Dra på en aktiv ferie eller miniferie på Hotell Nordevik

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotell Nordevik

Ta en miniferie på øyen Tjörn som ligger like nord for Göteborg.

 • 160 km fra Svinesundbroen
 • 150 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Bo på den nydelige øyen Tjörn i hyggelige 50-talls inspirerte rom. Her bor dere rett ved fantastisk natur med mange vandre- og sykkelstier i området, samt mange kunst og kulturelle opplevelser. Hotellet tilbyr overnatting i sjarmerende værelser og har ofte musik og arrangementer som underholdning.

Hotellet

Hotell Nordevik åpnet dørene i 1952, og hotellets design har en karakteristisk 50-talls stil med mange originale trekk som er blitt bevart. Etter en begivenhetsrik dag kan dere slappe av i loungen eller nyte en drink i baren. Hotellet har flere arrangementer og musikkforestillinger. Spør på hotellet om tidspunktene.

I sommersesongen serveres det en frokostbuffe i den store spisestuen, og i lavsesongen serveres frokosten i frokostlokalet. Her tilberedes frokosten til hver enkelt gjest.

Hotellets spisestue er åpen for middag i sommersesongen, og i lavsesongen kan dere bestille kalde retter i frokostlokalet om kvelden. Lunsj serveres mandag-fredag kl. 11-15, og dere kan velge mellom dagens lunsj eller en à la carte-meny. Hver fredag kveld har hotellet en mexicansk buffe mellom 17-21.

Rommene

Hotellet har 12 værelser, som alle innredet i 50-talls stil med originale møbler. Dere kan velge mellom enkelt-og dobbeltværelser.

Merk at

I lavsesongen har restauranten følgende åpningstider:

Mandag - Torsdag 11-15

Fredag 11-23

Lørdag - Søndag 12-16

Det er mulig for gjester å spise lunsj på avreisedagen hvis det ikke passer dagen før avreise.

Vis flere

Ekspedisjonsgebyr på 79,- pr. bestilling ved nettbestilling
Ekspedisjonsgebyr på 99,- pr. bestilling ved telefonbestilling

Verdt å se

 • Stenungsund (22.5 km)

  Stenungsund ligger fem mil nord for Göteborg, i nærheten av øyene Orust og Tjörn. Med nærhet til havet byr Stenungsund på mange aktiviteter. Her kan dere nyte havsbad, utforske klipper, smake på lokalfanget fersk fisk og skalldyr, rusle rundt i butikker eller hygge dere med et bedre måltid på en av byens mange restauranter. Stenungsund gjestehavn er et populært utfartssted, her kan dere seile ut på havet eller bare slå dere ned på bryggerestauranten. Legg dagen til Stenunge, en gammel middelalderby, i dag en kulturpark med to gårder fra 1700-tallet, blant annet. Dra på fisketurer og prøv dere på vrak- eller dypvannsfiske. Opplev sel- eller hummersafari. For golfentusiastene kan det være greit å vite at det finnes en golfbane med tilhørende restaurant her i Steinunge.

  Stenungsund
 • Orust (35.6 km)

  Orust, Sveriges tredje største øy, ligger midt i Bohuslän og her finner dere flere spennende steder å besøke, blant annet Gullholmen, Käringön, Mollösund og Malö. Øya byr på vakker skjærgårdsnatur og lokker mange sommergjester. Her kan dere bade ved klippene, utforske det gamle fiskersamfunnet, tråle kulturstier eller vandre i skogen. Ved torget nede på havna i Henån spaserer dere forbi kulturhuset Kajutan med turistinformasjon, bibliotek og et kunstgalleri. På Ellös, vest på Orust, ligger Orust Kajak, et eventfirma som leier ut kajakker og padlebrett. Det finnes også flere andre opplevelser til vanns her i Orust. Dere kan bli med på båttur i leia, for eksempel.

  Orust
 • Kungälv (48.1 km)

  Kungälv er en liten by med en lang historie som gå tilbake til 900-tallet. Ifølge historikeren Snorre Sturlasson var dette stedet hvor trekongemøtet ble avholdt i 1101, men den gang het byen Kongahälla. På 1600-tallet brant byen ned etter å ha blidt flyttet nærmere festningen.

  Kungälv
  Kungälv
 • Göteborg (66.6 km)

  Göteborg er Sveriges nest største by, og tilbyr supre shoppingmuligheter, koselige kafeer, flotte museer, restauranter i verdensklasse, en nydelig botanisk hage, morsomme familieattraksjoner, og ikke minst en skjærgård du sjeldent har sett maken til.

  Göteborg
 • Universeum vitenskapssenter (67.4 km)

  Reiser dere med barn eller barnebarn er et besøk til vitenskapssenteret Universeum et spennende sted å utforske for nysgjerrige barn og uredde voksne. Det ligger midt i Göteborg, og det er Nordens største i sitt slag. Her venter hele syv etasjer med sanne eventyr om fakta. Ta en titt på noen av Europas største akvarier, mange spennende eksperimenter og til og med en innendørs regnskog.

  Universeum vitenskapssenter
 • Havets Hus (66.7 km)

  På en billig sommerferie eller en kør-selv ferie på den svenske sydkyst er det oplagt at besøge Havets Hus, som er et saltvandsakvarium i Lysekil, hvor man kan opleve livet i Nordsøen og møde hundredevis af fascinerende arter. Havets Hus er et af Bohusläns mest populære rejsemål med ca. 40 akvarier og masser af spændende aktiviteter såsom sælsafari og strandskole.

  Havets Hus
  Havets Hus i Lysekil, hvor man kan opleve livet i Nordsøen.
Vis flere

Kart

Hotell Nordevik
Hamngatan 60, 471 32 Skärhamn

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 12~100 år i ekstraseng 40% rabat