Kjør selv til Hotell Högland med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Hotell Högland

Nässjö i Småland tilbyr natur, kultur, shopping og golf

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Flott wellness-område med spabad og sauna
 • Rett ved Astrid Lindgrens Verden og High Chaparall
 • Nydelig natur og mange seværdigheter i Småland
922,-
3~4 dager fra
1.169,-

Inkl. halvpensjon

Hyggelig hotell midt i Nässjö

3 dager
Fra 1.169,- / spar opp til 592,-
SPAR
4 dager
Fra 1.719,- / spar opp til 923,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 1 tallerkenrett
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Hotell Högland er et nydelig 4-stjernes hotell med nyrenoverte værelser. Det ligger kun en times biltur fra populære Astrid Lindgrens verden, High Chaparall og Gränna og kun 30 minutters biltur til Jönköping.

Hotellet

Opplev Smålands skoger, ta en svømmetur i en av innsjøene eller dra på utflukt til 'Glasriket' og til den populære attraksjonen Astrid Lindgrens verden, spill golf eller dra på sykkeltur i de nydelige omgivelsene. Det elegante Hotell Höglund tilbyr en 4-stjernes innkvartering med mange flotte fasiliteter og like ved Resecentrum midt i Nässjö.

Hotellet har et wellness-området med spabad, massasjestoler og en nyrenovert badstue. Aldersgrensen i wellnessavdelingen er 18 år. Dersom dere har glemt badetøy, så er det hjelp å få i resepsjonen, hvor dere også kan få råd og veiledning til alle severdighetene i området.

Hver morgen serverer hotellet en lekker frokostbuffe, og det er også en god restaurant, som serverer alt fra dagens rett til à la carte retter. Dere kan avslutte dagen i den hyggelig baren, som også tilbyr enkle måltider og selvfølgelig drikkevarer.

Hotellet passer for familier med små barn og om sommeren er det også et lekerom, hvor de minste kan hygge seg.

De tilbyr gratis parkering og internett. Hotellet er kontantfritt, hvilket betyr at det kun er mulig å betale med kort. Dere kan alltid få hjelp i resepsjonen, som har døgnåpent.

Rommene

Hotellværelsene ble renovert i 2014 så rommene er både nye og behagelige. Alle har eget bad med dusj, hårtørrer, lenestol med et lite bord, et skrivebord med lampe og stikkontakt, telefon og safe. Rommene har også et TV med 22 kanaler med blant annet Viasat Sport og Viasat Film, samt en god utsikt ut over sentrum av byen.

På enkeltværelsene er det en 105 cm bred seng og de to sengene i dobbeltværelsene er på 90 cm. Det er mulig med en ekstra seng i dobbeltværelsene.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 1
Nyrenoverte enkeltrom med en 105cm seng, bord med stol, LCD TV med 22 kanaler, gratis WiFi, eget bad med dusj og skrivebord med lampe og stikkontakt til PC.

Dobbeltrom

1 / 2
Nyrenoverte dobbeltrom med to enkeltsenger på 90cm. Rommet er også utstyrt med bord med stol, LCD TV med 22 kanaler inkl. Viasat Sport og film, gratis WiFi, eget bad med dusj og hårføner, samt et skrivebord med lampe og stikkontakt til PC. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

310 km fra
Strømstad, Sverige
320 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Eksjö (19.6km)

Eksjö er en gammel regimentsby i Småland. Her kan dere besøke den spennende Aschanska gården som viser livet for en typisk bondefamilie i den siste halvdelen av 1800-tallet. Gården er så velbevart at man nesten kunne tro at en Aschans familiemedlemmer kunne tre igjennom døren når som helst.

Eksjö Museum ligger i sentrum og her kan dere besøke de tre permanente utstillingene: Albert Engströms tegninger, militærhistorisk utstilling og byhistorisk utstilling. Dessuten vises skiftende spesialutstillinger med moderne kunst. I museumshagen holdes det løpende konserter og andre arrangementer.

Skullaryd Elgpark (27.1km)

Ta en tur rundt i denne flotte parken, hvor dere kan opleve elg og reinsdyr. Parken har flere daglige safariturer rundt i parken om sommeren, hvor dere kommer tett på "Skogens Konge" - Elgen, som er intet mindre en imponerende. Dessuten finner dere også en kafé i parken, som selger diverse forfriskninger.

Husqvarna Museum (35.9km)

Husqvarna ligger ca. 10 minutter med bil fra hotellet og her kan dere besøke Husqvarna Museum sentralt beliggende i byen. Museet viser utviklingen fra våpenfabrikk på 1600-tallet til en moderne storindustri på 1800- og 1900-tallet, som bl.a. produserte symaskiner, knallerter, sykler og motorsykler.

Stuverydsbäcken Skrôle Hie (37.7km)

Øst for Eksjö, kan dere besøke Stuverydsbäcken Skrôle Hie, som er en 800 m lang og bratt klippe med overgrodde trær og spesiell vegetasjon. I bunnen av klippeområdet finnes det en bekk, og her holder en meget spesiell, gammel ørretflokk til.

Klosteret i Varnhem (41.4km)

Besøk klosteret i Varnhem, i den vestlige delen av Billingen, ca. 15 minutter med bil fra hotellet. Her besluttet cisterciensermunkene at de skulle slå seg ned og bygge et lite kloster. På 1500-tallet i forbindelse med reformasjonen ga munkene opp klosteret og kirken. På 1600-tallet gjenoppbygde Magnus Gabriel del la Gardie denne kirken. Klosterbygningene lot de forfalle og først i 1920-årene begynte man å grave ut de gamle ruinene. I kirken er det et lite museum med bilder og historier om klosterets storhetstid.

Jönköping (40.9km)

Regionens største by, Jönköping, er en gammel handelsby. Her finner dere et rikt utvalg av butikker, som passer for enhver smak. Byen er en av de raskest voksende byene og det skjer alltid noe. Det er verd å besøke områder som City Park, spennende museer, konserter og teaterforestillinger i det nybygde kulturhuset "Spira", med mange kinoer og et av de største kjøpesentrene i Skandinavia; A6 center. Jönköping har også en hyggelig havn fylt med kafeer, utendørs terrasser, restauranter og barer.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

BW Vetlanda Stadshotell

Det sjarmerende Vetlanda

Småland

Midt i Småland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering og WiFi
 • I sentrum

169,-
Kun
799,-

Vis kort

Bo sentralt i hyggelige Vetlanda

Les mer

Best Western Vrigstad Värdshus

Slapp av med god mat

Småland

Hyggelige Småland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Entré til jacuzzi og badstu
 • Gratis internett og parkering

753,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Mange severdigheter, nær naturen

Les mer

Hotel Savoy Jönköping

Miniferie ved Vättern

Småland

Sentralt i Jönköping

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis entré til jacuzzi og badstu
 • Gratis internett
 • 2 x Sentral beliggenhet

125,-
Kun
889,-

Vis kort

Designhotell midt i Jönköping

Les mer

First Hotel Jönköping

Ferie ved Sveriges nest største innsjø

Vättern

Miniferie i Jönköping

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x enkel middagsrett fra barmenyen
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

368,-
Kun
849,-

Vis kort

Ferie ved Vättern

Les mer