Miniferie på Hotell Pausa i Skåne

Norsk | NOK

Hotell Pausa

Billig hotellopphold med god service, lekker mat og fri tilgang til spa

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Nydelig spa-avdeling
 • Serviceinnstilt personale
 • Hyggelig restaurant
499,-
3~4 dager fra
889,-

Inkl. halvpensjon

Nær Ängelholm

3 dager
Kun 889,- / spar opp til 310,-
SPAR
4 dager
Kun 1.299,- / spar opp til 499,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Adgang til spa
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Ta en avslappende ferie i Sverige med et billig hotellopphold på Hotell Pausa, som ligger i det nordvestlige Skåne. Her kan dere nyte god mat, slappe av i den nydelige spa-avdelingen og dra på deilige gåturer og spennende bybesøk.

Hotellet tilbyr

Hotellet ligger sentralt i byområdet, Klippan, i det nordvestlige Skåne, bare en kort kjøretur sørøst for kystbyen Ängelholm. Klippan er bl.a. kjent for sin ullfabrikk og den hyggelige Servetta fabrikksbutikken, og fra hotellet har dere heller ikke langt til skjønne naturområder, som egner seg godt til gåturer.

Under oppholdet har dere fri tilgang til hotellets nydelige spa-avdeling, som byr på boblebad, kaldt badekar og to forskjellige badstuer i et avslappende miljø. Utover dette er det også mulighet for å kjøpe forskjellige avslappende produkter.

Fra hotellet har dere ikke langt ut til kystbyen, Ängelholm, som byr på mange kulturelle og historiske attraksjoner, og det findes også flere fine strender innenfor kort kjøreavstand. Utover dette kan dere også nå både Helsingør og Helsingborg innenfor en times kjøretur.

Hver morgen kan dere nyte en herlig frokostbuffet, som serveres i hyggelige rammer, og om kvelden serveres middagen i Restaurant & Pub Pausa, hvor det bl.a. serveres retter fra det amerikanske grillkjøkkenet og berømte svenske spesialiteter.

Dere kan parkere gratis ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotell Pausa har 39 rom fordelt over to etasjer med tilgang til heis. Det er både enkeltrom og dobbeltrom tilgjengelig, og utover dette finnes det dobbeltrom hvor det kan legges til opptil to ekstra oppredninger.

Alle rom er innredet med eget bad med dusj og hårføner, og utstyrt med komfortable senger, kaffe- og tefasiliteter, telefon og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

370 km fra
Strømstad, Sverige
380 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Woodlands Golf & Country Club (18.1km)

Woodlands Golf & Contry Club er en av Skandinavias ledende golfklubber og byr på golfbaner av internasjonal klasse og et fantastisk miljø. Klubben ligger i Örkelljunga, ca. 6 km fra Markeryd. Klubben har skreddersydde pakker som passer for de fleste golfspilleres nivå og ønsker. Det gis golfleksjoner for nybegynnere og erfarne. På Woodland er det både en 18- og 9-hulsbane.

Ängelholm Hembygdspark (25.4km)

Dra på en miniferie til Sverige med Risskov Bilferie og opplev den vakre naturen og de mange severdigheter som ligger og venter på besøk. Det er verdt å dra på utflukt til Ängelholm Hembygdspark. Her finnes det flere museer som f.eks. Skolemuseet og Teknisk Museum, som holder åpent i sommermånedene. Det er også flere store dyreinnhegninger i parken med papegøyer, hjort, griser, geiter, hester m.m. Det er et godt stisystem i parken og en stor lekeplass, og parken er åpen hele året. Om sommeren arrangeres det dessuten forskjellige begivenheter og konserter i parken. Finn et billig hotell til sommerferien hos Risskov Bilferie og besøk det spennende Ängelholms Hembygdspark.

Tropikariet (32.5km)

Dra på en billig miniferie til Helsingborg med Risskov Bilferie og ta med hele familien på en opplevelse i Tropikariet. Det er en dyrepark på fire etasjer med tropiske dyr. Her møter dere hai, krokodille og ape, blant annet. Tropikariet er delt inn i åtte forskjellige naturmiljøer, for eksempel en afrikanske savanne og et tropiske havområde der revhaien lever. I en tredje avdeling med navnet «Regnskosnatt» får besøkende en unik sjanse til å oppleve noen av naturens mest spennende nattdyr, når de er aktive. Planlegg en kjør-selv sommerferie og besøk Helsingborg og Tropikariet med Risskov Bilferie.

Frederiksdal Hager og Museer (32.6km)

Finn en billig bilferie til Sverige hos Risskov Bilferie og ta med hele familien på en skjønn opplevelse hos våre svenske naboer i Helsingborg. Frederiksdal Hager og Museer er Sveriges nest største friluftsmuseum. Her kan dere se mark, skog, byen, hus og dyr og få et innblikk i hvordan folk bodde i det sørlige Sverige før i tiden. Det finnes rundt 50 historiske bygninger man kan besøke og hvert år avholdes det en rekke forskjellige markeder og festivaler. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en kjør-selv opplevelse i eget tempo.

Tyringe (32.1km)

Tyringe ble første gang nevnt skriftlig så tidlig som i 1354, da det bare var fire gårder her. I dag har Tyringe ca. 4600 innbyggere. Anlegget er omgitt av vakker bøkeskog, som gir muligheter for fotturer og sykkelturer. Turstier på 2,5 - 10 km, som går gjennom bøkeskogen, begynner nær hotellet. Golfere opplever ofte Skåne som et paradis takket være de mange kursene og den lange sesongen. Den nærmeste golfbanen, Skyrup Golf Club, ligger bare 8 km fra hotellet, og 800 meter fra hotellet ligger Tyringe Sports Center. Her finner du et svømmebasseng med et avslapningsområde, skøytebane, bowling, idrettshall, treningsstudio, bryting og spinning. Det er også en kafeteria. Hvis dere ønsker å bestille tid til hvilken som helst sportslig aktivitet, vennligst kontakt hotellet. I kort gåavstand (mindre enn 2 km) fra hotellet ligger lavpris-senteret FCT kjøpesenter, som er 9000 kvadratmeter stort. Her blir det solgt mange billige varer, så skynd dere! Om sommeren arrangeres "Bakluckeloppisar" noen lørdager. Det lille gebyret for å delta går til Lions. Tyringe har en liten, men vakker kirke, Finja kirke, bygget i romansk stil på 1100-tallet. Deler av interiøret antas å være laget av de samme steinhuggerne som i Lund katedral. Tyringe Museum ligger i "Bergman-kjelleren". Her er det en permanent maskinutstilling og en permanent fotoutstilling, hvor dere kan se utviklingen av Tyringe. Innenfor en radius på 40 km er det ikke mindre enn 5 golfbaner: Skyrup Golf Club 8 km, Wittsjö Golf Club 33km, Øst Göinge Golf Club 40 km, Perstorp GK 18km og Ljungbyheds GK 30 km.

Dunkers Kulturhus (34.1km)

La dere inspirere av en verden av moderne kunst og kultur på Dunkers Kulturhus. Utstillingslokalet har 3.000 kvm å rutte med og har ofte ulike nye utstillinger på gang. Bygningen er tegnet av Jim Utzon og tanken var at den skulle se ut som en middelalderborg. De omkringliggende bygningene er formet som en mur som inneholder kontorer og andre administrative funksjoner.

Helsingborg (34.4km)

Selv om Helsingborg er av en liten størrelse rent bymessig, så er det en by med et stort hjerte og mye å by på, som en hyggelig atmosfære og vakker omliggende natur.

Ta en tur langs promenaden i ”Norra Hamnen”, en opplevelse for de som liker å spise godt og shoppe rundt, og samtidig betrakte en vakker utsikt utover Øresund mot vest. Helsingborg har rundt 500 butikker, som ligger spredt over hele byen, men de fleste butikkene befinner seg i Kullagatan, Bruksgatan, Dronninggatan, Järnvägsgatan og Storgatan. ´Väla Centrum´ er det største shoppingsenteret i Sør-Sverige og ligger ca. 6 km fra sentrumet av Helsingborg.

Når det gjelder kultur, så kan dere starte i ”Dunkers Kulturhus”, hvor det avholdes spennende og skiftende utstillinger, det finnes også forskjellige gallerier og en internasjonal musikkscene.

´Fredriksdal´ er et stort friluftsmuseum med alt som hører til, bondegårder, herregårder samt nabolag og det er også en stor park med forskjellige husdyr og en helt spesiell rosehage. Besøk også vakttårnet ,´Kärnan´, som har voktet Helsingborg i mer enn 700 år og som også er byens kjennetegn. Fra ´Kärnan´ det også en helt utrolig vakker utsikt over Øresund helt til Helsingør, som ligger rundt 4 km unna, på den andre siden av sundet. En billig miniferie eller et billig helgeopphold i utlandet er rett rundt om hjørnet med Risskov Bilferie!

Sofiero Slott (35.7km)

I 1866, under Kronprins Oscar og hans kone Sophia, ble sommerslottet Sophie-ro bygget. Det ligger rett ved havet, kun et par kilometer nord for Helsingborg. Sofiero er kanskje best kjent for sin samling av rhododendron og det er også det de fleste av de mer enn 100.000 besøkende hvert år kommer for å oppleve.

Helsingør (47.2km)

Helsingør er en hyggelig liten by, som både er praktisk og rask å utforske. Gågaden, Stengade, med deres tilstøtende gater utgjør den sentrale delen av byen, og her er det mulighet for å gå på oppdagelsesferd i de mange småbutikkene som ligger langs gågaten. Et rikt kaféliv byr på mange forskjellige delikatesser, og det finnes også mange gode restauranter i Helsingør, som vil kunne tilfredsstille selv de mest krevende ganer.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Good Morning+ Helsingborg

Opplev Skåne og Danmark

Skåne

Opplev Helsingborg

Wild Offer - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

261,-
Fra kun
569,-

Vis kort

Besøk en spennende by i Sverige

Les mer

Valhall Park

Inkl. halvpensjon

Skåne

Oplev Angelholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 1 tallerkenrett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

336,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Hyggelig ferie Sydvest-Sverige

Les mer

Best Western Plus Hus 57

Opphold med frokostbuffé

Skåne

Miniferie i Ängelholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Cava og snacks på rommet ved ankomst
 • 2 x Adgang til spaavdeling
 • Gratis internett og parkering

149,-
Kun
1.119,-

Vis kort

Wellnesshotel sentralt i Ängelholm

Les mer

Sundsgården Hotell

Inkl. halvpensjon

Skåne

Nær Helsingborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

616,-
Kun
1.029,-

Vis kort

Svensk landidyll ved havet

Les mer

Riverside Hotel & Apartments

Opphold i hotellrom

Skåne

Miniferie i hjertet av Ängelholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Frukt og sjokolade på rommet
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

509,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Perfekt beliggenhet sentralt i Ängelholm

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.