Dra på miniferie på Langeland med opphold hos House Pichardt

Norsk | NOK

House Pichardt

La dere omgi av sørfynsk idyll på Langeland

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Nydelige og romslige ferieleiligheter
 • Nær Tranekær Slott
 • Hjemlig kos, idyll og historie
1.253,-
2~3 dager fra
1.169,-

Inkl. 2-retters meny

Én natts tillbud

2 dager
Kun 1.169,- / spar opp til 283,-
SPAR
3 dager
Kun 1.949,- / spar opp til 591,-
SPAR
* Pris pr. person i 2-persons leilighet

2 dager inkl.

 • 1 x overnatting m. frokost
 • 1 x 2-retters sesong meny
 • Kaffe og kake ved ankomst
 • Kaffe og sjokolade på kvelden
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Inkl. 4-retters meny og tapas

Ferie på Langeland

3 dager
Fra 1.749,- / spar opp til 1.254,-
SPAR
* Pris pr. person i 2-persons leilighet

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x Tapas brett med 6 spesialiteter
 • 1 x 4-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

House Pichardt tilbyr et ganske unikt opphold i historiske rammer på Langeland, bare få hundre meter fra Tranekær Slott. Her bor dere i en av de, i alt, syv nydelige ferieleilighetene, innredet i to forskjellige hus, som begge har spilt en rolle i Tranekær Slotts historie. Derfor er det lagt opp til et spennende og annerledes opphold med god mulighet for å oppleve Langeland og Sør-Fyn.

Om House Pichardt

House Pichardt drives av Jeanette Emilie Pichardt og Christian Jørgen Pichardt, som begge har mange års erfaring i restaurasjonsbransjen. Utover ferieleilighetene i Tranekær, styrer team Pichardt også Restaurant Generalen, som er innredet i Tranekær Slotts tidligere herskapsstall. Restauranten er oppkalt etter Lensgreven Frederik Ahlefeldt-Laurvig, som hadde kallenavnet ’Generalen’. Her har man skapt en ganske unik meny inspirert av en gammel kokebok fra 1800, som i sin tid har tilhørt selveste Lensgrevens egen kokk; Christoffer Jakobsen.

Leiligheter

House Pichardt har syv leiligheter fordelt over to bygninger, som ligger henholdsvis på Slottsgate 50 og i Nygate 4, 6 og 8 – alle i kort avstand til slottet og restauranten. Leilighetene er alle fullt renoverte og innredet med hver sitt særpreg og med stor vekt på hjemlig kos.

Fire av de syv leilighetene ligger i Slottsgate og er innredet i deler av en bygning som Lensgreven, i 1885, oppførte med det formålet å huse Tranekær Leseforening. Senere ble bygningen av Lensgrevens sønn, Christian Ahlefeldt, omgjort til byens Realskole.

De tre øvrige leilighetene er innredet i et nydelig hus i Nygate, som tidligere har tilhørt Tranekær Slott og har vært brukt som landarbeiderbolig.

Alle leiligheter er innredet med soverom, bad, gang, kjøkken og stue. Det er gratis internett i alle leiligheter og dere får koden når dere henter nøkkelen.

Det er mulig å bruke grillen på gårdsplassen – Dere finner trekull og tilbehør i skuret. Hvis dere bruker grillen må dere selv sørge for å rengjøre de, akkurat som bruk av fryser og fiskeplass i skuret er på eget ansvar, og medfører plikt til å rydde opp og fjerne alt av fiskeavfall.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

390 km fra
Hirtshals, Danmark
650 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Tranekær Slott (0.7km)

Slottet, som stammer fra Valdemar Sejrs tid, er blant Danmarks mest imponerende slott. Det ble opprinnelig oppført som en forsvarsborg med tre meter tykke murer for å forhindre kanonkulene i å bryte igjennom festningen. Dessverre er slottet lukket for offentligheten, men like ovenfor slottet ligger Tranekær Slotsmuseum, hvor de stiller ut inventar fra slottet. Dette er et besøk som kan anbefales da det gir et godt inntrykk av slottets lange historie og de forskjellige kunstneriske stilartene som slottet har opplevd.

Langeland (25.9km)

Dra på bilferie i Danmark og utforsk de mange vakre og spennende stedene som gjemmer seg rundt om i landet. Finn en kroferie eller et billig helgeopphold hos Risskov Bilferie og dra avgårde til vakre Langeland. Det er lett å komme seg rundt på Langeland, det er nemlig et helt usedvanlig nett av sykkelstier, som også gjør sykkelen til det foretrukne transportmiddelet på Langeland, som er rundt 52 km langt og 11 km bredt. Langelands sørspiss har vidtstrakte naturområder med store sletter, sjøer og myrer. Midt i disse vakre omgivelsene løper det ca. 60 ville hester rundt. De trives helt fantastisk i dette naturlige landskapet året rundt og nesten helt uten innblanding fra mennesker. Hestene er av exmoor-rasen og er en av de nærmeste slektningene av den nå utdøde europeiske villhesten som eksisterer i dag. Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og besøk det naturlig vakre Langeland og stedets innbyggere.

Medisinhagene (0.6km)

La sansene lede dere rundt i de fantastiske medicinhavene i Tranekær på Langeland. Hagene er en omfattende samling av busker, trær og planter som har vært til medisinsk bruk. Mange av plantene brukes fortsatt. De flotte hagene er delt inn i forskjellige temaer, slik som f.eks. åndedrett og kretsløp, nervesystem, bevegeapparat og sanseapparat. Dra på miniferie eller helgeopphold på Langeland og tilbring en herlig dag i de fantastiske medisinhagene, hvor spesielt øyne og nese vil fryde seg.

Valdemars Slott (25.2km)

Gå på oppdagelse på Valdemars Slott på Tåsinge ved Svendborg. Det storslåtte slottet ble oppført under Christian 4. omkring midten av 1600-tallet og er i dag forvandlet til et slotts- og herregårdsmuseum. Slottets eiere, som har vart i 12. generasjoner, bor fortsatt på slottet. Gjestene kan fritt gå rundt mellom gamle møbler og malerier i de mange flotte værelsene og stuene og la seg imponere over de store salene. Bortsett fra slottet, så ligger også et jakt- og trofemuseum på stedet. Året rundt brukes området rundt Valdemars Slott også til arrangementer slik som markeder og konserter.

Svendborg (31.1km)

Sør på Fyn ligger byen Svendborg. Det er øyas nest største by, etter Odense, og er hjemmet til nærmere 30 000 dansker. Fra gammelt av er Svendborg en hyggelig sjøfartsby med en historie som fører mer enn 750 år tilbake i tid. Sentrum innbyr til rusleturer gjennom smale gater og smug. Her kan dere utforske trivelige gårdsrom omringet av karakteristiske bindingsverkshus. Byen har ellers mange butikker, restauranter og kafeer.

Svendborg ligger ved Svendborgsund nær Svendborgsundbroen, som forbinder Fyn med øya Tåsinge. Fra Svendborg havn kan dere ta ferja til Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø eller Birkholm og oppleve skjærgårdsøyene ved Fyn. Svendborg er, grunnet sin fine beliggenhet ved havet, en anerkjent sjøfartsby, og det ligger fremdeles den dag i dag flere rederier i byen. Faktisk har Danmarks største virksomhet sin opprinnelse i Svendborg, idet kaptein Peter Mærsk Møller og sønnen Arnold Peter Møller i 1904 kjøpte et brukt dampskip og dannet A/S Dampskibsselskabet Svendborg. I 2003 fikk selskabet navnet A.P. Møller-Mærsk A/S, som er kjent over det meste av verden.

Naturama (30.1km)

Naturama er Svendborgs zoologiske museum, som åpnet i 1935. Her huses det utstillinger i forskjellige temaer som ”Havets Kjemper”, hvor dere bl.a. kan se noen imponerende hvalskjeletter. Utstillingene består primært av skjeletter og utstoppede dyr, men dere kan også se levende dyr som f.eks. vandrende pinner, røde maur og forskjellige hjulspinnere som f.eks. korsedderkoppen.

Koldkrigsmuseum Langelandsfort (33.8km)

Dra på sommerferie eller vinterferie i Danmark på kjør-selv-ferie med Risskov Bilferie. Finn barnevennlige hoteller og dra på utforskning på Langeland med hele familien og lær mer om den kalde krigen, på nært hold. Lær mer om, hvordan spionene arbeidet under den kalde krigen og om den militære trusselen mot Danmark. Se nødstudiet, som Danmarks Radio skulle bruke i tilfelle 3. verdenskrig brøt ut. Ta en tur inn i den siste aktive danske ubåten eller besøk fortets originale kanonbunkere og se en hel seksjon av Berlinmuren, som i sin tid stod på Potsdamer Platz i Berlin. I hallene er det utstilt et Draken og et MIG 23 kaldkrigsfly og det er også mulig å komme helt tett på en Panserjager M10 fra etterkrigstiden. 

Bagenkop (35.8km)

Dra på bilferie i Danmark og legg veien innom Bagenkop på Sør-Langeland og se Koldkrigsmuseum Langelandsfortet som bl.a. byr på bunkers, kanoner og spennende historier. Besøk Fiskeriets Hus på den vakre havnen i Bagenkop og få et innblikk i livet i Bagenkop opp gjennom historien. Eller gå en herlig tur i det skjønne naturområdet rundt Fredsbjerg. Stedet er velegnet til en ferie i egen bil og det er også flere barnevennlige hoteller i området. Sjekk med Risskov Bilferie, som har mange ferietilbud.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Storebælt Sinatur Hotel

Inkl. halvpensjon

Fyn

Opphold i Nyborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

646,-
Fra kun
1.559,-

Vis kort

Opphold med utsikt til Storebælt

Les mer

Bagenkop Kro

Inkl. stor fiskebuffé

Langeland

Kro opphold i Langeland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Fiskebuffé
 • 1 x kaffe og kake ved ankomst
 • Gratis internett og parkering

486,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Kroferie på Langeland

Les mer

Hotel Rudkøbing Skudehavn

Opphold med halvpensjon

Langeland

Opplev Langeland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

109,-
Kun
669,-

Vis kort

Ferie på Langeland

Les mer

Hotel Ærø

Inkl. 2-retters meny

Fyn

Miniferie i Svendborg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Kaffe og te på rommet
 • Gratis internett og parkering

615,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Like ved Svendborg Havn

Les mer

Tranekær Slotskro

Inkl. 3-retters meny

Langeland

Opplev Langeland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

789,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Besøk Tranekær slott!

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.