Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel zur Riede

Ta en miniferie på et praktisk beliggende hotell i den grønne byen Delmenhorst

 • 925 km fra Svinesundbroen
 • 625 km fra Hirtshals
 • 220 km fra Kiel, Tyskland
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Introduksjon

Den lille byen Delmenhorst har en god beliggenhet mellom Oldenburg og Bremen. I utkanten av byen like ved motorveien ligger det hyggelige Hotel zur Riede som tilbyr en rolig atmosfære. Fra hotellet kommer dere lett til kulturelle og historiske opplevelser i de omkringliggende byene.

Hotellet tilbyr

Hotellets restaurant ønsker dere velkommen til koselig atmosfære og tilbyr herlige kulinariske retter. Frokost serveres fra kl.07:00-11:00 og middag frem til kl. 22:00. Etter en lang dag med severdigheter og opplevelser, kan dere slappe av i hotellets bar og nyte en kopp kaffe. Dersom været tillater det, kan dere ta en drink på terrassen. Hotellet har også en liten lekestue for de yngste.

Rommene

De komfortable og koselige rommene er alle utstyrt med eget bad, telefon og tv.

Merk at

Vis flere

Verdt å se

 • Ochtum Park Outlet (12.2 km)

  I Ochtum Park Outlet finner dere mange butikker med merkevarer og opp til 70% billigere enn i vanlige butikker. Her finner dere bl.a. Betty Barclay, Adidas, Esprit, Levi's, Lindt Chokolade og mye mer.

  Ochtum Park Outlet
  Mange gode tilbud i Ochtum Park Outlet
 • Herdentor mølle (12.5 km)

  Den ikoniske møllen i Bremen, som har eksistert siden 1898 ligger ved en vold, som sikret det gamle Bremen. Denne har en spesiell plass i hjertene til folk fra Bremen. Før i tiden var det nemlig 6 møller ved voldene, og denne er den eneste som har overlevd takket være mye flaks. I dag blir der malt kaffe i møllen, og ikke mel, som før i tiden. Dessuten er det i dag også en restaurant og kafé i møllen.

  Herdentor mølle
  Landemerke Herdentor mølle huser i dag en restaurant og kafe. Den gamle mølla har vært i drift siden 1898, men maler kaffe og ikke mel som før i tiden
 • Bremen (13.4 km)

  Bremen er en storby hvor dere kan finne noe for enhver smak. Den 1200 år gamle byen er populær og kombinerer det beste av historie, tradisjon og kultur. Byens mest berømte varemerke er definitivt byens praktfulle rådhus i Weser-renessansestil samt den ærverdige Roland-figuren på den historiske markedsplassen, som har vært på UNESCOs liste over verdenskulturarv siden 2004. Andre interessante severdigheter man bør få med seg er byens eldste kvarter, Schnoor, den usedvanlige arkitekturen i tradisjonsrike Böttcherstraße samt byens domkirke.

  Bremen
  Opplev Bremens storslåtte arkitektur når dere rusler gjennom gatene og rund av med en lunsj på plassen utenfor rådhuset
 • Oldenburg (36.8 km)

  Oldenburg er en nydelig gammel universitetsby, som har en historie som går mer enn 1200 år tilbake i tid. Det er en livlig by, hvor dens arkitektoniske sjarm blir komplementert av den skjønne naturen omkring byen. I byen er det gode shoppingmuligheter og mange steder, hvor I kan finne konserter og utstillinger samt museer.

  Oldenburg
  Arkitektonisk sjarm i den historiske universitetsbyen, Oldenburg
 • Universum (18.8 km)

  Universum er et stort Science Center med over 250 utstillinger, hvor man kan lære om allverdens ting. Det spennende er at de 250 utstillingene krever at man selv "leker" med dem. Se om du kan generere strøm nok til en el-pære, prøv løgndetektoren, opplev et jordskjelv og mye mer! En lærerik og gøyal dag i sikte!

  Universum
  Nordens største vitenskapssenter, Universeum, er Nordens største av sitt slag og ligger i Göteborg
 • Wildeshauser Geest (26.8 km)

  Den skjønne naturparken Wildeshauser Geest, som ligger sør for Bremen, er et ideelt område for gåturer, ridning og sykling. Naturparken er 1500 kvadratkilometer stor og er det største naturreservatet i Niedersachsen og et av de største i Tyskland. Den unike naturen i denne region er fredet og bevart og har et velutviklet og godt markert nettverk av turstier og sykkelruter for besøkende. Dette gjør at naturen er lett tilgjengelig og danner en god ramme for opplevelser.

  Wildeshauser Geest
  Aktiv ferie med turer i Wildeshauser Geest, naturparken sør for Bremen
 • Bremerhaven (74.0 km)

  Bremerhaven ligger ut mot elven Weser, og har tross sin korte eksistens som by, en lang historie bak seg som handelshavn, og er i dag en av Tysklands viktigste havnebyer. Byen ble grunnlagt i 1827, og har vært en viktig havn når det gjelder emigrasjon i Europa. Bremerhaven har kun få historiske bygninger og de store gatene og byens sentrum er nesten utelukkende blitt bygget etter krigstiden. De største attraksjonene i byen er Emigrasjonssenteret, Schiffahrtsmuseet og den historiske havnen med mange museumsskip. Dere bør også besøke den zoologiske hagen og fiskerihavnen, som huser et akvarium (Altlanticum).

  Bremerhaven
  Bremerhaven har lang fartstid som en av Tysklands viktigste havnebyer, men bærer preg av moderne arkitektur
Vis flere

Kart

Hotel zur Riede
Annenheider Allee 129 27751 Delmenhorst

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~9.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 10~99.99 år i ekstraseng 0% rabat