Kjør-selv-ferie med velvære og natur på Hotel Zur Heidschnucke

Norsk | NOK

Hotel Zur Heidschnucke

Uforglemmelig ferie med velvære, natur og byopplevelser

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • 4-stjerners hotell, midt i naturen
 • Deilig 3-retters middag i varm atmosfære
 • Ypperlig velværeområde med basseng og badstue
2.361,-
3~8 dager fra
1.689,-

Inkl. halvpensjon

Velvære i Lüneburger Heide

3 dager
Kun 1.689,- / spar opp til 610,-
SPAR
4 dager
Kun 2.399,- / spar opp til 976,-
SPAR
5 dager
Kun 3.139,- / spar opp til 1.312,-
SPAR
6 dager
Kun 3.869,- / spar opp til 1.659,-
SPAR
7 dager
Kun 4.599,- / spar opp til 2.005,-
SPAR
8 dager
Kun 5.319,- / spar opp til 2.361,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink og 1 x minifgolf
 • Gratis bruk av velvære og badekåpe
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Inkl. halvpensjon

Velvære i Lüneburger Heide

4 dager
Kun 1.999,- / spar opp til 1.376,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis bruk av velvære og badekåpe
 • 1 x minigolf
Wild Offer

Hvis du ønsker å nyte en uforglemmelig aktiv ferie, velværeferie eller familieferie så har du kommet til rett sted som er det 4-stjerners Hotel Zur Heidschnucke. Det ligger like nord for den berømte nordtyske lyngheien, Lüneburger Heide. Her kan du slappe av med velvære, spille minigolf og nyte deilig regional mat på hotellet. Det er så ideelt plassert at du også kan gå ut til fots, samt med bil eller sykkel, og utforske de naturskjønne omgivelsene, blandt annet oppleve Hamburg eller besøke Heide Park.

Hotellet tilbyr

Hotel Zur Heidschnucke er et 4-stjerners superior-hotell som ligger i et naturskjønt skogsområde mellom Lüneburger Heide og Hamburg. Den høye 4-stjerners kvaliteten sikrer stil og komfort for folk i alle aldre, og enten du kommer alene, som et par eller hele familien, her har du en flott base. Oppholdet inkluderer en runde minigolf på hotellets egen bane, og barna kan more seg på lekeplassen som er på selveste hotellet. 

 

Under oppholdet har du gratis tilgang til hotellets deilige velværeområde, som har et innendørsbasseng (7x10m), et velværemassasjebasseng med undervannsdyse, en tepidarium, en fossedusj, en biosauna med fargelysterapi (60 °C), en finsk badstue (90 °C), en vitalitetsbar og en rekke avslapningsrom. I tillegg tilbys et utvalg av massasje- og skjønnhetsbehandlinger (mot en avgift) i et av de vakre behandlingsrommene, og hotellet tilbyr badekåper for gjestene.

 

Beliggenheten gjør hotellet ideelt for å kombinere spaopphold og aktive ferier med fotturer og sykling. Du finner både tur- og sykkelstier i umiddelbar nærhet av hotellet, og Lüneburger Heide er bare innen 15-20 minutters sykkeltur unna. I tillegg er hotellet også et godt utgangspunkt for spennende utflukter, f.eks. med byopplevelser med shopping og sightseeing i Hamburg, eller action for hele familien i fornøyelsesparken Heide Park.

 

Du får en best mulig start på dagen med deilig frokost i hotellets koselige omgivelser, og om kvelden serveres utsøkte regionale retter i den stilfulle restauranten. Senere kan man runde av med en drink eller et glass vin i baren, hvor du også vil motta en velkomstdrink ved ankomst.

 

Det er gratis Wi-Fi og parkering på hotellet under oppholdet. 

Rommene

Hotel Zur Heidschnucken har 49 vakre rom, som alle tilbyr et høyt nivå av komfort. Det er både enkelt- og dobbeltrom tilgjengelig, og dobbeltrommene er også tilgjengelige i standard-, komfort- og overlegne versjoner og kan bestilles med en ekstra seng - perfekt for mindre familier.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Komfortabelt enkeltrom med utsikt mot hagen, med eget bad og toalett, hårføner, sminkespeil med lys, komfortabel seng, telefon, radio, minibar, safe og flatskjerm-TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 2
Standard dobbeltrom på 18-20 m², som ligger vendt mot hagen, med eget bad og toalett, hårføner, sminkespeil med lys, komfortabel seng, telefon, radio, minibar, safe og flatskjerm-TV. Dette rommet kan bestille med en ekstra seng.
» Se flere romspesifikke bilder

Komfort dobbeltrom

1 / 3
Romslig komfort dobbeltrom på 25-33m², vendt mot hagen, med eget bad og toalett, hårføner, sminkespeil med lys, komfortabel seng, telefon, radio, minibar, safe og flatskjerm-TV. Dette rommet kan bestilles med en ekstra seng.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbelt Superior Rom

1 / 2
Romslig og moderne superior dobbeltrom på ca 26 m², vendt mot hagen, med eget bad og toalett, hårføner, sminkespeil med lys, komfortabel seng, sittegruppe, telefon, radio, minibar, safe og flatskjerm-TV. Dette rommet kan bestilles med en ekstra seng.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

130 km fra
Kiel, Tyskland
550 km fra
Hirtshals, Danmark
800 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Lüneburger Heide (6.7km)

Lüneburger Heide er et område som er velegnet til gå- og sykkelturer, hvor de flotte naturopplevelsene er en viktig bestanddel. Nyt den friske luften og blomstene. Lüneburger Heide er også populært for rideturer. Området ligger mellom byene Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I nesten hundre år har man forsøkt å bevare områdets naturlige miljø. Lüneburger Heide består av en rekke naturparker og fredede naturområder.

Wildpark Lüneburger Heide (10.9km)

Wildpark Lüneburger Heide er en av Tysklands største zoologiske hager. Her kan dere oppleve over 1200 dyr, representert gjennom 140 forskjellige dyrearter slik som sibiriske tigre, moskusokser, elger, bjørner og gjedder. Parken har et bredt utvalg av forskjellige spisesteder, hvor dere kan kjøpe alt fra enkle retter til bedre matopplevelser. Det er også tillat å ha med sin egen lunsj i dyreparken. Barna vil sette pris på parkens kjempe store lekeplass med trampoliner, hengebroer, mini-radiobiler og gode muligheter for å klatre og balansere.

Barfusspark Egestorf (15.9km)

Finn barnevennlige hoteller nær Barfusspark Egestorf, litt sør for Hamburg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik opplevelse. Her kan dere oppleve naturen på en annerledes måte og ha føttenes velvære i fokus. Den ca. 14 hektar store natur-opplevelsesparken byr på 2,7 km med stier som har 60 forskjellige hindringer laget av naturmaterialer. Det perfekte stedet for en gøyal gåtur i skogen. I parken er det også en liten kiosk, hvor dere kan kjøpe forfriskninger. Det er derfor lagt opp til en aktiv ferie i den skjønne parken. Finn et billig hotellopphold hos Risskov Bilferie og nyt en ekte familieferie.

HafenCity Hamburg (33km)

Opplev den fantastiske stemningen i bydelen HafenCity i Hamburg. Dette er en sann arkitektonisk- og kulturell fornøyelse, en unik symbiose av tradisjon og modernitet. Spennende severdigheter som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og varehusdistriktet Speicherstadt, som er oppført på steder UNESCOs verdensarvliste, trekker tusenvis av turister fra hele verden hvert år.

Snow Dome (33km)

En av de helt store attraksjonene i Bispingen er det 23 000 kvadratmeter store anlegget Snow Dome, som blant annet kan skryte av å ha en 300 meter lang skipiste. Et godt sted å lære seg å stå på ski, og det er snø her for både erfarne og nybegynnere. Det er også en 300 meter lang kjelkebane, så alle er garantert my fart og moro i snøen.

Hamburg (33.7km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

AlsterTour (34.8km)

Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og ta hele familien med på en kjør-selv sommerferie til Hamburg. Dra på sightseeing på Alster-elven og se byens mange spennende fasetter fra en unik vinkel. Dersom dere ønsker en mer romantisk tur, så tilbys en spesiell ”Twilight Tour” hvor dere kan oppleve solnedgangen mellom Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tennes rundt om i byen. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

Elbphilharmonie (35km)

Elbphilharmonie er en arkitektonisk bygning i Hamburg inspirert av havnens varehus kombinert med moderne glass-arkitektur. I bygningen avholdes forskjellige konserter og arrangementer i løpet av året og det finnes også flere restauranter og barer. Elbphilharmonie Plaza er bygningens offentlige utsiktsplattform i 37 meters høyde og herfra har dere en fantastisk 360 graders utsikt over Hamburg by og havn. 

Heide Park Soltau (46.1km)

Heide Park Soltau er Nord-Tysklands største temapark med gigantiske berg- og dalbaner. Ellers kan dere besøker vampyrenes Transylvania i Heide Park Soltau. 

Tierpark Hagenbeck (43km)

Denne fantastiske dyreparken har over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kommer dere nært innpå løver, giraffer, Europas største elefantflokk og mye mer. Opplev haier, slanger og mye mer i Trope Aquariet.

OBS! De to parkene krever hver sin inngangsbillett. Dere kan kjøpe en kombibillett, som gir tilgang til begge avdelingene.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 tallerkenrett

Hamburg

Sentralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 1 tallerkenrett
 • 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis internett

297,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Billig hotel sentralt i Hamburg

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 4~9.99 år i foreldrenes seng 292.20779220779kr per natt

Hotel Domicil Hamburg

Shopping, kultur og Reeperbahn

Hamburg

Storbyferie til Hamburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett
 • Sentralt i Hamburg

251,-
Kun
869,-

Vis kort

Besøk et julemarked i Hamburg

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 12~14.99 år i ekstra seng 50% rabatt
 • Barn 15~99.99 år i ekstra seng 30% rabatt

Landgut Stemmen

Landsbyidyll i Tyskland

Lüneburger Heide

Miniferie i Stemmen

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times bruk av kjeglebane
 • Tilgang til sauna og fitness

350,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Miniferie mellom Bremen og Hamburg

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 4~11.99 år i ekstra seng 50% rabatt