Bestill en miniferie på Hotell Parkvillan

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotell Parkvillan

Bo midt i sentrum av Kungshamn med byens beste utsikt

 • 100 km fra Svinesundbroen
 • 80 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Boblebad
 • Badstu
 • Mulighet for sykkelleie
 • Lekeplass

Om hotellet

Hotell Parkvillan har en fantastisk plassering midt i sentrale, vakre Kungshamn med utsikt over sjøen. Her kan dere få en super avslappende miniferie på vestkysten av Sverige. Oppdag de vakre omgivelsene eller spaser rundt i Kungshamns pittoreske sentrum og dupp tærne i sjøen.

Hotellet tilbyr

Hotell Parkvillan ligger fantastisk vakkert til, inntil hotellet Kungshamn som ligger på en klippa, midt i sentrale, vakre Kungshamn og med byens beste utsikt. Her bor dere sentralt og hotellet er et perfekt utgangspunkt om man vil oppdage vestkystens små pæler.

I Hotel Kungshamns restaurant, som ligger 5 minutter å gå fra Hotel Parkvillan, serveres frokost, lunsj og middag, men åpningstider og hvilke måltider som servers, varierer avhengig av tid på året. Hotel Kungshamn har et utendørs boblebad, badstue og solterrasse. Det er også mulig å leie sykler om man vil oppdage omgivelsene.

Det er gratis parkering ved hotellet og dere har tilgang til gratis internett under oppholdet.

Rommene

Hotellet har totalt 14 leiligheter som er studioer av enklere standard, og ligger sentralt rett ved parken i Kungshamn. Samtlige studioer har et lite kjøkken, TV og baderom med dusj. Husdyr er tillatt i enkelte leiligheter og må bestilles på forhånd.

Merk at

Frokost og middag serveres på Hotel Kungshamn, som ligger ca. 5 minutters gange fra hotellet. Her har dere også adgang til utendørs jacuzzi, badstue og solterrasse.

Vis flere

Verdt å se

 • Sandö (2.2 km)

  Sandö er en del av det verna landskapsområdet i Smögen. Her kan dere bade på den naturlige sandstranda, rusle rundt i området, jogge, fiske eller utforske det rike fuglelivet. Dere kan også få med dere Hällmarkslandskapet med de flotte skulpturene oppstilt i landskapet. Herfra har dere fantastisk utsikt utover området med det vakre landskapet.

  Sandö
  Ta båten til den 600 meter lange brygga ved øya Smögen, når dere reiser gjennom Smögen
 • Havna i Smögen (3.2 km)

  Allerede på 1500-tallet var det liv og røre i havna i Smögen og med årene økte aktiviteten der ytterligere. Unders svenskenes siste sildeperiode mot slutten av 1800-tallet ble havna et svært viktig sentrum for eksport med mye handel. Ved bryggene dukket det opp salterier. De finnes fortsatt her. Siden ble det gjort om til gjestehavn og et flott badested. I dag er havna i Smögen en av Nordens mest populære gjestehavner. Her finnes til og med en av de siste fiskeauksjonene i Sverige, den er vel verdt et besøk. Derfra er det kort vei til restaurantene hvor dere kan smake på havets helt ferske delikatesser.

  Havna i Smögen
  Det har vært liv og røre i havna i Smögen siden 1500-tallet
 • Hållö naturreservat (4.4 km)

  På sommeren kan dere hoppe på båten fra Smögen till Hållö. Den har avgang hver halvtime. Hållö er et naturreservat med vakre granittklipper, et utmerket utgangspunkt for en deilig dag med mange dukkerter i sjøen. Dere kan også besøke Hållö fyr hvor det utspant seg mange dramatiske hendelser under andre verdenskrig.

  Hållö naturreservat
  Det gamle fyret på Hållö sitter på mange opplevelser fra den andre verdenskrig
 • Smögen Whisky (10.2 km)

  Besøk Smögens egen produsent av whiskey. Siden 2009 har det rullet ut mange tønner med ekte malt fra den den svenske vestkysten med inspirasjon fra havet. Smögen Whisky er åpent for besøkende og ligger bare en mil nord for Smögen.

  Smögen Whisky
  Besøk Smögen Whisky under en ferie i nærheten
Vis flere

Kart

Hotell Parkvillan
Hotellgatan 6, 456 31, Kungshamn, Sverige

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 12~100 år i ekstraseng 40% rabat