Book en siste liten ferie hos Risskov Bilferie

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

I siste liten

Rabattkoden er nå aktiv

I siste liten

Har du ikke hatt tid til at planlegge ferien? Det er ikke noe problem. Når du booker i siste liten har du fremdeles mulighet for å finne et opphold med store rabatter hos Risskov Bilferie. Bestill et billig hotell opphold eller snapp opp et av våre last minute tilbud og dra på en spontan kjør-selv ferie. Nyt en aktiv familieferie, en deilig sommerferie eller en romantisk weekend for to og skap nye minner!

Tilbring kvalitetstid sammen, skjem dere bort med spa og wellness eller dra på en herlig utflukt og opplev spennende severdigheter på deres ferie. Det er mulig å booke både i siste liten ferier, miniferier og weekendopphold. Flere av Risskovs hotellpakker inkluderer også frokost eller halvpensjon.

Ta en pause fra den travle hverdagen og fylldagene med nye opplevelser. Gå en tur langs stranden, spil golf, nyt solen og en dukkert i poolen eller fra på sightseeing. Nyt en god frokost, spis en god middag og hygg dere sammen.

Så pakk kofferten og dra avgårde på en sist liten ferie i Norge eller besøk noen av de andre europeiske landene som Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrike, Slovenia, Italia, Polen, Tsjekkia, Kroatia, Holland, Frankrike eller Ungarn. Mulighetene er mange. Se våre super gode tilbud her!Empty