Miniferie i Borås på Hotell Solhem Park

Norsk | NOK

Hotell Solhem Park

Hyggelig hotell med egen have i kort gåavstand fra Borås sentrum

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Bare en kort gåtur fra Borås centrum
 • Rett ved naturen og byens dyrepark
 • Innbydende have med kongespill og badminton
1.393,-
3~5 dager fra
699,-

Inkl. halvpensjon

Borås sentrum

3 dager
Fra 699,- / spar opp til 647,-
SPAR
4 dager
Fra 1.029,- / spar opp til 990,-
SPAR
5 dager
Fra 1.299,- / spar opp til 1.393,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x lettere kveldsmat
 • 2 x kaffe og te
 • Tilgang til sauna og fitness
Risskov Pakken

Hotell Solhem Park ligger i et grønt og rolig område, i kort avstand fra Borås sitt hyggelige sentrum. Her har dere en komfortabel base for en hyggelig miniferie med familien.

Hotellet

Hotellet ligger bare en kort gåtur fra sentrum i Borås, hvor dere bl.a. kan utforske byens utvalg av butikker, restauranter og caféliv samt kultur og sightseeing.

Under oppholdet kan dere fritt benytte hotellets sauna og fitnessområde, og hotellet har også egen have hvor dere kan spille badminton eller kongespill. Det skjønne utendørs området er et hyggelig sted å slappe av med familien.

Hver morgen serveres en god frokostbuffet i hotellets hyggelige matsal, og om kvelden kan dere nyte velsmakende retter i restauranten. Hotellpakken inkluderer et lett kveldsmåltid samt gratis kaffe, te og småkaker i resepsjonen.

Borås byr på en sjarmerende blanding av byliv og landlig idyll, med et stort utvalg av shopping, kultur og severdigheter. Den korte avstanden til naturen gir dere også gode muligheter for aktiviteter som gåturer, skigåing, fiske og kajakk.

Utforsk f.eks. den 150 km lange sykkelruten, Sjuhäradsrundan, med sin fantastiske natur, eller ta med barna en tur til den populære Borås Djurparken.

Borås er også kjent for sin tekstilindustri og offentlige kunst, som dere blant annet kan oppleve på Borås Kunstmuseum og Tekstilmuseum og Borås Kulturhistoriske Museum.

Hotellet tilbyr parkering mot et daglig gebyr, og under oppholdet har dere gratis internett.

Rommene

Hotell Solhem Park har 66 romslige værelser, hvor de fleste har egen tilgang til terrasse. Velg mellom enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en eller to ekstra senger.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Hyggelig dobbeltværelse med eget bad og toalett, hårtørrer, 2x 90cm senger, lenestol, skrivebord og stol samt TV. De fleste værelser har egen tilgang til terrassen.
» Se flere romspesifikke bilder

Triple værelse

1 / 2
Hyggelig værelse egnet for tre personer, med eget bad og toalett, hårtørrer, lenestol, skrivebord og stol samt TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
Hyggelig enkeltværelse med eget bad og toalett, hårtørrer, en 90cm seng, lenestol, skrivebord og stol samt TV. De fleste værelsene har egen tilgang til terrasse.
» Se flere romspesifikke bilder

4-sengs rom

1 / 2
Hyggelig værelse til fire personer, med eget bad og toalett, hårtørrer, to separate værelser med hver 2x 90cm senger, lenestol, skrivebord og stol samt TV. Disse værelsene har alle egen tilgang til terrasse.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

230 km fra
Strømstad, Sverige
240 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Borås (2.8km)

Borås kan skilte med både byliv og landlig idyll samt et bra utvalg av forskjellige aktiviteter, kultur og flott natur. Byen kan også by på mange utendørs aktiviteter både sommer og vinter. Dra på vandreturer, opplev skibakkene, fisketurer eller hva med en kajakktur?

Borås er mest kjent for sin tekstilvirksomhet og offentlige kunst. Benytt muligheten til å oppleve byens museer slik som Borås Kunstmuseum, Tekstilmuseet og Borås Museum. Byens sentrum er også fylt med hundrevis av skulpturer og imponerende veggmalerier.

Når dere besøker Borås om sommeren, kan det være en god idé å ta med badetøy. Det er mange flotte strender og grøntområder hvor det er fint å bade. Noen av de beste stedene å bade er Kypesjöns, Sandared og Frufällan.

Byen har i alt 14 parker og grøntområder samt 160 lekeplasser, hvor den største er Stadsparken. Her kan dere ta en spaseretur eller la barna leke på den store lekeplassen . Om sommeren kan dere også ta en dukkert i Stadsparksbadet.

Museum i Borås (2.8km)

Borås er kjent for sin tilknytning til tekstilbransjen, mote og postordre. Byen har også en interessant historie og kan by på en rekke kulturelle opplevelser som for eksempel et besøk ved Borås Kunstmuseum, Tekstilmuseet og Borås Kulturhistoriske Museum.

Tekstilmuseet er en del av Borås tekstilmotesenter og et førende kunstmuseum i Norden. Her kan dere oppleve utstillingene Textilchock! og Tekstilkraft, og lære mer om tekstilindustrien og dens historie.

Borås Kunstmuseum

ligger i Kulturhuset og huser flere nasjonale og internasjonale

kunstværk. Her finner dere alt fra moderne kunst til et interaktivt

kunstværksted.

Borås Kulturhistoriske Museum er et friluftsmuseum med historiske bygninger, grønne områder og et museum. Besøk Sjuhards-landsbyen og Ramnakyrkan fra det 17. århundret og avslutt dagen med en kopp kaffe på Café Gästis. Om sommeren kan dere dra på picnic og danse rundt om maistangen. Om vinteren kan dere dra på sledetur og besøke julemarkedet.

Pater Noster fyrtårn (132.7km)

På en tur til Marstrand i Sverige er det også mulig å ta en båttur for å besøke det gamle Pater Noster fyret, som ligger i sjøen bare 5,5 km utenfor Marstrand. Fyret ble tent for første gang i 1868, men det ble stengt igjen i 1977. Etter en grundig renovering vises fyret i dag som nytt og det er åpent for besøkende. Båtturen til fyret tar deg gjennom det vakre landskapet.

Borås Djurpark (4.3km)

Borås Dyrepark ligger kun noen få kilometer fra Borås sentrum og et besøk i parken er alltid en hyggelig opplevelse for de som liker dyr. I dyreparken kan dere komme nært innpå alt fra afrikanske dyr til det nordiske dyrelivet. Besøk de majestetiske elefantene, aper og elger.

Opplev dinosaurene i Dinoparken, eller bli med på en guidet tur i Simbaland. Et besøk i Borås Zoo er garantert populært for barna og en hyggelig opplevelse for hele familien.

Zoologisk hage er åpen fra slutten av mars til slutten av september.

Habeltorpasjön (eller Bredaredssøen) (154.4km)

I Bredaredssøen kan dere fiske etter abbor, gjedde og ål, og det er mulig å leie båt. Det finnes badeplass med brygge, grill og handikappvennlig uthus. Fiskekort er påkrevd for å fiske i dette området.

Liseberg fornøyelsespark (64.1km)

Når svenskene tenker på Göteborg, så tenker de selvsagt også på fornøyelsesparken Liseberg. Det gjør nok vi i Norge også. Dette er nemlig Nordens største fornøyelsespark, og her venter mange opplevelser for hele familien. Om våren, kan dere for eksempel oppleve Vest-Sveriges største hagemesse, «Lisebergs Trädgårdsdagar». Under hele sommeren kjører alle karusellene og berg- og dalbanene, de kjente Liseberg-kaninene er på plass og, selvsagt, finnes det mange arrangementer til stor underholdning for liten og stor. Dere kan spise på en av parkens mange restauranter eller kafeer og utforske spillboder, små, rare butikker og Lisebergs mange hageområder.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotell Nissastigen

Inkl. halvpensjon

Småland

Opplev Småland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis parkering og WiFi

741,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Bo sentralt i Gislaved og midt i Småland.

Les mer

Arena Hotel Göteborg

Shopping og kultur i Gøteborg

Gøteborg

Sentralt i Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kaffe og kake
 • I sentrum
 • Vafler til selvbetjening

276,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Miniferie og storbyferie til Göteborg

Les mer

Best Western Plus Åby Hotel

Opphold med frokostbuffé

Vestre Götaland

Miniferie nære Göteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kaffe og kake
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett

267,-
Kun
849,-

Vis kort

Nytt 4-stjerners hotell nær Göteborg

Les mer

Route 154 Motell

Inkl. halvpensjon

Halland

Nostalgisk retro opphold

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • 1 x velkomstkaffe
 • 2 x minigolf

267,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Koslighet og nostalgi nær Ullared

Les mer