Miniferie med velvære på Hotell Burg-Klause på Femern

Norsk | NOK

Hotel Burg-Klause

Nyt et opphold med øyidyll, god mat og velvære på Femern

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Moderne familiedrevet hotell
 • Stort og vakkert velværeområde
 • Elegante rammer nær stranden
797,-
3~4 dager fra
1.319,-

Opphold med halvpensjon

Wellness på Femern

3 dager
Fra 1.319,- / spar opp til 429,-
SPAR
4 dager
Fra 1.949,- / spar opp til 798,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom alpin

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 flaske vann på rommet
 • Adgang til badestue og gratis lån av morgenkåpe
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

La deg være omgitt av strandliv, natur og historie med et fantastisk opphold i Femern. Det familiedrevne Hotell Burg-Klause gir deg alt det nødvendig for å ha en fantastisk opplevelse på den vakre tyske øya, med kort avstand til både strand og by. Nyt ferien med utsøkt mat og deilig velvære i et moderne hotell med koselig atmosfære og elegante omgivelser.

Hotellet tilbyr

Hotell Burg-Klause er et moderne familiedrevet, 3-stjerners Superior-hotell som ligger nær den historiske markedsplassen i Femerns største by, Burg auf Fehmarn. Hotellet ligger kun 2 km unna fra stranden og på en god dag kan du faktisk derfra høre den rolige havstøyen.

Under oppholdet kan du slappe av i den store, vakre velværeområdet, som tilbyr tre badstuer og et koselig avslapningsområde. I tillegg kan massasjer bestilles.

Hotellet har en moderne og elegant interiør som inviterer deg til avslappning og kos med et stort fokus på komfort og personlig service. Slapp av i den nydelige vinterhagen eller nyt en kopp kaffe eller et glass vin på den vakre hageterrassen.

Den korte avstanden til stranden og byens historiske omgivelser gir deg et fantastisk opphold med mange forskjellige muligheter og opplevelser.

Du får en god start på dagen med hotellets velbalanserte og variert frokostbuffé som inkluderer varme og kalde retter samt et godt utvalg av kaffe, te og juice.

Den vakre restauranten ligger i hjertet av hotellet, og tilbyr modern, regionale og nasjonale sesongretter i ekstremt koselige og sjarmerende omgivelser.

Gratis tilgang til trådløst internett og parkering er tilgjengelig direkte på hotellet under oppholdet.

Rommene

Hotell Burg-Klause har 39 flotte rom med god plass og komfort av et høyt nivå standard. De herlige klassiske dobbeltrommene er preget av sin tradisjonelle sjarm og koselige atmosfære. Vær oppmerksom på at disse rommene ikke er tilgjengelig med heis.

Alle hotell rommene har egen dusj, toalett, hårføner, diverse toalettsaker som såpe og sjampo, koselig sittegruppe, skrivebord og en TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

80 km fra
Kiel, Tyskland
525 km fra
Hirtshals, Danmark
625 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Flügger Fyrtårn (16.9km)

Spredt utover Femern tårner fem fyrtårn over den vakre, ville naturen nedenfor. Ut av disse fem er Flügger-fyrtårnet (Leuchtturm Flügge auf Fehmarn) det eneste som er åpent for besøkende. Tårnet ligger omkranset av naturreservatet Krummsteert på øyens sørvestlige spiss og strekker seg 37 meter opp over landskapet. Utsikten herfra er intet mindre enn formidabel og vel verdt de 162 trinnene.

Burg auf Fehmarn (0.5km)

Dra på bilferie i Tyskland og besøg Femern og Burg auf Fehmarn er Femerns største by og har ca. 6.000 innbyggere, som tilsvarer halvparten av Femerns totale befolkning.

I Burg auf Fehmarn ligger både vitenskapssenteret, Galileo Wissenwelt og akvariet, Meereszentrum Fehmarn. Begge disse severdighetene tilbyr underholdning for hele familien. Dra derfor på en billig kjør-selv ferie sørpå og finn den hos Risskov Bilferie.

Meereszentrum Fehmarn (1.9km)

Det venter spennende opplevelser i det 3.000 m² store akvariumet som ligger på Femern. Her finner dere mer enn 4 millioner liter sjøvann med tropiske fisker, haier, rokker og mye annet. Gå en tur gjennom undervannstunnellen med både rokker og haier svømmende rett over hodet på dere! 

U-Boot Museum Fehmarn (2.1km)

Opplev den legendariske og ganske unike U-11 ubåten ved U-Boot Museum Fehmarn. Her har dere en enestående mulighet til å se ubåten innenfra og få et innblikk i livet som besetningsmedlem, da ubåten var i funksjon under den kalde krigen. Museet tilbyr utover U-11 også en spennende utstilling om den kalde krigen og etterkrigstiden.

Femern (6.2km)

Finn barnevennlige hoteller til kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og besøk Femern på en badeferie sørpå til Tyskland. Femern er 185 km² stor og er selve symbolet på en tysk ferieøy. Med et opphold her får dere 78 km. med kyst, vakre klipper, massevis av fantastiske naturstrender og idylliske marker og innsjøer. Mulighetene er utallige, men inkluderer bl.a. bading, surfing, ridning, dykking, lystfiske, golf og minigolf.

Spesielt i sommermånedene er det fantastisk å se hvordan store deler av øyen forvandler seg til en gul eksplosjon av rapsmarker, som man kan gå rundt mellom, mens man nyter den friske havluften.

Find deres yndlingsstrand på Femerns 78 km. lange kyst. Mange steder blir vannet kun gradvist dypere og er dermed et rent badeparadis for de små. Planlegg sommerferien, høstferien eller vinterferien med Risskov Bilferie og finn billige hoteller til hele familien på tur.

Wallnau (15km)

På Femerns vestkyst, ca. 20 km. fra hotellet ligger et snaut 300 hektar stort vernet naturområde, Wallnau, også kjent som Wallnau Waterbird Reserve. Reservatet ble etablert i 1977 og er et fristed for mer enn 270 fuglearter, som bruker området som hvile- og rasteplass. Rundt 100 arter yngler i Wallnau, og det er mulig å se sjeldne fugler som f.eks. den gråstrupede lappedykkeren og verdens minste terne, dvergternen. Utover å være et paradis for fugleinteresserte, er området også ideelt for naturelskere og de som aldri sier nei til en herlig vandretur. I månedene mellom mars og oktober er informasjonssenteret i Wallnau åpent, og tilbyr bl.a. guidede turer i området.

Heiligenhafen (20.2km)

Et annet beskyttet naturområde finner dere et par kilometer inne på det tyske fastlandet, i Heiligenhafen, ca. 22 km. fra hotellet. Her ligger nemlig Graswarder, som en del av odden som utgjør byens nordlige ende. Her er det også gode muligheter for å se fugler og vandre i den kystnære naturen. I den vestlige enden av Heiligenhafens odde på Steinwarder promenaden kan dere nyte synet av de vakre klippene og drikke en kald forfriskning på en kafé.

Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland) (34.3km)

I et område på mer enn 6.000 m² kan oppdagere i alle aldre oppleve et uforglemmelig jungeleventyr. Her finnes det slanger, firfisler, skilpadder og mange andre eksotiske dyr. Den nyeste attraksjonen er Europas største ballbinge! Dykk ned i "havet" med 300.000 fargede baller. Eventyrlandet byr på utallige attraksjoner som labyrinter, gullgraving i El Dorado, en interaktiv piratkino og en klatrevegg.

Subtropische Badeparadies (Eventyrbad) (34.5km)

Velkommen til Subtropische Badeparadies, som har en 214 meter helning og er Tysklands største springvann-park! Dette badelandet har alt fra barnebasseng til flere sklier og et velvære-område for dem som foretrekker å slappe av. Badelandet ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden av Abenteuer Dschungelland.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Hohe Wacht

Opphold i standard dobbeltrom

Østersjøkysten

Kun 100 m. til stranden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé (dag 2)
 • 1 flaske vin per rom
 • 1 flaske vann på rommet
 • Tilgang til basseng, badstue, gym

143,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Book en 4-stjerners overnattings -pakke i Tyskland

Les mer

Hotel Lüttje Burg

Opphold med frokostbuffé

Østersjøkysten

Ferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

139,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Ferie i Nord-Tyskland

Les mer

Hafen Hotel Schützenhof

Halvpensjon og 1 glass vin

Schleswig-Holsteins

Solskinnsøya Fehmarn

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x kveldskaffe
 • 1 glass øl, vin eller brus (før kl.18)
 • 2 x coffee to go 7:00-10:30

546,-
Kun
1.129,-

Vis kort

Ferieparadis ved Østersjøen

Les mer

Hafenhotel Meereszeiten

Inkl. 2-retters meny

Østersjøkysten

Velværehotell ved sjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 glass øl, vin eller brus (før 18:00)
 • Gratis bruk av velvære og treningsrom
 • Gratis internett og parkering

491,-
Fra kun
1.359,-

Vis kort

Beliggende ved sjøen og den gamle bydelen

Les mer

FF&E Hotel Dania

Inkl. halvpensjon

Østersjøkysten

Oppdag Femern

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x Voucher til 1 glass øl, vin eller brus (før 18:00)
 • Gratis internett og parkering

197,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Perfekt for en familieferie ved stranden

Les mer