Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotell Oslo

Rabattkoden er nå aktiv

Hotell Oslo

Bo på et av våre flotte hotell i vår egen hovedstad og opplev alt Norges største by har å by på.

Besøk et av Norges mest besøkte turistattraksjoner, Oslos berømte Vigelandspark, verdens største kulturpark som er åpent døgnet rundt. Opplev Gustav Vigelands verker med over 200 skulpturer å utforske.

Oslo har et stort utvalg av kulturelle opplevelser. Utforsk industri, vitenskap, teknologi og medisin på Norsk Teknisk museum med både stasjonære og interaktive utstillinger som er det gøy for hele familien. Museet er stolt av en stor samling over fire etasjer med alt fra gjenstander og aktiviteter til arkiver og har noe spennende for enhver alder. På museet kan man lære om biologi, bruk av plast, klokker, strøm, olje, databruk og mye mye mer. Norsk Teknisk Museum har også et ekstensivt bibliotek fullt av industri- og teknologi historie og har en egen lesesal for de som er interesserte.

Er du mer glad i eldre historie kan du se verdens best bevarte vikingskip samt skjelettrester, treskjæringer og andre gjenstander på Vikingskiphuset. Her kan du oppleve alt fra hverdags-objekter til opplevelsesfilmer og religiøse gjenstander som lar deg drømme deg inn i vikingtiden.

Et opphold i Oslo kan også by på andre kulturinnslag. Ta en tur til Operahuset og se operaer, balletter, orkesterkonserter og mye mer. Operahuset gir også mulighet for omvisning for både voksne og barn eller en gåtur på Operaens tak med utsikt over kysten.

Overnatter du i Oslo og ønsker å oppleve byen på en annerledes måte er det mulig å leie bysykler i sentrum og sykle gjennom byen og utforske Oslos gater på nært hold. Ta en sykkeltur ned Karl Johann fra kongens slott helt til sentralbanestasjonen forbi alt fra Nasjonalteateret til Egertorget. På turen kan du også sykle forbi basarene ved Oslos domkirke, fullført i ny-romantisk stil i 1859, hvor du kan ta en matbit på ved av byggets kafeer og restauranter.

Oslos nærområder kan også by på Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark med spenning for hele familien. Tusenfryd er utstyrt med aktiviteter for store og små og har tre forskjellige grader av intensitet for sine attraksjoner. For de minste har parken rolige karuseller som ballongferden, lekeplass og eventyrsti. For de litt eldre finnes både tømmerstup og mindre berg og dalbaner og for de aller eldste finnes det spøkelseshus, skycoaster og speedmonster – et av Skandinavias råeste berg og dalbaner. Tusenfryd byr dessuten også på restauranter, butikker og underholdning, som Asgeir Borgemoens stunt show.

Er du mer ute etter en romantisk tur for to, kan dere ta en spasertur langs vannkanten og spise et fantastisk måltid på Aker Brygge med vakker utsikt over kysten og alt fra Nordiske til Franske mat-opplevelser. Aker Brygge inneholder også Astrup Fearnley museet som utstiller Astrup Fearnley sin private samling av moderne kunst og inneholder alt fra verk av Andy Warhol til Bjarne Melgaard og Damien Hirst. Museet holder til i en bygning med vakker arkitektur designet av Renzo Piano.Bryggen ligger også nært på Nobels Fredssenter som dokumenterer livsverket til Alfred Nobel samt prisvinneres arbeid. Museet er interaktivt og er en spennende måte å lære mer om det politiske klimaet rundt prisene.

Et opphold på et av vårt hoteller i storbyen Oslo har mye forskjellig å by på og det finnes noe å finne på for alle.