Dra på kjør-selv ferie til Hotel Parkresidenz Putbus Wreecher Hof

Norsk | NOK

Hotel Parkresidenz Putbus Wreecher Hof

Sjarmerende hotell med innendørs basseng og fin beliggenhet på øya Rügen.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Resort med syv sjarmerende hus med stråtak
 • 10.000 m² stor hage og fri tilgang til velvære
 • Fantastiske opplevelser på Rügen
209,-
3~6 dager fra
1.189,-

Inkl. 2 x 2-retters meny

Inkl. en flaske vin

3 dager
Fra 1.189,- / God pris !
SPAR
4 dager
Fra 1.779,- / spar opp til 131,-
SPAR
5 dager
Fra 2.359,- / spar opp til 165,-
SPAR
6 dager
Fra 2.949,- / spar opp til 209,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 flaske vin på rommet
 • Tilgang til basseng og sauna
 • parkering og internett er inkludert
Risskov Pakken

På 4-stjernershotellet Wreecher Hof setter verten sin ære i at alle besøkende får et optimalt opphold med fokus på avkobling og mange fantastiske naturopplevelser. Det familiedrevne hotellet består av syv sjarmerende bygninger med stråtak omgitt av en 10 000 kvadratmeter stor hage med kort avstand til stranda. 

Her kan dere senke skuldrene og nyte livet med spaopplevelser, hjemlig hygge og en rekke aktivitet- og opplevelsestilbud i nærheten.  

Hotellet tilbyr  

Hotellet er, i seg selv, en ganske spesiell opplevelse med sine syv sjarmerende stråtakhus, omtenksom plassert i den 10 000 kvadratmeter store hagen. Her kan dere sette på pauseknappen og finne fred og ro. Samtidig har dere kort vei til flotte opplevelser; et besøk til nasjonalparken Jasmund er et must, likeså en tur til det vakre området Hiddensee og den pittoreske byen Stralsund, ellers kjent som «Porten til Rügen».  

Som gjest ved Hotel Wreecher Hof har dere gratis adgang til en deilig wellnessavdeling. Det omfatter blant annet et innendørsbasseng, finsk badstue samt en infrarød badstue. Svømmebassenget er åpent hver dag fra klokken 7.00 til 21.00. Badstuene kan settes på etter anmodning. De kan benyttes frem til klokken 21.00.  

Hver morgens serveres det frokost fra en raus buffet. Den varierte frokosten nytes i hotellets hyggelige restaurant. Om kvelden kan dere bestille en bedre middag i den samme restauranten. Kjøkkenet satser på regionale retter samt flere retter internasjonale retter.  

Det er gratis parkeringsplasser på hotellet og gratis trådløst internett.  

Rommene  

De hyggelige rommene er innrettet i de syv stråtakbygningene. Alle rommene har eget bad og er utstyrt med flatskjerms-tv.  

Hotellets standard dobbeltrom har skråvegger og ligger i tredje etasje. Disse rommene er rundt 15 kvadratmeter mindre enn hotellets komfortrom, og måler rundt 18 kvadratmeter. Alle komfortrommene ligger i andre etasje og inneholder en separat stue og soverom. Det er mulighet for ekstra oppredning på komfortrommene.

Romtyper *

Standard dobbeltrom

1 / 2
Standard dobbeltrom på 18m2 med skråtak i hotellets loft i tredje etasje (uten balkong eller terrasse). Rommet er utstyrt med eget bad, dobbeltseng med separate madrasser, behagelige møbler og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
Hyggelig enkeltrom på 16m2 i tredje etasje med skråvegger og uten balkong eller terrasse. Rommet er utstyrt med eget bad, en stor seng (200x140cm), behagelige møbler og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Komfort dobbeltrom

1 / 2
Comfort dobbeltrom på ca. 35m2 i 2. etasje. Rommet har eget bad, separat soverom og oppholdsrom, en dobbeltseng med separate madrasser og TV. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

320 km fra
Kiel, Tyskland
750 km fra
Hirtshals, Danmark
775 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Naturerbe Zentrum Rügen (17.3km)

Hvis dere er glad i natur og høyder, bør dere besøke Naturerbe Zentrum Rügen. På utstillingssenteret midt i Nationalparken har dere adgang til det 40 meter høye utsiktstårnet, hvorfra det er en fin utsikt over øyen og de mange trekronene.

Biosphärenreservat Südost-Rügen (18.3km)

Opplev Nord-Tyskland i egen bil på en kjør-selv ferie. Legg veien innom Biosphärenreservat Südost-Rügen. Dette fortryllende biosfærereservatet er, på grunn av sine unike kulturlandskaper, UNESCO-listet. Området ble opprettet i 1990 og ble en del av UNESCO MAB-(Man and the Biosphere)-programmet i 1991. Innenfor et forholdsvis lite område, er forskjellige landskapsformasjoner som karakteriserer kyst-Tyskland, blitt fredet. Her er land og vann tett koblet sammen; Peninsulaer og fremspring er forbundet via smale strimler med land og samtidig adskilt av vannet i laguner og bukter. Ta på gode sko og gå en herlig tur i dette store, vakre området. Dra på reise i januar og finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Det er mange muligheter i Tyskland som også egner seg godt til en familieferie, så planlegg den neste sommerferien eller vinterferien med en kjør-selv i Nord-Tyskland.

Østersjøbad Sellin (18.5km)

Dere kan også besøke det populære Østersjøbad Sellin, som er et av de mest attraktive badeområdene på øyen. Badet har en hvit strand og en lang badebro.

Ribnitz-Damgarten (37km)

Den lille byen Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen ved Ribnitz-sjøen.

Her har dere flott utsikt ut over Ribnitz og byen gjemmer på en liten perle av et museum ved navn Vineta-Museum hvor det til alle tider finnes flere utstillinger over tre etasjer.

Stralsund (35.8km)

Den hyggelige tyske byen Stralsund ligger på kysten ved Østersjøen og ønsker sine besøkende velkommen med opplevelser for hele familien. Gamlebyen er i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste og her kan dere rusle forbi spennende gamle middelalderbygninger.

Like ved Stralsund ligger den eneste broen som forbinder det tyske fastlandet med den naturskjønne øya, Rügen. På øya kan dere blant annet ta turen til Jasmund nasjonalpark og beskue de flotte krittklippene ved kysten. I tillegg ligger Koloss von Prora, et nasjonalsosialistisk ferieanlegg, her på Rügen. Blokkene og badelandet ble oppført i 1930-årene og er typiske eksempel på Det tredje rikes arkitektoniske idealer.

Nasjonalpark Jasmund (34.8km)

Dette naturreservatet ligger på den nordøstlige delen av øya Rügen, og er med sine 30 km² Tysklands minste nasjonalpark. Dette vakre området inkluderer blant annet fjellryggen Stubnitz nord for Sassnitz og kalksteinklipper som strekker seg opp til 160 meter over havet. Parken er rik på flora og fauna, og har flere sjeldne arter i begge kategorier. Havørn, fiskeørn, vandrefalk og låvesvale er noen av fuglene dere kan få øye på om dere er heldige.

Marienkirche (35.2km)

Den største kirken i Stralsunds heter Marienkirche, og den prektige bygningen er lett å få øye på der den ruver midt i sentrum av byen. Det er den nest største gotiske mursteinskirka i hele den baltiske regionen. Ta en tur opp i det høye tårnet via den smale vindeltrappa som fortsetter opp i det uendelige. Endelig slutter de mange trinnene og avløses av en høyere trappebestigning ut til utsiktspunktet i det 104 meter høye kirketårnet. Det hele er en tur på 366 trinn.

Ozeaneum (36.5km)

Ta med hele familien til Ozeaneum og opplev våre havdyr tett på livet. Dette er en ekstraordinær reise gjennom den undersjøiske verden, og er helt enestående i Europa.

Barna kan utforske de mange hemmeligheter og mysterier fra havet i «Sea for Children».

Husk å få med dere de sjarmerende Humboldt-pingvinene på museets takterrasse.

HanseDom (39.2km)

Det er kanskje ekstra gøy med barn på ferie å legge en dag til badelandet HanseDom. Her finnes det også massasje- og spabehandlinger på stedet, i tillegg til et treningssenter med klatrevegg og muligheter for ballspill, blant annet.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Rügen Park

Populær ferieøy i Østersjøen

Rügen1

Opplev Rügen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 flaske vin

248,-
Fra kun
1.359,-

Vis kort

Opplev det vakre Rügen

Les mer

Hotel Hafenresidenz Stralsund

Rett ved strandpromenaden

Østersjøkysten

Opplev vakre Stralsund

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 flaske vann på rommet
 • 1 x Bykart med byvandringer

214,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Hotell med treningssenter og restaurant

Les mer

Parkhotel Rügen

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Opplev Rügen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering

256,-
Fra kun
1.429,-

Vis kort

Billig 4-stjernes ferie på Rügen

Les mer

Soibelmanns Hotel Rügen

Inkl. halvpensjon

Mecklenburg-Vorpommern

Miniferie på Rügen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Tilgang til basseng, sauna, fitness
 • Gratis internett

306,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Familievennlig sportshotell i Rügen

Les mer

Mariandl am Meer

Opphold i 2-6-personers leilighet

Rügen1

Ferie på Rügen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe og kake
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Sluttrengjøring

682,-
Fra kun
1.649,-

Vis kort

Ferie i luksushytter på Rügen

Les mer