Kiek In Hotel Zur Einkehr byr på miniferie i Tyskland

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kiek In Hotel Zur Einkehr

Dra på ferie i landlige omgivelser ved elven Elbe i Nord-Tyskland

  • 875 km fra Svinesundbroen
  • 550 km fra Hirtshals
  • 140 km fra Kiel, Tyskland
  • Restaurant
  • Badstu
  • Massasje mot gebyr
  • Mulighet for sykkelleie
  • Hund

Om hotellet

Hotel Zur Einkehr ligger nydelig plassert i Stade, rett ved elven Elben og den den flotte gamle bydelen av byen. Opplev den hyggelige atmosfæren på hotellet med ren avslapning i nydelige omgivelser samt spennende opplevelser og utfluktsmuligheter.

Hotellet

Hotellet ligger ca. 4 km. fra elven Elben i utkanten av den historiske byen Stade i Niedersachsen. Her starter dagen med en god frokostbuffe. Senere på dagen serveres lunsj i hotellets hyggelige restaurant. Her byr kokken både på forskjellige varierende spesialiteter samt en fast meny bestående av retter for enhver smak.

Det er gode muligheter for å slappe av og prøve ut hotellets mange helsetilbud, som b.la. omfatter finsk sauna og fotbad, et relax-område med liggestoler samt et utvalg forskjellige skjønnhets- og massasjebehandlinger. Dessuten kan man låne en god bok i hotellets hyggelige bokhjørne. Det er også mulig å slappe av og nyte himmelen og utsikten i den hyggelige vinterhagen.

Det er gratis parkering ved hotellet og gjestene har gratis internett i lobbyen.

Rommene

De enkelt innredede værelsene finnes både som dobbelt- og enkeltværelser. Alle værelsene er utstyret med eget bad og toalett, et stort garderobeskap, skrivebord, kabel-TV med 60 kanaler, radio med alarm og en telefon. Dobbeltværelsene er ca. 24 kvm og enkeltværelsene ca. 14 kvm.

Verdt å se

Vis flere

Kart

Hotel Zur Einkehr
Freiburger Straße 82 21682 Stade

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Standard dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~11.99 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 30% rabat