Book et billig hotellopphold ved Hotel zum Grünen Kranz

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel zum Grünen Kranz

Dra på vinferie blandt vinmarker og koselig landsbyer ved Rhinen.

Sjarmerende vinhotell med en sentral beliggenhet
Vinopplevelser ved Rhinen
Spennende utfluktsmål
 • 1.350 km fra Svinesundbroen
 • 1.050 km fra Hirtshals
 • 650 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Mulighet for sykkelleie
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett

Om hotellet

Med sin storslagne beliggenhet ved Rhinen, midt i vinbyen Rüdesheim am Rhein, stiller Hotel zum Grünen Kranz med et flott, opplevelsesrikt opphold midt mellom fjell og vinmarker. Stikk en tur ned til evig sjarmerende Drosselgasse, dra på utflukter i Rheingaus UNESCO-listede omgivelser, bli med på banetur over vinmarker, og se alle de vakre slottene for dere selv.  

Hotellet tilbyr  

Hver dag serveres en god frokost med et variert utvalg av lekre produkter servert i flotte omgivelser. På kveldstid kan dere bestille lekre, klassiske regionale spesialiteter og flere internasjonale alternativer i hotellets stemningsfulle restaurant, Kranzküche. Vinkartet er et av husets stoltheter, hotellet har sågar sin egen vinkjeller.  

I sommermånedene dekkes det opp utenfor i restauranten hyggelige sommerhage.  

Det hører med en egen vingård til hotellets vinkjeller. Her arrangeres det jevnlig arrangementer relatert til vin og vinsmaking. Dere kan blant annet bli med på en guidet tur i noen av områdets vakre vinmarker. Da blir dere tatt rundt av en vinkjenner, som forteller og svarer på spørsmål. Det er selvsagt også tilrettelagt for flere runder med vinsmaking. Hotellet har også sin egen vinbutikk, hvor dere eventuelt kan handle med dere hjem. Opplevelsene knyttet til vin og vinsmaking kan avtales direkte med hotellet.  

Det er gratis trådløst internett tilgjengelig på hotellet.  

Rommene  

Hotellrommene er romslige og komfortabelt innredet. Det er mulig å bestille enkelt- eller dobbeltrom, samt ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med eget bad og satellitt-tv.  

Merk at

Det ligger en parkeringsplass like overfor hotellet, som kan benyttes mot gebyr. Vejl. pris: 10 EUR per dag.

Vis flere

Verdt å se

 • Tur med Rüdesheimer-banen (0.1 km)

  Det sies at et av høydepunktene for enhver tur til Rüdesheim am Rhein er banen opp til utsiktspunktet Niederwald-Denkmal. Turen går på svevende vis over vinmarker, flott utsikt over den gamle bydelen i Rüdesheims og, ikke minst, den vakre Rhinen med sine grønne øyer spredt utover landskapet.

  Tur med Rüdesheimer-banen
  Svevende tur over vinmarker med Rüdesheimer-banen
 • Drosselgasse (0.3 km)

  I hjertet av Rüdesheims gamle bydel rusler dere gjennom den evig sjarmerende Drosselgasse. Brosteinsbelagte gater fører vei til historiske bygninger, lekre restauranter og trivelige ølstuer mellom alle de små butikkene. Drosselgasses atmosfære oser av det tradisjonelle og det såkalte opprinnelige Tyskland. Stedet trekker mer enn tre millioner besøkende hvert år. Til tross for at gata ikke er mer enn 144 meter lang, er dette en plass hvor dere glatt kan tilbringe en hel dag eller en sen kveld.

  Drosselgasse
  Den 144 meter lange gata Drosselgasse i gamlebyen i Rüdesheim trekker millioner av besøkende hvert år
 • Adlerturm (1.2 km)

  Finn en miniferie hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv ferie sørpå til Tyskland. Besøk dette tårnet har et fangehull i kjelleren og opprinnelig var det bare tilgjengelig gjennom en åpning i hvelvingen over. Det 20,5 meter høye sengotiske hjørnetårnet ble oppført i det 15. århundre Og stod tidligere rett på elva Rhinen. Tårnet har fått sitt navn fra den tidligere kroa «zum Adler» som serverte tørste tyskere fra et lokale i tårnet, blant annet den distingverte dikteren Wolfgang von Goethe, i sin tid.

  Adlerturm
  Besøk det spennende hjørnetårnet i Adlerturm.
 • Brömserburg slott (1.2 km)

  Brömserburg slott ble oppført rett på Rhinen i Rüdesheim am Rhein, faktisk så lang tilbake som rundt år 1000 etter vår tidsregning. Det var opprinnelig bygget for erkebiskopene i Mainz, men ble senere opp igjennom historien benyttet av en rekke ridderdynastier. Navnet kommer av den adelige familien Brömser som bodde her frem til 1668 da slekten døde ut. I dag benyttes Brömserburg slott til et kombinert vin- og lokalhistorisk museum med en stor glassamling.

  Brömserburg slott
  Adelige familier har bodd på Brömserburg slott i nesten 1000 år, men i dag er det et museum
 • Monumentet Niederwald-Denkmal (2.7 km)

  Niederwald-Denkmal ble oppført i Niederwald-parken og her er det en flott utsikt utover den naturskjønne Rhindalen. Monumentet ble satt opp i perioden mellom 1877 og 1883 og reist til minne over det tyske keiserrikets historiske sammenslutning, da at den fransk-prøyssiske krigen var over.

  Monumentet Niederwald-Denkmal
  Monument over over det tyske keiserrikets historiske sammenslutning
 • Bingen am Rhein (4.7 km)

  Finn et billig weekendopphold hos Risskov Bilferie og opplev Tyskland i egen bil og i eget tempo.Bingen am Rhein ligger ved inngangsporten til den øvre delen av UNESCO-listede Rhindalen. Denne byen ligger omrginget av vinregionene Rheinhessen, Nahe og Rheingau og har mange utfartsmål knyttet til vindyrking og vinsmaking. Spaser langs Rhinen gjennom elegante parkområder forbi historiske industrimonumenter, blant annet «musetårnet» (Binger Mäuseturm), og kjenn på den fine atmosfæren her. Finn et billig hotellopphold på et barnevennlig hotell nær Bingen.

  Bingen am Rhein
  Bingen sett fra Rhinen, samt tårnet
 • Rheinstein slott (10.2 km)

  Det eventyrlige Rheinstein slottet troner majestetisk på en steil klippe over Assmannhausen-kvarteret i Rüdesheim am Rhein. Dette er et av de fremste eksemplene på en rekonstruksjon av et romantisk slott. Mesterverket ble tegnet av arkitekt Johann Claudius von Lassaulx og stod ferdig i begynnelsen av 1400-tallet. Det ble en herskapelig sommerbolig. Dere kan reise hit og se det flotte interiøret, blant annet preget av intrikate mosaikker av glass og store veggmalerier.

  Rheinstein slott
  Burg Rheinstein
 • Wiesbaden (28.2 km)

  Wiesbaden har en lang tradisjon som kursted takket være sine 26 varme kilder og regnes faktisk som en av de eldste byene i Europa. Byen er kjent for behandling av reumatiske og ortopediske sykdommer og de varme kildene er et viktig element i de medisinske behandlingene. Derfor har byen også mange sykehus og rehabiliteringssentre. Wiesbaden er også berømt for sin flotte arkitektur og behagelige klima. Besøk Schloßplatz som ligger i sentrum av byen og som er omgitt av flere fremragende bygninger. Hertugens Palads ble påbegynt under William, Hertug av Nassau i 1837, og den ble avsluttet i 1841, to år etter Williams død. Palasset ble senere brukt som hovedkvarter for franske og britiske tropper etter Første Verdenskrig, deretter som museum. Siden 1945 har bygningen vært ´Landtag´ eller parlamentsbygningen til Hessen.

  Wiesbaden
  Rådhuset i Wiesbaden
 • Mainz (33.6 km)

  Strategisk plassert rett ved sammenløpet mellom Rhinen og Main, ligger universitetsbyen Mainz. Siden 1946 har Mainz hatt status som hovedstad for delstaten Rheinland-Pfalz. Den gamle flotte byen har mange fine kirker å se, hyggelige handlegater å rusle i samt et Gutenberg museum hvor en av verdens eldste trykte bibler oppbevares.

  Mainz
  Universitetsbyen Mainz oppbevarer en av verdens eldste trykte bibler på Gutenberg museum
Vis flere

Kart

Hotel zum Grünen Kranz
Oberstrasse 44 65386 Rüdesheim am Rhein

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~15.99 år i ekstraseng 25% rabat
Barn 16~99.99 år i ekstraseng 0% rabat