskland, mellom slott, åser og enger ligger Markelsheim, byen hvor dere finner Flairhotel Weinstube Lochners. Det familieeide hotellet tilbyr en velværeavdeling, lokale spesialiteter i restauranten, og deilige lokale viner fra kjelleren.

Hotellet tilbyr 

Det 3-stjerners Flairhotel Weinstube Lochners har en ypperlig beliggenhet ved den lille markedsplassen i Markelsheim. Det koselige familiehotellet tilbyr en herlig atmosfære. Den fine restauranten serverer lokale spesialiteter, slik at dere kan prøve nye retter hver kveld. Det er selvfølgelig en stor vinkjeller hvor dere kan smake på noen av områdets beste viner. 

Hotellet har også et flott velværesenter som har både svømmebasseng og badstue. Vær oppmerksom på at badstuen må bestilles på forhånd. Det er også mulig å bestille massasje og behandlinger, og det anbefales at man bestiller time hjemmefra. I tillegg er hotellet familievennlig med barnesenger og barnestoler. Parkering er gratis.

Rommene 

De lyse dobbeltrommene har alle eget bad / toalett, hårføner, TV, radio og telefon. I tillegg har noen av rommene balkong.

Merk at

Det er gratis parkering på parkeringsplassen. Hvis du ønsker å parkere i garasjen, er det tilgjengelig ved reservasjon og avgift.

Turistskatt på 1,90 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Om dere ønsker å bruke hotellets sauna, må dere gi beskjed på forhånd i resepsjonen.

Vis flere

Verdt å se

 • Markelsheim (0.3 km)

  På "Den Romantiske Vei" i hjertet av den herlige Tauberdalen ligger den idylliske vin-landsbyen Markelsheim. Byen har ca. 2000 innbyggere og ligger fint mellom vinmarker og enger ved Lochbach- og Tauberflodens sammenløp. Sentralt i landsbyen ligger markedsplassen, omgitt av det vakre rådhuset og forskjellige kaféer. Det er en nesten idyllisk scene som trekker mange besøkende, og man kan nesten ikke unngå å forelske seg litt i denne hyggelige og vakre vinlandsbyen.

  Markelsheim
  Den lille landsbyen Markelsheim mellom vinmarker og enger
 • Bad Mergentheim Wildpark (3.0 km)

  Besøk også Bad Mergentheim Wildpark, som har mer enn 70 forskjellige dyrearter, som lever på i alt ca. 35 hektar land. Parkens prinsipp er at dyrene skal være i så naturlige innhegninger som mulig, for ikke å skade naturen mer enn høyst nødvendig. Det betyr at dere vil få en unik følelse av å komme helt tett på dyrene. Hvis dere besøker parken ved mating, kan dere være vitne til at dyrepasserne går rundt til dyrene. Finn en billig sommerferie sørpå og gjør det til en kjør-selv ferie i Tyskland med hele familien.

  Bad Mergentheim Wildpark
  Besøk dyrene i Bad Mergentheim Wildpark.
 • Rothenburg (35.5 km)

  Ingen andre steder vil dere finne en by med så mange godt bevarte middelalderspor som i byen Rothenburg ob der Tauber. På en gåtur i bysentrumet kan dere besøke de vakre kirkene som f.eks. St. Jakobs kirke eller St. Wolfgang am Klingentor kirken. Hyggelige smug og små plasser med tårn ​​og porter, fontener, vinbarer og gamle festninger - alt dette og mye mer har Rothenburg å tilby.

  Rothenburg
  Sjarmerende gamle gater og torg med mange godt bevarte arkitektoniske trekk fra middelalderen i Rothenburg
 • Würzburg (45.1 km)

  Byen Würzburg lokker med det imponerende UNESCO-beskyttede barokkslottet Würzburger Residenz og med festningen Marienberg. Her kan dere utover å utforske de imponerende bygningsverkene også slentre gjennom den gamle byen og nyte den franske flairen som preger byen.

  Würzburg
  Praktfulle Würzburger Residenz slott ruver i Würzburgs bysilhuett
Vis flere

Kart

Hotel Weinstube Lochner
Hauptstrasse 39 97980 Bad Mergentheim-Markelsheim

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 30% rabat