Dra på kjør-selv ferie til Hotel zum Hirschen

Norsk | NOK

Hotel zum Hirschen

Sjarmerende velværehotell i vakre omgivelser i Østerrike.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Moderne 4-stjerners hotell sentralt i Zell am See
 • Lekker velvære, god mat og hyggelige omgivelser
 • Alle tiders utgangspunkt for en sommerferie i Østerrike
1.676,-
4~7 dager fra
2.339,-

Bestil innen 31.03

Aktiv ferie i Østerrike

4 dager
Fra 2.339,- / spar opp til 842,-
SPAR
5 dager
Fra 3.079,- / spar opp til 1.104,-
SPAR
6 dager
Fra 3.829,- / spar opp til 1.355,-
SPAR
7 dager
Fra 4.569,- / spar opp til 1.676,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 5-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 dag sykkelutleie
 • Gratis inngang til Lido Zell am See
Early Bird

Hotel zum Hirschen ligger nydelig til midt i den østeriske skibyen, Zell am See, kun få hundrede meter fra flotte Zeller See (innsjøen). Her venter et hyggelig opphold med avslappende wellness, god mat, fantastisk natur og mange spennende opplevelser.

Hotellet

Dette familiedrevne 4-stjernes hotellet ligger i hjertet av den hyggelige østerrikske skibyen, Zell am See. Herfra er der kort avstand til fjellene og den blanke Zeller See med vann så rent at det kan drikkes.

Etter en hyggelig og opplevelsesrik dag, kan dere slappe av i hotellets wellnessområde med gratis tilgang til både normal og infrarød sauna, Kneipp-bad og innendørs svømmebasseng. Dessuten kan dere bestille massasje og skjønnhetsbehandlinger i resepsjonen.

Om sommeren kan dere nyte en snack eller en kopp kaffe på hotellets flotte terrasse. Både på dagtid og om kvelden er terrassen stedet hvor folk møtes og hygger seg. Dersom været svikter, kan dere finne dere il rette i hotellets bar eller i loungeområde. I kjelleren finner dere dessuten Ginhouse Sportsbar, hvor dere kan bestille cocktails etter kl. 17.00.

Området rundt hotellet er ideelt for noen uforglemmelige vandre- og sykkelturer i alpene. Man kan leie sykler direkte på hotellet mot et mindre gebyr.

Det er parkering i en privat låst garasje med overvåkning mot et daglig gebyr og dere har gratis tilgang til internett.

Rommene

De lyse værelsene på Hotel zum Hirschen byr på en hyggelig og avslappet atmosfære. Samtlige rom er utstyrt med et stort badeværelse, hårtørrer, et skrivebord, kabel-TV, telefon, safe og minibar. Noen av rommene har også en balkong.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 4
Det hyggelige dobbeltrommet er utstyrt med TV, telefon, hårføner, pengeskp og bad med brusebad / badekar. Mulighet for en eller flere ekstra personer i en gjesteseng / sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
For din komfort er det en 140cm seng i rommet. Singel rommet er utstyrt med TV, telefon, hårføner, pengeskp og badeværelse. Noen av rommene har balkong. Mulighet for oppredning til barn i sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1050 km fra
Kiel, Tyskland
1475 km fra
Hirtshals, Danmark
1600 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Golf Club Zell am See (4.5km)

Golfentusiaster vil sikkert like golfklubben Zell am See sine to 18-hullsbaner. Disse to går under navnene Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn og ligger i naturskjønne omgivelser utenfor den populære feriebyen Zell am See. Golfklubben tilbyr også golfundervisning og har også en golfbutikk samt en restaurant.

Tauern Spa Zell am See - Kaprun (4.3km)

Besøk Tauern Spa Zell am See - Kaprun, som byr på en av de mest moderne wellness-fasilitetene i alpene. Her finner dere 11 utendørs- og innendørsbassenger og en saunaavdelingen med 10 forskjellige saunaer og dampbad. Her er det rom for avslapning og velvære for kropp og sjel.

Bruck an der Glocknerstrasse (6.1km)

Bruck an der Glocknerstrasse er en liten by i Østerrike med ca. 4500 innbyggere. Byen ligger i Hohe Tauern nasjonalpark og her finner dere fantastiske vandreruter i alle vanskelighetsgrader. I området er det mange utsiktspunkter hvor dere kan se de flotte omgivelsene. Langs vandrerutene vil dere kunne oppleve en unik kunstutstilling bestående av mange treskulpturer. For barnefamilier arrangeres det vandreturer for barn og dere kan ta en tur til lekeplassen. Om sommeren innbyr den flotte innsjøen Zeller See til soling og bading.

Golf klub Zell am See-Kaprun er den største golfbanen i de Østerrikske alpene. De to 18-hulls mesterskapsbanene Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn kan by golfspillere på en attraktiv og variert bane; et parklignende flatt terreng med flere innsjøer, velholdte fasiliteter og en nydelig alpin panoramautsikt.

Saalbach (78.8km)

Saalbach ligger i de nydelige omgivelser under 20 km fra den populære feriebyen Zell am See. Her kan dere slappe av i naturen eller aktivisere dere med et utall av muligheter. Vandremulighetene er ubegrenset og en av områdets største attraksjoner.

I den lille byen er det dessuten gode muligheter for å bade. Hvis været er fint, kan dere besøke byens Adventure bad "Captain Cook", hvor dere finner et 1000 m2 stort vannland, hvor det er noe for alle aldre. Rå vannrutsjebaner med lys- og vanneffekter kombinert med beachvolleyball, utendørs barnekino samt en restaurant danner rammen om en hyggelig dag for hele familien. Hvis været ikke tillater det, så har byen også et innendørs vannland, hvor dere også finner forskjellige aktiviteter.

Water Park Käptn Hook (18.3km)

I Water Park Käptn Hook finner dere et 1000 m2 stort vannland, hvor der er noe for alle aldre. Ville vannrutsjebaner med lys- og vandeffekter kombinert med beachvolleyball, utendørs barnekino samt en restaurant danner rammen om en hyggelig dag for hele familien. Hvis været ikke tillater det, så har byen også et innendørs vannland, hvor dere også finner forskjellige aktiviteter.

Sankt Johann im Pongau (39.8km)

St. Johann im Pongau ligger i den sydlige delen av delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau kommune. Byen er kjent for sine flotte vandreruter og er også et populært sted å dra på skiferie. Den lille byen er et turistmål spesielt for friluftsentusiaster, men gjemmer også på severdigheter slik som den flotte katedralen.

Besøk også Arthurstollen som er en gammel kobbermine. Tunnelen er minst 1600 år gammel og dele av minen er tilgengelig for offentligheten.

Grossglockner Hochalpenstrasse (32.3km)

Hvis dere ønsker oppleve de imponerende alpene på sitt beste, kan dere ta turen til Fusch. Her starter panoramaveien Grossglockner Hochalpenstrasse. På bilturen kommer dere opp i omkring 2000 meters høyde og kan nyte en fantastisk panoramautsikt på hele turen.

Gasteindalen nasjonalpark (32.4km)

Majestetiske fjell, store fossefall, grønne enger og dype skoger omringer dere i Gasteindalen nasjonalpark. Det forfriskende fjellvannet med den like så klare fjellluften garanterer en avslappende ferie.

Kombinasjonen av den flate, brede dalen og de flotte fjellene begeistrer mange. Klimaet er skånsomt og mildt. I nasjonalparken kan dere enkelt klatre opp på de høye fjelltoppene. Her finnes bl.a. hele 350 km med alpine vandrestier. Dere kan også ta utflukter på vanlig sykkel eller terrengsykkel. Uansett om dere foretrekker den flate dalens sykkelstier eller det mer kuperte terrenget i fjellene, venter fine turmuligheter i Gasteindalen nasjonalpark.

Liechtensteinklamm (38.3km)

I området finnes Østerrikes kanskje mest storslåtte fjellsluk, Liechtensteinklamm. Her kan dere oppleve store mengder smeltevann som kommer brusende ned i et imponerende fossefall. Dere kan gå på oppdagelse i sluket og fra flere av broene har dere et godt overblikk over naturens krefter. Liechtensteinklamm er dessuten en av de lengste og dypeste slukene i alpene.

Schaubergwerk Kupferplatte (46.9km)

Bli med på en reise til sentrum av jorden – få et glimt av en mine for omkring 3000 år siden. Dette er en interessant tur for hele familien, hvor dere kan oppleve hvordan minedriften har utviklet seg gjennom historien.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Landhotel Römerhof

Inkl. 4-retters meny

Salzburgerland

Wellnesshotell i Østerrike

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 4-retters meny
 • 3 x kakebuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis lån av sykler

Fra kun
2.729,-

Vis kort

Familieeid hotell i Hohe Tauern

Les mer

Hotel Sonnhof Rauris

Gratis drikke til middagen

Salzburgerland

Ferie i alpene

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 3 x matpakke (til å ta med)
 • 3 x kaffe og kake på ettermidagen
 • 3 x Drikke til maten

142,-
Fra kun
1.689,-

Vis kort

Fjellferie i Østerrike

Les mer

Hotel Gasthof Lukashansl

Panormautsikt til fjellene

Salzburgerland

Fantastiske Østerrike

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

Fra kun
1.839,-

Vis kort

Idyll i de østerrikske Alpene

Les mer

Bergers Sporthotel

Aktiv ferie med mange aktiviteter

Salzburgerland

Sportshotell i Østerrike

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 x alpenschnaps
 • 1 x velkomstdrink

297,-
Fra kun
2.359,-

Vis kort

Miniferie til velvære- og sportshotell

Les mer

Urslauerhof

Inkl. 5-retters meny

Salzburgerland

Velvære i Hinterthal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x ettermiddagssnacks
 • 2 x 5-retters meny/buffé
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • 1 x 20 EUR verdikupong for spabehandlinger

178,-
Fra kun
2.169,-

Vis kort

4-stjernes opphold ved foten av Hochkönig

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.