Miniferie til Hundested Kro & Hotel

Norsk | NOK

Hundested Kro & Hotel

Miniferie i Nordsjælland nær stranden og det livlige havnelivet.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Ekte dansk kromat i den koselige restauranten
 • Fin plassering nær havnen i lille Hundested by
 • Mange spennende utfluktsmål i Nordsjælland
941,-
3~4 dager fra
1.059,-

Inkl. halvpensjon

Miniferie i Nordsjælland

3 dager
Fra 1.059,- / spar opp til 622,-
SPAR
4 dager
Fra 1.579,- / spar opp til 942,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI
Risskov Pakken

Nyt en fantastisk miniferie med et opphold på Hundested Kro & Hotel i Nordsjælland. Hotellet ligger rett ved havnen i Hundested, og tilbyr en sjarmerende og atmosfærisk base i maritime omgivelser. Besøk noen av de spennende kunstgalleriene og fiskebutikkene i havnen og ta en titt inn i det lokale bryggeriet, eller utforske skogene i nærheten til fots eller på sykkel. Nordsjælland byr på et salt hav av opplevelser, og Hundested Kro & Hotel gir et godt utgangspunkt for en ferie med mye god mat på en ekte dansk kro og god tilgang til spennende utflukter. Opplev blant annet UNESCO Global Geopark Odsherred, Nordsjællands Fuglepark og seileturer på Arresø.

Hotellet tilbyr

Hundested Kro & Hotel har en vakker beliggenhet ved havnen i den sjarmerende småbyen Hundested på Nordsjælland, bare noen knappe meter fra den trivelige havnen. Her sjekker du inn i et maritimt miljø der det er liv og røre i byens gallerier, fiskebutikker, restauranter, verksteder og ikke minst det lokale bryggeriet i havna.

I nesten 200 år har hotellet tilbudt overnatting i ganske så unike omgivelser med mye sjel, sjarm og gammeldags dansk hygge. Denne spesielle atmosfæren er kanskje spesielt til stede i den koselige restauranten. Her serveres god mat i lune og trivelig omgivelser. Kjøkkenet disker opp med klassiske danske retter basert på sesongens ferske råvarer.

I alle hotellets etasjer er det satt opp kaffestasjoner. Her er det bare å forsyne seg med en kopp varm kaffe og videre slå seg ned i rolige omgivelser i en av de hyggelige fellesstuene. Hotellet har også automater med salg av både øl, vann og annen drikke. Det skal nå kanskje sies at en øl kanskje likevel nytes aller best i hotellets eget vertshus, med inngang ved siden av restauranten.

Det er også rike muligheter for å ta et slag biljard eller dart på hotellet, og i nærheten ligger det en golfbanen, eller runder venter med minigolf for både store og små. I tillegg kan du også leie sykkel under oppholdet og dra på turer i skogen, utforske sykkelrutene i Odsherred eller bare nyt en fin rusletur langs kysten.

Gratis parkering tilbys uten ekstra vederlag, og gratis trådløst internett er tilgjengelig under oppholdet.

Rommene

Hundested Kro & Hotel har totalt 44 unike hotellrom, og flere av disse har vakker utsikt over Isefjord. Hele åtte av rommene i hovedbygningen kommer med balkonger og fritt skue over havnen i Hundested og stranden like ved.

I hotellets anneks, rundt 100 meter fra hovedbygningen, venter ytterligere 12 lyse dobbeltrom, og alle har sin en egen terrasse.

Samtlige av rommene er koselige og komfortabelt innredet med eget bad og toalett, radio og TV. Det passer utmerket med et opphold på Hundested Kro & Hotel for en helgetur eller en miniferie i Nordsjælland.

Til alle hotellets etasjer er det tilgang via heis, og det er bare å forhøre seg om tilgjengeligheten av hotellrommene som er spesielt tilpasset bevegelseshemmede. Vennligst merk at det ikke kan garanteres at disse romtypene er ledige til enhver tid.  

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

300 km fra
Hirtshals, Danmark
450 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Rørvig (7.1km)

Det gamle fiskeværet Rørvig ligger nydelig til ved innseilingen til Isefjorden. Rørvig er en ferieby, hvor havnen er det naturlige samlingspunktet for både lokale og turister. Her kan dere besøke en av Odsherreds eldste bygninger, nemlig den fredede Lodsoldermandsgård. Herfra er det gjennom århundrer sendt ut loser for å hjelpe skipstrafikken gjennom Isefjord og Roskilde fjord. Det er hyggelig gå på stien langs kysten fra havnen og til den gamle bykjernen. Fra den hyggelige havnen er det fergetrafikk til Hundested og Nordsjælland.

Rørvig Strand (6.4km)

Rørvig Strand er blant Sjællands beste badestrender. Den brede sandstranden er omgitt av klipper. Ved stranden er det en stor parkeringsplass med kiosk og toalettfasiliteter og om sommeren har stranden badevakter.

Båttur på Arresø (13.8km)

Hvis dere ønsker å oppleve en uberørt og enestående natur, så ta en båttur på Arresø med turbåten M/S Frederikke. Arresø er Danmarks største innsjø med et areal på næsten 41 km2. Turen starter ved Arresødalvej 100 i Frederiksværk og varer ca. en time. Undersøk avgangstidene og kjøp billetter online.

Sommerland Sjælland (20.7km)

Sommerland Sjælland er et perfekt utfluktsmål dersom dere ønsker en aktiv dag sammen med familien. De kan skilte med et stort vannland og mange morsomme attraksjoner som f.eks. en loop-rutsjebane, MiniLekeland, tømmerflåteekspedisjon i jungelen, klatring, gullgravning, trampoliner og 3D-kino.

UNESCO Global Geopark Odsherred (18.9km)

Det nydelige landskapet i Odsherred er nå tatt opp på UNESCOs verdensarvliste og kan kalle seg for UNESCO Global Geopark Odsherred, som den første danske geoparken noensinne. Opptagelsen skyldes først og fremst et helt unikt landskap fra istiden, hvor de geologiske forholdene har en avgjørende kulturhistorisk betydning. Det imponerende landskapet har tiltrukket kunstmalere igjennom 200 år, som har gjengitt dramatiske landskapsformer. Av samme grunn bør dere besøke noen av galleriene og kunstmuseene i området. Det kuperte istidslandskapet med sine mange imponerende utsikter og uspolerte naturområder er også helt ideelt for en aktiv ferie enten dere er på sykkel- eller gåtur.

Tisvilde (27.2km)

Besøk det flotte område i Tisvilde på Nordvest Sjælland, som både har Danmarks 5. største skog ved Tisvilde Hegn og en av Danmarks flotteste badestrender i Tisvildeleje på nordkysten, hvor det blå flagget viser at stranden oppfyller viktige miljøkrav. Tisvilde er gjennom årene blitt en av landets mest populære ferie- og badebyer med sommerhus, hyggelige caféer, markeder og forskjellige spennende tilstelninger.

Frederiksborg Slott (32.6km)

Kjør en tur til Hillerød hvor dere kan oppleve Frederiksborg slott. Det ble bygget av Christian d. 4. i begynnelsen av 1600-tallet og er Nordens største renessanseanlegg. Anlegget omfatter en fantastisk nydelig slottspark og en tilhørende kirke. Siden 1878 har slottsområdet dannet rammene om Det Nationalhistoriske Museum. Opplev 500 års danmarkshistorie gjennom malerier og portretter, møbler og kunsthåndverk, konger og dronninger. Kom en tur rundt og se bl.a. riddersalen, kirken, audienssalen og Neptunfontenen.

Nordsjællands Fuglepark (40.9km)

Finn en billig ferie til Nordsjælland hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en spennende kjør-selv opplevelse. Ta med familien til Nord Sjællands Fuglepark, som er Nordens største Fuglepark, beliggende rett ved Esrum. Her kan dere oppleve en verden av utrolige fuglearter og eksotisk planter. Fugleparken inviterer i sommerperioden til et menge naturopplevelser for hele familien. Se det flotte papegøyeshowet, hjelp til når Loriene blir foret, eller gå inn og klapp de afrikanske dverggeitene som alltid er populære blant barna. Parken åpnet i 2003 og har over 1500 fugler fordelt på 250 forskjellige arter, og flere av fuglene er de eneste av sitt slags i denne delen av verden. Bortsett fra fugler, så har parken også andre dyr som kjempeskilpadder og aper. Dra på et helgeopphold eller en miniferie til Nordsjælland og besøk den spennende Fugleparken med Risskov Bilferie.

Odsherred Zoo (31.8km)

Odsherred Zoo ligger midt på Nordvest Sjælland, hvor dere kommer nært innpå 600 eksotiske dyr fordelt på 100 arter i Danmarks første zoo- og rescuesenter. Noe helt spesielt som parken byr på, er et hjem for eksotiske dyr som har hatt det vondt.

Sykkelruter i Odsherred (39.6km)

Odsherred er et sykkelvennlig område med mange merkede sykkelstier, f.eks. Sejerø Bugt-ruten og Urokse-stien.

Er familien med på tur, så er den 40 km lange Fjordsti ved Isefjorden en perfekte destinasjon. Her er det kun små stigninger - og hele tiden noe å se og oppleve. Helt flate strekninger finner dere i området rundt Lammefjord.

Dersom dere ønsker et mer variert terreng, så ta en 30 km tur ved Veddinge og Vejrhøj.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Andre hoteller i nærheten

Hotel Højbysø

Miniferie på Nord-Sjælland

Vestsjælland

Naturferie i Odsherred

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

643,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Flott ferie nær Sommerland Sjælland

Les mer

Hotel Frederiksværk

Bo sentralt i Frederiksværk

Nordsjælland

Opplev Nordsjælland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 flaske vann
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

267,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Les mer

Hotel Hørby Færgekro

Bra beliggenhet med havutsikt

Vestsjælland

Ferie ved Holbæk fjord

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

614,-
Fra kun
1.139,-

Vis kort

Deilig kroopphold ved Isefjorden

Les mer

Færgelundens Hotel

Inkl. halvpensjon

Nordsjælland

Ferie ved Roskilde Fjorden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

552,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Hjemmekoselig nær Roskilde Fjord

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.