Dra på bilferie i Danmark til Hvalpsund Færgekro

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hvalpsund Færgekro

Bo ved fjorden og opplev vakker natur og rik kultur i Nord-Jylland

Fantastisk plassering ved Limfjorden
Deilig kro-stemning i naturskjønne omgivelser
Mange gode opplevelser i nærheten
 • 430 km fra Svinesundbroen
 • 140 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Hvalpsund ligger ved Limfjorden i et område som er preget av vakker natur og sjarmerende landsbyer. Ved å besøke noen av de mange museene og besøkssentrene i området kan du lære mer om dansk historie og kultur. Møt seler underveis på turen langs kysten, smak på snaps laget av snapsurter fra lokalområdet, og skjem deg bort i kulturelle og kunstneriske inntrykk.

Hotellet tilbyr

Et opphold på Hvalpsund Færgekro er ensbetydende med et opphold midt i den himmerlandske naturen i Nord-Jylland. Det er golfbaner i området. 

Stranden ligger bare noen minutter unna, og hvis du tar deg en spasertur langs kysten, er det gode sjanser til å se seler. Hvis hele familien er med på ferie, ligger Jesperhus Feriepark og Fårup Sommerland bare ca. en times kjøretur unna.

Rommene

Alle de 28 rommene på Hvalpsund Færgekro har utsikt over Limfjorden. Rommene er store og enkelt innredet. Hvis du ønsker en terrasse eller balkong, kan dette bestilles mot en ekstra avgift. En flott frokostbuffé er inkludert i prisen, slik at du får en god start på dagen.

Verdt å se

 • Stenaldercenter Ertebølle (18.6 km)

  Midt i naturen i Vesthimmerland ligger steinaldersentret Ertebølle. Dette er Danmarks eneste steinaldersenter og kan by på unike opplevelser med fokus på fortiden, lek og læring i et enestående kultur- og naturlandskap.

  Stenaldercenter Ertebølle
  Stenaldercenter Ertebølle har stort fokus på barneaktiviteter og er et opplagt mål på en familieferie i Vesthimmerland
 • Vitskøl Kloster (23.8 km)

  Dra på bilferie i Nordjylland og finn billige hoteller hos Risskov Bilferie. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie og planlegg en kjør-selv ferie til blant annet Vitskøl Kloster, som er et av Nord-Europas eldste kloster. Gjennom de siste 10 årene har klosteret blitt renovert og i dag fremstår det som en unikt bygningskonstruksjon. Klosteret er bl.a. kjent for sin store krydderurtehage og det er mulig å kjøpe planter i gartneriet. Besøk også den gamle klosterruinen og kikk på husdyrene som gresser på markene. Finn deres kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Vitskøl Kloster og Nordjylland.

  Vitskøl Kloster
  Vitskøl Kloster er en av de mange perlene i Nordjylland.
 • Fur (23.8 km)

  Finn en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelse til Fur, som er nok er en av Danmarks vakreste øyer. Fur ble faktisk i 2010, kåret til “Danmarks vakreste øy” og etter et besøk på Fur er det lett å forstå hvorfor. Øyen ligger rundt 33 km nord fra Hotel Skivehus. Ta en tur ned til stranden og nyt det fine været og den enestående muligheten for å få et spennende innblikk i den danske fortiden. Men start med å besøke det spennende økomuseet, Fur Museum, som gir sine besøkende en riktig god innsikt i øyens historie, og den utrolige utstillingen av forsteininger. Det er også naturverksteder samt en geopark med dinosaurer. Og tro det eller ei, men det er også et brygghus på Fur, som ligger i den tidligere fabrikken. Fabrikken har blitt modernisert og rommer nå et mikrobryggeri og enkelte restauranter. Om sommeren er det faste omvisninger på fabrikken, og på turen rundt i bryggeriet, får dere også et par smaksprøver. Det produseres et spennende utvalg av forskjellige øltyper her, fra portere til hvete og lagerøl og det brygges mer enn 15 forskjellige lyse og mørkere øl, så det burde være noen som faller i smak. Kanskje er det også her at Fur-kunstnere finner sin inspirasjon. Det er nemlig ikke mindre enn 20 atelierer og verksteder på øyen, hvor det lages alt fra smykkedesign og keramikk til skulpturer og silkemaling. Dra på en billig familieferie og gå på oppdagelse på øyen Fur. 

  Fur
  Øyen Fur ble i 2010 kåret til Danmarks vakreste øy.
 • Hvolris Jernalderlandsby (34.4 km)

  Ved Skals Ådal, rundt 17 km nord for Viborg, ligger Hvolris Jernalderlandsby, som er et friluftsmuseum, som også har et tilhørende stort naturområde med en naturlekeplass og små stier, som strekker seg rundt området. Start med å utforske ´Tømmerlanden´, hvor det er en arkeologisk utstilling med flere spennende funn, som er gravd opp rundt Hvolris. Her har der bodd mennesker helt tilbake til steinalderen for ca. 6000 år siden. Noe av det virkelig spesielle med Jernalderlandsbyen er at utgravningene ligger side om side med de gjenoppbygde husene og verkstedene, og som i dag er en del av det spennende og lærerike jernaldermiljøet. I løpet av året avholdes det en rekke kurs i forskjellige typer gamle håndverk og det foregår også mange aktiviteter i feriene. Få kvesset sverdet og dra tilbake i tid på en riktig morsom og underholdende måte i Hvolris Jernalderlandsby, en perfekt destinasjon til hele familiens sommerferie eller som en del av et helgeopphold eller en miniferie i det jyske.

  Hvolris Jernalderlandsby
  Familieferie i Jylland: se utgravningene og det spennende jernaldermiljøet i Hvolris Jernalderlandsby.
 • Jesperhus (30.1 km)

  Ta hele familien med på ferie og besøk ferieparken på Mors, hvor Jungeldyret Hugo bor. I Jesperhus Blomsterpark går dyrene fritt, slik at dere kan komme tett på dem. Les mer om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk/

  Jesperhus
  Badenymfer i alle aldre vil elske Jesperhus Feriepark
 • Vikingborgen Aggersborg (43.0 km)

  Vikingborgen Aggersborg er den største ringborgen i Danmark. Den ble bygget av Harald Blåtand i år 980. Borgen ble brukt til å overvåke seillaster mellom Danmark og Norge. Vikingborgen lå i datidens handelssentrum, hvor handelsskipet mellom Han Herred og Vesthimmerland transporterte varer.

  Vikingborgen Aggersborg
  Merk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
 • Thingbæk Kalkminer (47.7 km)

  De berømte Thingbæk Kalkminene åpnet for besøkende i 1935 og er et av Danmarks mest spesielle museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard stiller ut sine gipsfigurer. Ta med varme klær på turen inn i de mørke og kjølige minegangene. På Thingbæk Møllegaard har de hentet ut kalk i mange generasjoner, men det var først i 1926, at stedet reelt ble anerkjent som en mine, og hvor det var drift frem til 1960. Her måtte produksjonen av kalk derimot stoppe på grunn av markedskreftene.

  Thingbæk Kalkminer
  Gå ikke glipp av spennende Thingbæk Kalkminer.
Vis flere

Kart

Hvalpsund Færgekro
Sundvej 87 9640 Farsø

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~12.99 år i ekstraseng 50% rabat