Miniferie med velvære på Hurdalsjøen Hotell

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hurdalsjøen Hotell

Omgitt av vakker natur som dere kan utforske til fots eller på sykkel

Opplev vakker natur
Nyt herlig velvære på hotellet
Dra på miniferie uansett årstid
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad

Om hotellet

Slapp av på det elegante Hurdalsjøen Hotell, som er en arkitektonisk perle. Kun 30 minutter fra Oslos Gardemoen ligger det perfekt til nær byen men samtidig i rolige, avslappende omgivelser. Dere er omgitt av vakker natur som dere kan utforske til fots eller på sykkel om sommeren eller på ski om vinteren. Etter en lang dag ute i frisk luft kan dere slappe av i hotellets velvære-avdeling som har svømmebasseng, badstue, boblebad og et treningsrom.

Hotellet tilbyr

Hotellets beliggenhet, mitt i den vakre naturen, tilbyr en aktiv ferie ute i naturen, uansett årstid. Om vinteren kan dere stå på ski, både alpint og langrenn, i de nærliggende sporene. Om sommeren kan dere oppleve de mange gå- og sykkelstiene som området tilbyr. Dere kan også bade og prøve ulike vannaktiviteter som å padle kajakk eller kano på sjøen.

Hotellet ligger i rolige og vakre omgivelser, perfekt for en avslappende ferie langt fra hverdagens stress og mas. Slapp av i hotellets velvære-avdeling hvor dere finner svømmebasseng, badstue og boblebad både utendørs og innendørs. Hvis dere vil trene mens dere er på ferie, finnes det et velutstyrt treningsrom på hotellet.

Hotellets restaurant byr på norsk og internasjonal mat laget med lokale råvarer etter sesong. Her kan dere nyte god mat og drikke.

Hotellet tilbyr Wi-Fi. Det finnes også gratis parkering samt 25 ladestasjoner for elbiler.

Om rommene

Hotellet tilbyr alt fra enkeltrom til dobbeltrom og twinrom. Alle rom har en komfortabel seng, eget bad og toalett samt TV. Twinrommene har to komfortable senger. 

Merk at

NB! Velværeavdelingen er stengt for øyeblikket grunnet renovasjon. Velværeavdelingen åpnes igjen en gang i januar.

Vis flere

Verdt å se

 • Hurdal Skisenter (10.2 km)

  Hurdal Skisenter er Akershus største skianlegg og egner seg bra for hele familien. Her finnes det det godt preparerte bakker, enten dere er nybegynnere eller født med ski på bena. For barna er det en adskilt barnebakke med egen heis.

  Hurdal Skisenter
  Det finnes en egen barnebakke med heis på Hurdal Skisenter
 • Smaragdgruvene på Eidsvoll (16.9 km)

  Dra på skattejakt i Smaragdgruvene ved Byrud gård i Eidsvoll. Smaragdene ligger skjult like ved Mjøsa og er verdens mest sjeldne edelsteiner. Stikk innom Stabburet på gården og få tips om hvor det er best å lete. Dette er Nord-Europas eneste smaragdgruve og feltet er om lag 300 meter langt med 12 gruveganger som går hele 80 meter inn i fjellet. I gamle dager ble det benyttet dynamitt og krutt for å hente ut disse edelstenene. Gruvedriften på Eidsvoll ble drevet i en tiårsperiode frem til 1906. Historien startet med at datteren til en engelsk geolog oppdaget smaragden da hun gikk på ski på Mjøsa. På sitt klareste er smaragden lys pastellgrønn og ytterst sjelden. Den grønne fargen er forbundet med fruktbarhet og hører til jordens gudinne, ifølge eldre romersk naturhistorie. Denne steinen finnes bare ett sted i Norge, og i dag utvinnes rundt 90 prosent av smaragd på verdensbasis i Columbia.

  Smaragdgruvene på Eidsvoll
  Smaragdene ved Mjøsa er blandt verdens mest sjeldne edelsteiner
 • Eidsvoll 1814 (23.9 km)

  Hvis dere reiser rundt i disse traktene, da bør dere legge inn et besøk til Eidsvollbygningen. Dette er den norske sivilisasjonens vugge; stedet rommer historien om da den norske Grunnloven ble skrevet og vedtatt i 1814. Det finnes en suvenirbutikk og en museumsbutikk her. Dere kan eventuelt også stikke innom Kafé Standpunkt. Serveringsstedet med det passende navnet tilbyr kaker, kaffe og annet godt.

  Eidsvoll 1814
  Her holdt Riksforsamlingen sine møter. (Foto: Hans A. Rosbach)
 • Ullensaker Golfklubb (35.3 km)

  Hvis dere har lyst til å spille golf, kan dere ta en avkjørsel fra E6, midt mellom Jessheim og Oslo lufthavn og kjøre bilen til Ullensaker Golfklubb. Stedet er åpent for alle, og her kan dere hente frem golfkøllene og hygge dere med flere 9- eller 18-hullsrunder. Her møter dere godt voksne og vennlig innstilte medlemmer.

  Ullensaker Golfklubb
  Ullensaker Golfklubb (Foto: Harald MM)
 • Hopp på «Skibladner» ved Vorma (39.9 km)

  Hvis dere vil ut på Mjøsa og oppleve det vakre landskapet langs Norges største innsjø om sommeren, kan dere kjøpe billetter til en tur med D/S Skibladner og hoppe på ved Vorma. Dette er faktisk verdens eldste hjuldamper som fremdeles legger fra kai, og den har fulgt livet langs Mjøsa siden 1856. I dag kan dere nyte laks og jordbær som serveres ombord. Dette er en herlig utflukt, og ifølge Alf Prøysen passer det å forlate fastlandet: «om lysten overgår evnene, hvis utferdstrangen blir for stor: Så seiler vi på Mjøsa».

  Hopp på «Skibladner» ved Vorma
  Her ser dere «Skibladner» helt oppe ved Hamar. (Foto: Andrez1)
 • Stenberg friluftsmuseum (45.7 km)

  Opplev Toten for rundt 150 år siden. Dra til Stenberg friluftsmuseum som er bygd opp rundt amtmannsgården med samme navn. Stedet er lite endret siden 1800-tallet, da det ble bygd opp av amtmannen Lauritz Weidemann, med lysthus, alléer, majestetiske trær og gamle hus intakt. Her er også en vakker landskapspark. Det var nok her at forfatteren Camilla Collett hentet inspirasjon da hun skrev romanen «Amtmandens Døtre». Det antas nemlig at Weidemanns døtre Amalie, Nahyda og Ingeborg var modeller for forfatteren da hun forfattet en av de største norske romanene om overklassekvinnenes stilling i den norske samtiden.

  Stenberg friluftsmuseum
  Hovedbygningen på Stenberg friluftsmuseum. (Foto: Mahlum)
 • Tangen Dyrepark (48.7 km)

  Det kan jo godt hende at dere har barn eller barnebarn i baksetet. Legg gjerne turen innom Tangen Dyrepark, rundt 25 km fra Hamar. Her møter dere mange spennende dyrearter, en herlig blanding av, blant annet: baktriakamel, dåhjort, emu, esel, jakokse, lama, mara, muflon, sebra, sort makak, shetlandsponni, tigerpyton, kongeboa, iguan, kornsnok og afrikansk dverggeit. Glem ikke å stikke innom en hvithåndsgibbon ved navn Amadeus. Finn frem turskoene og pakk gjerne sekken med grillmat. Det finnes nemlig en egen grillplass hvor dere kan ta med egen mat og drikke. I tillegg er det også matservering på stedet.

  Tangen Dyrepark
  Her kan dere treffe en hvithåndsgibbon ved navn Amadeus (Foto: C. Hill)
Vis flere

Kart

Hurdalsjøen Hotell
Skredderbakkvn 9-11 2090 Hurdal

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 4~12.99 år i ekstraseng 50% rabat