Miniferie ved Limfjorden på Hotell Vinderup

Norsk | NOK

Hotel Vinderup

Nyt et opphold med god dansk mat og historisk atmosfære ved Limfjorden

» Finn avstand fra hvor du bor

Gjennomsnittlig kundevurdering

4.3 / 5

Highlights

 • Nyt god dansk mat i restauranten
 • Mange flotte strender i nærheten
 • Familiehotell med plass til barn
854,-
3 dager kun
899,-

Inkl. halvpensjon

Miniferie ved Venø Bukt

3 dager
Kun 899,- / spar opp til 854,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Hotel Vinderup tilbyr en god beliggenhet i Vinderup, som ligger mellom Skive og Struer. Her bor du i koselige omgivelser på et hotell som fokuserer på god dansk mat og personlig service, i tillegg er du innen kort vei fra fantastiske opplevelser og severdigheter rundt Limfjorden.

Hotellet tilbyr

Hotellet stammer fra begynnelsen av 1900-tallet og den vakre bygningen inneholder en historisk atmosfære som har blitt ivaretatt etter flere renoveringer. Dermed kan du forvente deg et koselig og gamelt, samt en veldig spesiell og sjelfull hotellopplevelse i Vinderup. 

Hotel Vinderup ligger nær Venøbukta, som er det sørligste området i Limfjorden. Beliggenheten gir deg mange spennende muligheter for opplevelser og utflukter innen en times kjøretur, og det er også mulighet for å leie sykler, slik at du enkelt kan oppdage den vakre naturen rundt.

I flere tiår har hotellet hatt tradisjon for å holde fredagsbar, ca. en gang i måneden, med livemusikk, dans og god mat. Dette er en fantastisk begivenheten du ikke kan gå glipp av! 

Hver morgen serveres det en rik og variert frokostbuffe i hotellets koselige omgivelser. Om kvelden serverer restauranten deilig danske retter på menyen i den flotte restauranten.

Gratis Wi-Fi og parkering er tilgjengelig på hotellet under oppholdet.

Rommene

Hotel Vindreup har 16 nydelige rom, bestående av 9 standardrom, 6 nostalgiske rom og 1 suite. Både enkelt- og dobbeltrom er tilgjengelige, der dobbeltrom kan bestilles med opptil 3 ekstra senger.

Alle rommene på hotellet har eget bad med dusj og toalett, og er utstyrt med komfortable senger, TV og te- og kaffefasiliteter. Noen av rommene har også spa, mens noen har terrasse og utsikt over byen.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Dobbeltrom med dobbeltseng eller 3/4 seng og eget bad med dusj. Rommet er utstyrt med TV og WiFi og muligheten til å lage kaffe og te. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
Enkeltrom med 3/4 seng og eget bad med dusj. Rommet er utstyrt med TV og WiFi og muligheten til å lage kaffe og te.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

180 km fra
Hirtshals, Danmark
450 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Hjerl Hede (7km)

Friluftsmuseet Hjerl Hede viser en bygningssamling av små kulturmiljøer og elementer av det danske landsbyfellesskapet. Her kan dere gå på oppdagelsesferd i regionale varianter av byggeskikk, boliginnredning og se hvordan man bodde og levde for 100-200 år siden. Bl.a. har Hjerl Hede også Danmarks eldste kjente bondegård, Vinkelgården fra år 1546.

Møllesjø (12.3km)

Ved Møllesjø er det 3 oppmerkede stier til en vakker gåtur. Naturstien er flisebelagt og strekker seg knappe 2 km. rundt Møllesjøen i varierende terreng. En herlig tur, hvor stien flere steder går helt ned til sjøkanten. På denne turen kan dere nyte utsikten til svanene som glir forbi på sjøen eller være heldige å se ett av svaneredene. Jungelstien er godt 2 km. lang og laget rundt golfbanen og torvmyra. Dette er en hyggelig og litt utfordrende sti, som byr på mye moro underveis, da det er stilt opp forskjellige oppgaver langs ruten. Det er også på denne turen at dere finner "jorden er giftig"- banen, naturfitness-området, som består av 8 forskjellige naturlige treningsredskaper, samt trikken til øya. Hjertestien brukes som en forlengelse av naturstien og er på ytterligere 3 km. En herlig tur for de som gjerne vil gå litt lengre eller få en god løpetur. Stien følger små mark- og skogveier i området og passerer den veldig vakre Borbjerg Holmgård Sjø.

Struer Museum (14.2km)

Det kulturhistoriske museet ligger i Struer by og byr på noen av dem som har vært med på å prege Struer, og omegn, både nasjonalt og internasjonalt. Museet stammer fra 1930, men ble i 2006 ombygget og utvidet. Museet har flere permanente utstillinger. Start med å oppleve radio- og fjernsynseventyret, Bang & Olufsen, og kulturhistorien bak lyd- og bildemediene. Det er også mulig å besøke forfatteren Johannes Buchholtz´ hus, som står som et ikon fra 1930-årenes forfattermiljø. Struer - et jernbaneknutepunkt, forteller om den første jernbanen som forbandt Århus, Randers og Struer samt om den innflytelsen jernbanen hadde på Struers utvikling, og hvorfor var det var akkurat Struer som ble kalt for ´uniformsbyen´. I utstillingen ´Limfjorden på lerret' kan de besøkende nyte de mange landskapsmaleriene fra den vestlige delen av Limfjorden, som alltid har vært en stor inspirasjonskilde for mange kunstnere. Møt kjente kunstnere som Jens Søndergaard, Knud Agger, Povl Povlsen og mange flere i Struer Museum. Lek, opplev og bli klokere på lyden og hørselen i ´Lyduniverset´. Prøv noen av de mange morsomme eksperimentene som for eksempel å legge lyd på en tegnefilm eller finn ut hvilken retning løvens brøl kommer. Det er massevis av opplevelser for enhver smak for hele familien på Struer Museum.

Holstebro (19.6km)

I dag har Holstebro rundt 35.000 innbyggere og er en livlig markedsby med et virvar av gågater og forskjellige butikker. Det er flere gode restauranter innenfor rekkevidde og la det være sagt, her går ingen sultne fra bordet, ikke i Nordvestjylland. Den gode og tradisjonelle matkulturen finnes i flere varianter og Det Gamle Apoteket, Støperiet eller restauranten Under Klippen, som ligger rett ved siden av Best Western Royal Holstebro, kan anbefales, uavhengig om det er sulten eller smaksløkene som skal tilfredsstilles.

Skive (22km)

Skive by har en spennende historie og har i dag blitt til et handlesentrum, med et nett av gågater og mange shoppingfristelser. Byen har flere spesialforretninger og små hyggelige butikker som ligger innenfor behagelig gåavstand. Det er alltid liv og røre i gatene, spesielt i området rundt Rådhustorget og Posthustorget, hvor det ofte arrangeres forskjellige aktiviteter og markedsdager.

Spøttrup Middelalderborg (23.8km)

Dette er nok den best bevarte Middelalderborgen i det danske Kongerike og stammer tilbake fra starten av det 16. århundre. Her kan man gå på oppdagelsesferd i en ekte borg med tårn, en riddersal og et kirkerom og alt det som hørte til borgen i middelalderen. Borgens meget tykke murer samt forsvarsanleggene gir et godt innblikk i det daglige livet i borgen. Men også en idé om hvordan en borg best kunne forsvare seg mot angripende fiender. Det er også en fin hage ved borgen, hvor det blandt annet dyrkes urter og rett foran borgen ligger Spøttrup Sjø, som blandt annet er kjent for sine mange fugler. Hele året rundt avholdes det forskjellige aktiviteter, som er med på å gjøre borgens historie mer levende. Ta hele familien med når turen går til denne helt utrolige middelalderborgen, hvor opplevelsene bare ligger og venter.

Det avholdes også et årlig julemarked i desember, hvor det spilles julemusikk, og man kan prøve lekkert godteri og utsøkte spesialiteter som selges fra innbydende julebodene.

Jesperhus (41.8km)

Ta hele familien med på ferie og besøk ferieparken på Mors, hvor Jungeldyret Hugo bor.

I Jesperhus Blomsterpark går dyrene fritt, slik at dere kan komme tett på dem.

Les mer om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk/

Ulfborg (40.5km)

Ulfborg er en hyggelig stasjonsby som ligger 20 kilometer nord for Ringkøbing. I sentrum av byen kan dere besøke Ulfborg Kirke samt det lokale biblioteket, som ble innviet i 1997 og rommer et materiallager på ca. 20.000 bøker og andre medier. Et par kilometer mot vest kan dere se den karakteristiske rød-hviye 54 meter høye vindmøllen, Tvindmøllen og mot øst blir dere møtt av en vakker utsikt.

Byen er blant annet kjent for det kongelig privilegerte Ulfborg Marked, som ble avholdt for første gang den 21. august 1840. Gjennom historien har besøkstallet vært konstant stigende. Om dere er interesseret i å besøke markedet, så avholdes det hvert år den nest siste helgen i august.

Fur (46.5km)

Finn en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelse til Fur, som er nok er en av Danmarks vakreste øyer. Fur ble faktisk i 2010, kåret til “Danmarks vakreste øy” og etter et besøk på Fur er det lett å forstå hvorfor. Øyen ligger rundt 33 km nord fra Hotel Skivehus. Ta en tur ned til stranden og nyt det fine været og den enestående muligheten for å få et spennende innblikk i den danske fortiden. Men start med å besøke det spennende økomuseet, Fur Museum, som gir sine besøkende en riktig god innsikt i øyens historie, og den utrolige utstillingen av forsteininger. Det er også naturverksteder samt en geopark med dinosaurer. Og tro det eller ei, men det er også et brygghus på Fur, som ligger i den tidligere fabrikken. Fabrikken har blitt modernisert og rommer nå et mikrobryggeri og enkelte restauranter. Om sommeren er det faste omvisninger på fabrikken, og på turen rundt i bryggeriet, får dere også et par smaksprøver. Det produseres et spennende utvalg av forskjellige øltyper her, fra portere til hvete og lagerøl og det brygges mer enn 15 forskjellige lyse og mørkere øl, så det burde være noen som faller i smak. Kanskje er det også her at Fur-kunstnere finner sin inspirasjon. Det er nemlig ikke mindre enn 20 atelierer og verksteder på øyen, hvor det lages alt fra smykkedesign og keramikk til skulpturer og silkemaling. Dra på en billig familieferie og gå på oppdagelse på øyen Fur. 

Nationalpark Thy (77.9km)

Nationalpark Thy kalles "Danmarks siste villmark". Nasjonalparken strekker seg fra fyret i Hanstholm og 12 km. langs vestkysten til Agger Tange. Nasjonalparken tilbyr noen enestående naturomgivelser, som er karakterisert av åpne vidder, uberørthet, stillhet og sjeldne naturtyper. Dessuten kan dere oppleve kyst, klipper samt Danmarks største naturreservat, Hanstholm Viltreservat. Kort sagt finnes det naturopplevelser for enhver smak her.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Vildbjerg

Inkl. halvpensjon

Midtjylland

Minipris til Midtjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

199,-
Fra kun
489,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Les mer

Best Western Royal Holstebro

Moderne hotell sentralt i byen

Vestjylland

Sentralt i Holstebro

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x price content 1 drink in bar on arrival day (20.00-23.00)
 • Gratis internett
 • 1 x Inngang til "Motion og Trivsel"

259,-
Kun
899,-

Vis kort

Nær Limfjorden og Vesterhavet

Les mer

Hotel Nørre Vinkel

Inkl. 3 og 2-retters meny

Vesterhavet

Miniferie i Lemvik

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 2-retters sesong meny
 • Gratis internett og parkering

1.003,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Skjønn natur i Vestjylland

Les mer

Højslev Kro

Inkl. halvpensjon

Vestjylland

Flott matopplevelse

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x 2-retters meny
 • 2 x Kaffe/te etter middag
 • Gratis internett og parkering

635,-
Fra kun
1.559,-

Vis kort

Historisk kro nær Skive og Limfjorden

Les mer

Hjarbæk Fjord Golfcenter

Inkl. 2-retters meny

Nordjylland

Ankomst oktober - mars

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x 1 glass cava
 • Gratis internett og parkering

1.133,-
Fra kun
1.049,-

Vis kort

Golf, natur og god mat ved Hjarbæk Fjord

Les mer