BLUE COLLECTION

Kragerup Gods

Nyt et opphold med velvære og god mat i vakre og historiske omgivelser

Bo i unike og historiske omgivelser på den vakre Kragerup Gods fra 1100-tallet. Idyllisk beliggenhet på Vestsjælland, omgitt av frodig grønn natur, dermed for hvert opphold, tilbyr eiendommen fantastiske rammer. I det øyeblikket du krysser broen på vei mot hovedbygningen, blir det klart at du skal få en helt spesiell opplevelse. Nyt et romantisk opphold med utsøkt mat, avslapning, bassengområde og mye spennende historie og vakre, naturlige omgivelser.

Hotellet tilbyr

Kragerup Gods ligger i vakre grønne omgivelser ca. 15 km. nord for Slagelse på Vest-Sjælland. Den vakre bygningen stammer fra 1100-tallet, med den første kjente eieren tilbake til 1327.

Kragerup Gods har vært drevet av Dinesen-familien siden 1801 og drives per dags dato av 9. generasjon, Regitze Dinesen. Tidligere godseier og 8. generasjon, Birgitte Dinesen renoverte eiendommen i 1998 og forvandlet det til et hotell med konferanse- og bankettfasiliteter. Som en liten bonusinformasjon, bør det selvsagt nevnes at den kjente danske forfatteren Karen Blixen tilhører familien, da hun var født Dinesen, og gårdens restaurant er dermed oppkalt etter henne.

Det er som en tidsreise når man går inn i de vakre stuene på eiendommen. Flere av stuene holdes i sin autentiske stil og inneholder personlige eiendeler som bøker og fotografier, noe som virkelig bidrar til den sjarmerende atmosfæren, og gir gjestene et virkelig unikt innblikk i bygningens historie og sjel. Siden eiendommen er et populært sted for bryllup og store selskaper, kan noen av stuene noen ganger være reservert.

Under oppholdet kan du skjemme deg bort i det vakre lille bassengområdet som tilbyr et oppvarmet innendørsbasseng og badstue. Det er den perfekte cocktailen av velvære, og som overnattingsgjest har du fri tilgang til velværeområdet.

De store utendørs områdene på eiendommen inkluderer blandt annet, en vakker park som sammen med det omkringliggende skogsområdet gir deg gode muligheter for fotturer eller sykling. Stiftelsen tilbyr også et bredt spekter av selskaps- og gruppebyggingsaktiviteter som, football, golfbane, bueskyting, riding, rappellering og mye mer.

Gården driver også en utendørs klatrepark "Go High" og en utendørs trampolinepark "Go Bounce", som er en morsom og utfordrende opplevelse for alle aldre. Inngang koster ekstra og bestilles gjennom godset.

Kragerup Gods har et stort fokus på bærekraft og det er en naturlig del av visjonen deres å spare og beskytte miljøet. Dermed er varene CO2-nøytrale og hotellet er selvforsynt med elektrisitet fra egne vindmøller, vann fra eget vannverk og varme fra egen halmkoker.

Hver dag kan du stå opp og få den perfekte starten på dagen med en velsmakende og godt variert frokostbuffé i de koselige omgivelsene på eiendommen.

Den vakre restauranten Blixen åpnet i 2015 og som nevnt tidligere, er oppkalt etter Karen Blixen, som i sine unge dager tilbrakte mye tid på gården. Restauranten serverer både danske og internasjonale retter. Maten er tilberedt med sesongens ferske ingredienser og urter fra deres egen kjøkkenhage. Kjøtt er fra egen avl og delikatesser hentet fra forskjellige lokale bønder. Restauranten er stengt på søndager, og middag serveres ikke. I stedet for middag får du en flaske Cava og sjokolade på rommet.

Gratis trådløst internettilgang under oppholdet, og parkering er tilgjengelig, inkludert ladestasjon for elektriske biler.

Rommene

Kragerup Gods har 57 forskjellige rom, som alle er hyggelige og velholdte og er i god harmoni med resten av eiendommen. Du kan velge mellom å bo på ett enkeltrom, dobbeltrom eller dobbeltrom med ekstra seng. Alle rommene har egen dusj, toalett, TV, telefon og hårføner. Vår pakke tilbyr opphold i gårdens standardrom, som ligger i de renoverte avlsbygningene, som er skilt fra hovedbygningen.

Romtyper

Enkeltrom (Avlsbygg)
Koselig enkeltrom, enten i 'Mejeriet', 'Forvalterboligen' eller 'Fodermesterboligen'. Rommet har eget bad med toalett og hårføner. Kun noen få rom har badekar. Rommet er utstyrt med komfortabel seng, telefon og TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Dobbeltrom Standard (oppdrettsbygning)
Romslig dobbeltrom i enten 'Mejeriet', 'Forvalterboligen' eller 'Fodermesterboligen', innredet med eget bad med toalett og hårføner. Kun noen få rom har badekar. Rommet er utstyrt med komfortabel seng, telefon og TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Superior-rom (oppdrettsbygning)
Romantisk og klassisk innredet Superior-rom, som ligger i 'Herskabsstalden', ved siden av hovedbygningen. Alle har eget bad med toalett og hårføner. Kun noen få rom har badekar. Rommet er utstyrt med komfortabel seng, telefon og TV. Mulighet for ekstra person i gjesteseng / sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Bo i unike og historiske omgivelser på den vakre Kragerup Gods fra 1800-tallet.
Nyt en fin middag i den koselige restauranten Blixen - sjekk også vinmenyen.
Nyt et romantisk opphold og nyt
velværeområdet med innendørsbasseng og badstue.
Hvert rom er et lite stykke himmel, individuelt møblert og innredet etter høyeste standard. Det er ikke rart at Kragerup Gods er kjent for sin høye kvalitet og utsøkte stil!
Slapp av i den velutstyrte stuen og nyt den autentiske, historiske atmosfæren.
Nyt de vakre grønne omgivelsene rundt gården.

Se flere bilder

Innsjekk fra:
Utsjekk inntil:

15:00-19:00

10:00/11:00

Restaurant
Bar
Innendørs svømmebasseng
Badstue
Wellness
Mulighet for sykkelutleie
Praktisk
Sjekk inn fra kl. : 15:00-19:00
Sjekk ut før kl. : 10:00/11:00
Resepsjonens åpningstider : 07:00-19:00/08:00-14:00
Døgnåpen resepsjon
Seneste mulig tidspunkt for check-inn : 19:00
Aktivitet
Innendørs svømmebasseng
Wellness
Badstue
Mulighet for sykkelutleie
Lekeplass
Område
Avstand til sentrum : 13 km (Slagelse)
Avstand til hav eller sjø : 9 km
Nærmeste golfbane : 12 km (Trelleborg Golfklub Slagelse)
Nærmeste togstasjon : 14 km (Slagelse Station)
Nærmeste busstopp : 0.4 km
Nærmeste flyplass : 96 km (Københavns Lufthavn)
Avstand til strand : 17 km (Mullerup Strand)
Annet
Wifi
Gratis internett
Gratis parkering
Etasjer : 3
Byggeår : 1801
Renovert : 2019
Oppladning av elbil : Mot gebyr
Heis
Oppbevaring av sykkel (låst)
Oppbevaring av motorsykkel
Restaurant
Restaurant
Restauranten er lukket på søndager fra  : 11:00
Bar
Mulighet for laktosefri mat
Mulighet for glutenfri mat
Mulighet for vegetar mat
Middagen serveres på et angitt tidspunkt for Risskov Bilferies gjester : 19:15
Åpningstider i baren : 23:00
Restauranten er åpen i helgene
Rommet
Daglig hushjelp
Hund : 200 DKK pr. dag
Rom i første etasje
Antall rom på hotellet : 57
TV på rommet
Minibar
Hårføner
Allergivennlige rom tilgjengelig. 
Badekar på alle rom
Bad på alle rom 
Air Condition i alle rom. 
Størrelse på rom angitt i m² : 14-50
Sengens størrelse : 180 cm (DBL), 140 cm (SGL)
Barnerabatter Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet.

  • cd Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng gratis
  • cd Barn 3~11.99 år i ekstra seng 1053kr per natt
Merk at
Restauranten er stengt på søndager, og middag serveres ikke. I stedet for middag får du en flaske Cava og sjokolade på rommet. Fra 5 April vil restauranten holde åpen for lunsj på søndager. Resepsjonens åpningstider: Mandag - fredag kl. 07:00 - 19:00, lørdag kl. 08.00-19.00 og søndag kl. 08:00 - 14:00 Middagen serveres hver dag kl. 19.15. Hvis du ankommer utenfor resepsjonens åpningstider, vennligst kontakt hotellet for å ordne hvor nøkkelen kan hentes. Bassengområdet er åpent mandag til fredag kl. 07:00 - 21:00, lørdag kl. 08:00 - 21:00 og søndag kl. 08:00 - 14:00. Barn er velkomne hver dag, sammen med en voksen fra kl. 10.00 til 14.00. Siden godset er et populært sted for bryllup og andre store selskaper, kan noen av stuene noen ganger være reservert.
Har du spørsmål?
Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie
Andre hoteller i nærheten

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.