Miniferie med velvære på Hotell Burg-Klause på Femern

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Burg-Klause

Nyt et opphold med øyidyll, god mat og velvære på Femern

Moderne familiedrevet hotell
Stort og vakkert velværeområde
Elegante rammer nær stranden
 • 675 km fra Svinesundbroen
 • 525 km fra Hirtshals
 • 90 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Badstu
 • Massasje mot gebyr

Om hotellet

La deg være omgitt av strandliv, natur og historie med et fantastisk opphold i Femern. Det familiedrevne Hotell Burg-Klause gir deg alt det nødvendig for å ha en fantastisk opplevelse på den vakre tyske øya, med kort avstand til både strand og by. Nyt ferien med utsøkt mat og deilig velvære i et moderne hotell med koselig atmosfære og elegante omgivelser.


Hotellet tilbyr

Hotell Burg-Klause er et moderne familiedrevet, 3-stjerners Superior-hotell som ligger nær den historiske markedsplassen i Femerns største by, Burg auf Fehmarn. Hotellet ligger kun 2 km unna fra stranden og på en god dag kan du faktisk derfra høre den rolige havstøyen.

Under oppholdet kan du slappe av i den store, vakre velværeområdet, som tilbyr tre badstuer og et koselig avslapningsområde. I tillegg kan massasjer bestilles.

Hotellet har en moderne og elegant interiør som inviterer deg til avslappning og kos med et stort fokus på komfort og personlig service. Slapp av i den nydelige vinterhagen eller nyt en kopp kaffe eller et glass vin på den vakre hageterrassen.

Den korte avstanden til stranden og byens historiske omgivelser gir deg et fantastisk opphold med mange forskjellige muligheter og opplevelser.

Du får en god start på dagen med hotellets velbalanserte og variert frokostbuffé som inkluderer varme og kalde retter samt et godt utvalg av kaffe, te og juice.

Den vakre restauranten ligger i hjertet av hotellet, og tilbyr modern, regionale og nasjonale sesongretter i ekstremt koselige og sjarmerende omgivelser.

Gratis tilgang til trådløst internett og parkering er tilgjengelig direkte på hotellet under oppholdet.


Rommene

Hotell Burg-Klause har 39 flotte rom med god plass og komfort av et høyt nivå standard. De herlige klassiske dobbeltrommene er preget av sin tradisjonelle sjarm og koselige atmosfære. Vær oppmerksom på at disse rommene ikke er tilgjengelig med heis.

Alle hotell rommene har egen dusj, toalett, hårføner, diverse toalettsaker som såpe og sjampo, koselig sittegruppe, skrivebord og en TV.

Merk at

Vær oppmerksom på at det ikke er tilgang til hotellets klassiske rom med heis.

Turist skatt (person) per. døgn (24 timer) er 1 EUR og avregnes direkte til hotellet og er ikke inkludert i totalprisen.

Oppholdet inkluderer sluttrengjøring.

Vis flere

Verdt å se

 • Flügger Fyrtårn (0.0 km)

  Spredt utover Femern tårner fem fyrtårn over den vakre, ville naturen nedenfor. Ut av disse fem er Flügger-fyrtårnet (Leuchtturm Flügge auf Fehmarn) det eneste som er åpent for besøkende. Tårnet ligger omkranset av naturreservatet Krummsteert på øyens sørvestlige spiss og strekker seg 37 meter opp over landskapet. Utsikten herfra er intet mindre enn formidabel og vel verdt de 162 trinnene.

  Flügger Fyrtårn
  Flügger Fyrtårn har en fantastisk beliggenhet ved Krumsteert naturreservat på Femern
 • Burg auf Fehmarn (0.5 km)

  Dra på bilferie i Tyskland og besøg Femern og Burg auf Fehmarn er Femerns største by og har ca. 6.000 innbyggere, som tilsvarer halvparten av Femerns totale befolkning. I Burg auf Fehmarn ligger både vitenskapssenteret, Galileo Wissenwelt og akvariet, Meereszentrum Fehmarn. Begge disse severdighetene tilbyr underholdning for hele familien. Dra derfor på en billig kjør-selv ferie sørpå og finn den hos Risskov Bilferie.

  Burg auf Fehmarn
  Kjør-selv til Burg auf Fehmarn i Tyskland.
 • Meereszentrum Fehmarn (1.9 km)

  Det venter spennende opplevelser i det 3.000 m² store akvariumet som ligger på Femern. Her finner dere mer enn 4 millioner liter sjøvann med tropiske fisker, haier, rokker og mye annet. Gå en tur gjennom undervannstunnellen med både rokker og haier svømmende rett over hodet på dere! 

  Meereszentrum Fehmarn
  Meereszentrum Fehmarn er ideelt på en regnværsdag på deres ferie nær Femern
 • U-Boot Museum Fehmarn (2.1 km)

  Opplev den legendariske og ganske unike U-11 ubåten ved U-Boot Museum Fehmarn. Her har dere en enestående mulighet til å se ubåten innenfra og få et innblikk i livet som besetningsmedlem, da ubåten var i funksjon under den kalde krigen. Museet tilbyr utover U-11 også en spennende utstilling om den kalde krigen og etterkrigstiden.

  U-Boot Museum Fehmarn
  U-Boot Museum Fehmarn ligger helt ute ved øyens sørlige kyst og er et spennende besøksmål på en miniferie nær Femern
 • Femern (6.7 km)

  Finn barnevennlige hoteller til kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og besøk Femern på en badeferie sørpå til Tyskland. Femern er 185 km² stor og er selve symbolet på en tysk ferieøy. Med et opphold her får dere 78 km. med kyst, vakre klipper, massevis av fantastiske naturstrender og idylliske marker og innsjøer. Mulighetene er utallige, men inkluderer bl.a. bading, surfing, ridning, dykking, lystfiske, golf og minigolf. Spesielt i sommermånedene er det fantastisk å se hvordan store deler av øyen forvandler seg til en gul eksplosjon av rapsmarker, som man kan gå rundt mellom, mens man nyter den friske havluften. Find deres yndlingsstrand på Femerns 78 km. lange kyst. Mange steder blir vannet kun gradvist dypere og er dermed et rent badeparadis for de små. Planlegg sommerferien, høstferien eller vinterferien med Risskov Bilferie og finn billige hoteller til hele familien på tur.

  Femern
  Besøk vakre Femern og husk badetøyet.
 • Wallnau (15.5 km)

  På Femerns vestkyst, ca. 20 km. fra hotellet ligger et snaut 300 hektar stort vernet naturområde, Wallnau, også kjent som Wallnau Waterbird Reserve. Reservatet ble etablert i 1977 og er et fristed for mer enn 270 fuglearter, som bruker området som hvile- og rasteplass. Rundt 100 arter yngler i Wallnau, og det er mulig å se sjeldne fugler som f.eks. den gråstrupede lappedykkeren og verdens minste terne, dvergternen. Utover å være et paradis for fugleinteresserte, er området også ideelt for naturelskere og de som aldri sier nei til en herlig vandretur. I månedene mellom mars og oktober er informasjonssenteret i Wallnau åpent, og tilbyr bl.a. guidede turer i området.

  Wallnau
  Mange sjeldne fuglearter å se i Wallnau på Femerns vestkyst
 • Heiligenhafen (21.8 km)

  Et annet beskyttet naturområde finner dere et par kilometer inne på det tyske fastlandet, i Heiligenhafen, ca. 22 km. fra hotellet. Her ligger nemlig Graswarder, som en del av odden som utgjør byens nordlige ende. Her er det også gode muligheter for å se fugler og vandre i den kystnære naturen. I den vestlige enden av Heiligenhafens odde på Steinwarder promenaden kan dere nyte synet av de vakre klippene og drikke en kald forfriskning på en kafé.

  Heiligenhafen
  Ferie i kystnære naturomgivelser mot Østersjøen i byen Heiligenhafen i delstaten Schleswig-Holstein
 • Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland) (35.2 km)

  I et område på mer enn 6.000 m² kan oppdagere i alle aldre oppleve et uforglemmelig jungeleventyr. Her finnes det slanger, firfisler, skilpadder og mange andre eksotiske dyr. Den nyeste attraksjonen er Europas største ballbinge! Dykk ned i "havet" med 300.000 fargede baller. Eventyrlandet byr på utallige attraksjoner som labyrinter, gullgraving i El Dorado, en interaktiv piratkino og en klatrevegg.

  Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland)
  Jungleeventyr for hele familien.
 • Subtropische Badeparadies (Eventyrbad) (35.5 km)

  Velkommen til Subtropische Badeparadies, som har en 214 meter helning og er Tysklands største springvann-park! Dette badelandet har alt fra barnebasseng til flere sklier og et velvære-område for dem som foretrekker å slappe av. Badelandet ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden av Abenteuer Dschungelland.

  Subtropische Badeparadies (Eventyrbad)
  Badeparadis for hele familien
Vis flere

Kart

Hotel Burg-Klause
Blieschendorfer Weg 1 23769 Burg auf Fehmarn