Kiek In Hotel Zur Einkehr byr på miniferie i Tyskland

Betaling

Betaling

Gavekort

Kiek In Hotel Zur Einkehr

Dra på ferie i landlige omgivelser ved elven Elbe i Nord-Tyskland

 • 875 km fra Svinesundbroen
 • 550 km fra Hirtshals
 • 140 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Badstu
 • Massasje mot gebyr
 • Mulighet for sykkelleie
 • Gratis parkering

Om hotellet

Hotel Zur Einkehr ligger nydelig plassert i Stade, rett ved elven Elben og den den flotte gamle bydelen av byen. Opplev den hyggelige atmosfæren på hotellet med ren avslapning i nydelige omgivelser samt spennende opplevelser og utfluktsmuligheter.

Hotellet

Hotellet ligger ca. 4 km. fra elven Elben i utkanten av den historiske byen Stade i Niedersachsen. Her starter dagen med en god frokostbuffe. Senere på dagen serveres lunsj i hotellets hyggelige restaurant. Her byr kokken både på forskjellige varierende spesialiteter samt en fast meny bestående av retter for enhver smak.

Det er gode muligheter for å slappe av og prøve ut hotellets mange helsetilbud, som b.la. omfatter finsk sauna og fotbad, et relax-område med liggestoler samt et utvalg forskjellige skjønnhets- og massasjebehandlinger. Dessuten kan man låne en god bok i hotellets hyggelige bokhjørne. Det er også mulig å slappe av og nyte himmelen og utsikten i den hyggelige vinterhagen.

Det er gratis parkering ved hotellet og gjestene har gratis internett i lobbyen.

Rommene

De enkelt innredede værelsene finnes både som dobbelt- og enkeltværelser. Alle værelsene er utstyret med eget bad og toalett, et stort garderobeskap, skrivebord, kabel-TV med 60 kanaler, radio med alarm og en telefon. Dobbeltværelsene er ca. 24 kvm og enkeltværelsene ca. 14 kvm.

Ekspedisjonsgebyr på 79,- pr. bestilling ved nettbestilling
Ekspedisjonsgebyr på 99,- pr. bestilling ved telefonbestilling

Verdt å se

 • Das Freilichtmuseum (2.6 km)

  Das Freilichtmuseum ligger idyllisk til på en øy midt i byen Stade, og er et av de eldste frilandsmuseene i hele Tyskland. På øyen kan dere blant annet se en historisk vindmølle, en seremoniport samt en flott bindingsverksbygning med original innredning, som stammer fra helt tilbake i 1733. Nyt en lunsj eller en forfriskning i friluftsmuseets hyggelige restaurant, som er innredet i en gammel bondegård, med aner tilbake til 1641.

  Das Freilichtmuseum
  Friluftsmuseet ligger idyllisk til på en øy midt i byen
 • Schloss Agathenburg (9.0 km)

  Agathenburg Slott ble bygget i 1655 av svenske Hans Christoph. Slottet ligger i naturskjønne omgivelser med utsikt mot Elbdalen. Her kan dere oppleve herskapelig arkitektur, besøke en spennende utstilling på slottet og gå en tur i den flotte slottsparken.

  Schloss Agathenburg
 • Kirche St. Cosmae (1.5 km)

  St. Cosmae Kirke ble bygget allerede i det 13. århundret og ligger sentralt i byen Stade. Kirken er bygget ut i flere omganger og er en spennende arkitektonisk opplevelse. I 1682-84 fikk kirken sitt spesielle kirketårn, som i dag er byens kjennetegn.

  Kirche St. Cosmae
 • Tidenkieker-båten (1.8 km)

  Den flotte naturen på Elben kan best oppleves fra båten, Tidenkieker. På en tur med denne båten, kommer dere nært innpå elvens fugleliv og mange fraktbåter. Dere kan til og med være heldige og se seler.

  Tidenkieker-båten
 • Zoo in der Wingst (36.6 km)

  Zoo in der Wingst er en liten hyggelig og meget familievennlig zoologisk hage i Wingst i Niedersachsen. Dyerparken har over 50 forskjellige dyr fra hele Verden, med alt fra vaskebjørner til snøugler. Gå en tur i ulve- og bjørneskogen, se silkeaper og kenguruer, løver og tigre og mye mye mer.

  Zoo in der Wingst
  Zoo in der Wingst byr på både sjeldne og truede dyr.
 • Aussichtsturm Deutscher Oplymp (37.9 km)

  Utsiktstårnet i Wingst er sannsynligvis kommunens eldste attraksjon. Helt tilbake i 1860 innviedes det 7 meter høyt tårnet, som siden er blitt renoverte flere ganger. I dag er tårnet 23 meter høyt og har en fantastisk utsikt over Wingst og Elben, Brunsbüttel og Nordsjøen.

  Aussichtsturm Deutscher Oplymp
  I området finnes piknik-benker og en legeplass.
 • Spielpark Wingst (37.1 km)

  I Spielpark Wingst legges det opp til at ungene kan leke mens de voksne slapper av. Den 50.000 m² store lekeparken byr bl.a. på kjelkebane, klatreland, gynger, rutsjebaner og trampoliner. Det interaktive spillet, SmartUs kombinerer logisk sans med fysisk utfoldelse.

  Spielpark Wingst
  Spielpark Wingst er populært blant både barn og voksne.
Vis flere

Kart

Hotel Zur Einkehr
Freiburger Straße 82 21682 Stade

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Standard dobbeltrom
Barn 0~5 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 12~100 år i ekstraseng 30% rabat