Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Zum Bürgergarten

Historiske og kulturelle opplevelser i det vakre Sør-Harzen

 • 1.100 km fra Svinesundbroen
 • 825 km fra Hirtshals
 • 410 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Boblebad
 • Badstu
 • Mulighet for sykkelleie
 • Gratis parkering

Om hotellet

Det koselige hotellet Hotel zum Bürgergarten ligger sentralt til i den historiske byen Stolberg, hvor det er omgitt av de grønne skogene i Harz. Hotellet har utsikt over Stolberg Slot og de vakre, historiske husene i byen. Området byr på et vell av utfluktsmål. Du kan for eksempel besøke den imponerende rosenparken Europa-Rosarium, som byr på verdens største samling av fargerike og velduftende roser.

Hotellet tilbyr 

Hotel zum Bürgergarten er innredet i en 300 år gammel, sjarmerende bygning, og det koselige hotellet byr på en smakfull og rustikk atmosfære. Her kan du spise middag i den hyggelige krostuen eller nyte det gode været og en kopp kaffe på terrassen.

På hotellet har du adgang til badstue, spabad, solarium og infrarød kabin. Det er også mulig å gjøre avtaler om behandlinger som manikyr og pedikyr på hotellet.

Rommene 

Hotellet har 28 rom, som alle har sin spesielle egenart. Rommene er utstyrt med eget bad/toalett, hårføner, tv, telefon og minibar. Det er mulig å bestille både enkeltværelser og dobbeltværelser.

Merk at

Turistskatt på 2 EUR pr. person/døgn betales til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Annekset er ikke egnet for de som har vanskeligheter med å gå.

Vis flere

Verdt å se

 • HazquerBahn (21.5 km)

  Ta en tur med det historiske damptoget på HazquerBahn. Dere kan gå på i Nordhausen, Wernigerode eller Quedlinburg.

  HazquerBahn
  Det historiske damptoget på HazquerBahn har avgang fra Nordhausen, Wernigerode og Quedlinburg
 • Wernigerode (51.4 km)

  I den fargerike byen Wernigerode ligger Wernigerode slott og troner høyt over byen. På slottet holdes dørene åpne inn til herskapelige værelser hvor det holdes en rekke utstillinger gjennom hele året. Fra slottet får dere en fantastisk utsikt over landskapet i Harz og helt over til Brocken, det høyeste punktet i dette fjellandskapet. Wernigerode er en by med sjarm i bøtter og spann. I gatene kan dere beundre mange flotte bindingsverkshus, de eldste ble oppført rundt år 1400.

  Wernigerode
  Wernigerode
 • Quedlinburg (38.0 km)

  Denne mellomstore middelalderbyen med rundt 26 000 innbyggere, ja den har en spennende historie som går tilbake til det første årtusenskiftet. Byen er i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste på grunn av de fantastiske og godt bevarte bindingsverkshusene, bymiljøet med de brosteinsbelagte gatene og de smale smugene som slynger seg rundt i gamlebyen. Dette er arkitektur i verdensklasse; her kan dere rusle gatelangs forbi rene historiske eksempler på glemte stilarter i et høyst levende gatemiljø. I midten av byen ruver den vakre romanske St. Servatius-kirken. Det var her at selveste kong Heinrich I, etter sigende, ble kronet før han senere ble gravlagt i år 936. Den årlige julemarkedet i Quedlinburg holdes fra november og ut desember, det er ofte omtalt som en av de vakreste julemarkedene i delstaten Sachsen-Anhalt.

  Quedlinburg
  Quedlinburg
 • Falkenstein Slott (40.7 km)

  Falkenstein Slott befinner seg på den vakre bakketoppen i Selketal. Hele området er et naturreservat med mulighet for flere fine gåturer. Borgen ble bygget mellom 1120 og 1150 og tilhører et av de mest befestede slottene i Harzen. Slottets strategiske plassering på toppen av den 320 meter høye bakken gjorde borgen veldig vanskelig å angripe, og på tross av flere forsøk er det ingen som så langt har lykkes. I dag fungerer borgen som et museum, som er et godt likt turistmål, siden området er en del av den Romanske Veien, som er en en vakker åttetallsrute med sentrum i Magdeburg og som forbinder de fantastiske romanske klostrene, katedralene og slottet bygget mellom 950 og 1250, og som samtidig representerer starten på kristendommen i denne delen av Tyskland. Den 1.000 km lange ruten byr på over 72 bygninger over 60 forskjellige steder i åttetallet.

  Falkenstein Slott
  Falkenstein Slott
 • Europa-Rosarium (41.9 km)

  Sydharzen byr på massevis av spennende utfluktsmål. Besøk for eksempel Europa-Rosarium i den historiske fjell-og rosebyen Sangerhausen. Parken byr på verdens største samling av roser. Mer enn 8500 forskjellige sorter i alle mulige former, farger og vidunderlige lukter, imponerer hvert år de mange besøkende. 

  Europa-Rosarium
  Rosehav i parken Europa-Rosarium i Sangerhausen, Sydharzen.
Vis flere

Kart

Hotel Zum Bürgergarten
Thyratal 1 06536 Luftkurort Stolberg / Harz

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 2~5.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 25% rabat
Barn 12~17.99 år i ekstraseng 10% rabat