Hotell Gästis

Norsk | NOK

Hotell Gästis

Spa-hotell med historisk preg i Varberg på den svenske vestkysten.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Innkvartering i smukke bygninger fra det 18. århundre
 • Spa med varmt og kaldt bad, dampbad og behandlinger
 • Restaurant med fokus på lokalt produserte råvarer
1.113,-
3~4 dager fra
1.679,-

Inkl. halvpensjon

Velvære i Sverige

3 dager
Fra 1.679,- / spar opp til 776,-
SPAR
4 dager
Fra 2.499,- / spar opp til 1.113,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x kveldens rett
 • 2 x kaffe og kake
 • 2 x Adgang til Spa
Risskov Pakken

Hotell Gästis byr på en unik opplevelse med sjarmerende, trivelige rom, Leninbadet som tilbyr varmt- og kaldtvannsbad, badstue og behandlinger, og en perfekt beliggenhet med kun en kort spasertur fra strandpromenaden hvor dere finner det kjente kaldtbadshuset og flere badeplasser. Hotellet ligger også i nærheten av Varberg Torg hvor dere finner restauranter, kaféer og butikker.  

Hotellet tilbyr  

Hotell Gästis tilbyr tre vakre 1700-talls hus med en unik atmosfære. I Torellska-huset ligger hotellets resepsjon, frokostsalen, Lenin-badet, og til og med en velutstyrt bar som også serverer enkle småretter. I Villa Gästis finner dere sjarmerende hotellrom, noen med balkong. I Ehrenpohlska-huset ligger, for utenom hotellrom, hotellets restaurant hvor middagen serveres, med utsikt over Brunnsparken. Her kommer dere til å føle dere som hjemme og kan slappe av i de koselige områdene. Hotellet et kjent for sitt Leninbad i de gamle hvelvene fra 1700-tallet. Her finner dere en kopi av Lenins favorittbad i St. Petersburg: en magisk plass med blå fliser, levende lys og kunst som skaper en helt unik atmosfære. Her kan dere nyte varme og kalde bad, koble av i dampbadet eller med fotbad, samt nyte en eller flere spabehandlinger og forfriskninger.

I loungen i Torellska-huset kan dere nyte en god start på dagen med en skikkelig frokostbuffet. Restauranten Gästis Kafé og Matsal er velkjent i området og tilbyr retter som passer både kjøttetere, vegetarianere og veganere. Enten dere vil spise lunsj, snacks eller middag i restauranten så får alle hotellgjester 10% rabatt. Ved siden av resepsjonen er det en bar hvor dere kan ta en drink, bestille snacks og mindre retter. 

Hotellet har flere sjarmerende fellesrom. Slapp av i herlige lenestoler, opplev den spesielle røykesalongen og se alle de spennende dekordetaljene som gjør hotellet så sjarmerende og hyggelig. Det er tilgang til trådløst internett på hotellet. 

Rommene  

Hotell Gästis har i alt 70 hotellrom i ulike størrelser og personlige stiler fordelt på tre bygninger. Alle rommene har trivelig innredning med en blanding av av antikke og nyere møbler, og noen er spesiallaget av en lokal snekker holder lik standard med personlig innredning på hvert rom. Den koselige atmosfæren kombineres med moderne hotellfasiliteter som flislagte bad og dusjrom, toalett og behagelige senger. I resepsjonen kan dere hente en liste over gjenstander til gratis utlån, blant annet: strykejern, brettspill, tennisutstyr og mye mer.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

240 km fra
Strømstad, Sverige
250 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Varberg Festning (0.5km)

Varberg Festning er en flott turistattraksjon og absolutt verdt et besøk. Opplev festningens 700 år lange historie på nært hold blant kanonkuler og fangehull. Det arrangeres dessuten mange familieaktiviteter på museet, og om sommeren er det også omvisninger som iscenesetter hvordan livet på festningen var.

Varberg Festning ble bygget av den danske hertugen Jakob Nielsen i slutten av 1200-tallet. Festningen vitner derfor om de tette båndene mellom Danmark og Sverige allerede da. I begynnelsen av 1600-tallet bygget den danske kongen, Christian IV, om festningen til et mer tidsriktig og moderne forsvarsanlegg.

Bruket i Varberg (2.1km)

Bruket i Varberg er også verdt et besøk. Her kan du kose deg med familien eller venner. Det finnes bowlingbaner, dere kan spille dart eller biljard mens ungene koser seg i Lekeland. Skulle dere bli sultne, finner dere flere restauranter her som tilbyr et bredt og familievennlig utvalg av mad.

Björnhults Golfklubb (33.9km)

Dersom dere er interessert i golf, så har dere kommet til det rette stedet. Det finnes over 30 golfklubber i Halland. Björnhults GK er en av Hallands største golfanlegg, vakkert beliggende ved kysten mellom Falkenberg og Varberg. Avslutt golfrunden med et besøk på klubbens trivelige restaurant.

Falkenberg (34.8km)

Falkenberg er en sjarmerende by med 25.000 innbyggere, hvor de eldste bygningene stammer fra 1200-tallet. Om sommeren er det mye aktivitet her, men også resten av året kan det være en hyggelig opplevelse å dra hit. Flere av husene i byen er malt i glade farger.

Skrea Strand (38.8km)

I Falkenberg finnes det over 13 kilometer sandstrand og ytterligere fire kilometer kyststripe. Den største og mest populære stranden er Skrea strand som er to kilometer lang hvor det vrimler av ulike serveringssteder og kiosker. Badehyttene langs med stranden ble bygd på 1930-tallet.

Svedinos Bil- och Flygmuseum (50.3km)

En av Europas største samlinger av veteranbiler og fly befinner seg på Svedinos Bil- och Flygmuseum i Ugglarp. Samlingen utgjør over 100 biler og rundt 40 fly. Lite har fascinert menisker så mye som det å fly. Her tilbys dere en spennende opplevelse rundt flyets utvikling. Dere får også ta del i bilens spennende historie og utvikling på 1900-tallet.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotell Hovs Hallar

Beliggenhet ved havet

Vestkysten

Spesialpris til Skåne

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

401,-
Kun
1.489,-

Vis kort

Miniferie i Skåne

Les mer

Clarion Collection Hotel Odin

Bo midt i Gøteborg

Gøteborg

Standardrom i Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x kveldsmat
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Gratis internett
 • 1 x Shoppinghefte

257,-
Kun
1.259,-

Vis kort

Besøk Gøteborg på Sveriges vestkyst

Les mer

Quality Hotel 11

Miniferie nært sentrum

Gøteborg

4-stjerners opphold

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis internett
 • Gratis tilgang til trening og avslapping

253,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Utsikt over vannet i Göteborg

Les mer