Storbyferie på ibis München City Ost

Norsk | NOK

ibis München City Ost

Bo nær sentrum i den vakre bayerske hovedstadsbyen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Nær Ostbahnhof
 • En av verdens vakreste byer
 • Døgnåpen resepsjon og bar
401,-
2~6 dager fra
399,-

Opphold med frokostbuffé

Magiske München

2 dager
Kun 399,- / God pris !
SPAR
3 dager
Kun 779,- / spar opp til 117,-
SPAR
4 dager
Kun 1.129,- / spar opp til 215,-
SPAR
5 dager
Kun 1.489,- / spar opp til 303,-
SPAR
6 dager
Kun 1.839,- / spar opp til 401,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

2 dager inkl.

 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
 • Nær kollektivtransport
Risskov Pakken
Ta en fantastisk storbyferie i den vakre bayerske hovedstaden München, med et billig hotellopphold på Ibis München City Ost. Her har dere en rolig og praktisk base i den østlige delen av byen, med rask og enkel tilgang til sentrum via gode offentlige transportmuligheter.

Hotellet tilbyr

Hotellet er ganske nytt - bygget i 2015 - og tilbyr et perfekt utgangspunkt for både turister og forretningsreisende. Innredningen er enkel, moderne og stilig, og hotellet er ‘ALLSAFE-sertifisert’, noe som vitner om høy standard i forhold til en rekke hygieniske aspekter.

München er en av de vakreste byene i verden, og på dette hotellet har dere et helt perfekt utgangspunkt for å oppleve alt fra butikker, slott og kirker til museer og gallerier. Når dere drar ut på sightseeing, er det åpenbart å begynne på det berømte torget, Marienplatz, og fortsette derfra.

Tilbake på hotellet er den store terrassen et ideelt sted å slappe av og nyte et stille øyeblikk mellom opplevelsene.

Hver morgen kan dere stå opp og nyte en fantastisk frokost, som tilbyr et omfattende utvalg. Middag serveres ikke på hotellet, men det er en koselig loungebar som er åpen 24 timer i døgnet, og serverer lett snacks og sofistikerte drinker i en avslappet atmosfære.

Parkering er tilgjengelig på hotellet mot et gebyr, og under oppholdet har dere gratis Wi-Fi.

Rommene

Hotellet har 167 enkle og komfortable rom, og det er både enkelt- og dobbeltrom. Alle hotellrommene er utstyrt med egen dusj og toalett, og har justerbart klimaanlegg, komfortable senger, skrivebord og flatskjerm-TV.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Dobbeltrom med 160cm bred seng i et nytt "sov-lett" konsept. Rommet har air condition, gratis WiFi og TV. Rommet har også eget bad.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
Enkeltrom med en seng i det nye "sov-lett" konseptet. Rommet har air condition, gratis WiFi, TV og eget bad.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

900 km fra
Kiel, Tyskland
1300 km fra
Hirtshals, Danmark
1425 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

München (4.2km)

München er hovedstaden i den tyske delstat Bayern. Byen ligger ved elven Isar, nord for de bayerske alpene. Etter Berlin og Hamburg, er München den tredje største byen i Tyskland, kjent for blant annet Oktoberfest, fotball og ikke minst forbundet med BMW.

Men, München er også mye annet enn bare øl og hornmusikk, Deutsches Museum, for eksempel. Dette imponerende museet utstiller alt mellom himmel og jord, fra sivbåter til romraketter, fra miner til flymaskiner. Eller hva med en tur til den vakre barokkirken Theatinerkirche eller Münchens tre Pinakotheker, som inneholder noe av Europas ypperste kunst. I München finnes også triumfbuen Siegestor og den Olympiske Parken, så det er nok å finne på, for ikke å snakke om byens stolthet, nemlig, BMW. Legg veien forbi «BMW Welt» og opplev bilene på nært hold. Dere kan blant annet prøvesitte en rekke veteranbiler og utforske BMWs historie i interaktive installasjoner.

Nå er jo München kjent som litt av et ølsted, så hvorfor ikke avlegge den gamle ølhallen Hofbräuhaus ved Platzl et besøk. Dette er definitivt en opplevelse, hvis tysk folkemusikk og lokal øl lyder fristende.

I München holdes det et høyt tempo. Det er en energisk og livlig internasjonal handelsby og et mekka for shopping. München har masse spennende historie og er omgitt av noe at Tysklands ypperste natur som gjemmer på mange opplevelser for både barn og voksne.

Julemarked i München (4.4km)


Julemarkedet i München er med sine 20.000 kvadratmeter et magisk sted for juleelskere, som gjerne vil nyte varme drikker og lokale lekkerbiskener. Her kan man både få tak i glühwein og tradisjonell bratwurst. De mer enn 100 bodene imponerer også med treleker, honningkaker og andre produkter som hører julen til. Det er et perfekt utfluktsmål for både store og små som gjerne vil dra på en miniferie eller kjør-selv-ferie til et julemarked i Tyskland.

Münchner Residenz (4.5km)

Litt nord for Marienplatz ligger Münchner Residenz. Dette er det største slottet beliggende i en by i hele Tyskland. Slottet har vært sete for bayerske hertuger, fyrster og konger. Blant de mest berømte bygningene er Königsbau, hvor statskassen i dag hører hjemme.

Theatinerkirche (5.3km)

Theatinerkirche ble først kalt «Stiftskirche St. Kajetan» og ligger like ovenfor Den kongelige residens i München. Den vakre, italienske barokkirken ble oppført mellom 1667 og 1675, men det tok enda hundre år før den flotte fasaden og de to tårnene på henholdsvis 65 meter stod ferdig oppført. De hundre årene fikk imidlertid også en betydning for fasadens utvikling. Den ble bygget i rokokkostil. Det lyse kirkerommet med ornamenter i barokkstil står i kontrast til utsiden av kirken, og dette er noe som må oppleves på nært hold, for det er rett og slett en fryd for øyet

Selve kirken ble delvis ødelagt, da de allierte bombet den under andre verdenskrig. Heldigvis ble kirken gjennomført igjen like etter krigen og stod delvis ferdig igjen i 1955.

Nymphenburg slott (15.1km)

Nymphenburg barokkslott ligger nordvest for München. Det vakre slottet ligger midt på slottsplassen omgitt av skogområder, små sjøer og en parkhage. Innvendig glitrer dette slottet, bokstavelig talt, med sin fasjonable tronsale og gullbelagte vegger. Slottet ble opprinnelig oppført i italiensk stil av kurfyrsten Ferdinand Maria av Bayern i 1674. Slottet ble med tiden utvidet og snart ble også slottsparken en stor severdighet.

Ta turen ut til overdådige Nymphenburg slott i flotte naturomgivelser. Besøket er et dykk i herskapelig historie og en visuell opplevelse for hele familien.

Siegestor (5.4km)

Triumfbuen i München er bestemt et blikkfang, særlig når mørket legger seg og triumfbuen blir opplyst. Den flotte buen er 21 meter høy, 24 meter bred og ligger mellom Ludwig Maximilian Universitetet og Ohmstraße.

Triumfbuen i München var et bestillingsverk av kong Ludwig I av Bayern. Han hente inn den tyske arkitekten Friedrich von Gärtner for å designe dette landemerket. Triumfbuen stod ferdig i 1852 og er et monument over heltemotet til den bayerske hæren.

Triumfbuen ble veldig skadet under den andre verdenskrig, men ble gjenoppbygget igen. I dag er den et fredsmonument og skal minne oss alle om at freden seiret tilslutt; det står inskribert på triumfbuen: «Dem Sieg geweiht, vom Krieg zerstört, zum Frieden mahnend». På norsk betyr dette: «Dedikert til seier, ødelagt av krig, med ønsker om fred».

Marienplatz (5.5km)

Marienplatz er Münchens sentrale bytorg og har faktisk vært det siden 1158. Her ligger bl.a. det nye rådhuset med sitt verdensberømte klokkespill som kan høres tre ganger om dagen. Her finner dere også det flotte fiskespringvannet som står som symbol på torgets fortid. Ikke minst er torget berømt for sitt fantastiske julemarked, Christkindlmarkt, som finner sted hvert år, tre uker før jul. Skulle dere være i området disse dagene, må dere ikke gå glipp av dette.

Pinakothek (5.5km)

I München finnes flere av Tysklands ypperste kunstmuseer. Spredt utover tre Pinakoteker, plassert på Königsplatz, like ved centrum, ligger «Pinakothek der Moderne», som blant annet stiller ut kunstverk fra tyske ekspresjonister.

Alte Pinakothek ble ferdigbygget i 1836, og er særlig kjent for sin enorme samling av tysk kunst i perioden fra 1400 tallet til 1600-tallet. Det har også en spennende Europeisk kunstsamling fra 1400-tallet og utover 1800-tallet. Den inneholder blant annet verdens største Rubens-samling med hele 62 uvurderlige mesterverk.

Neue Pinakothek stiller ut både eldre og nyere kunst med kunstverk fra Botticelli, Raphael, Degas, Rottmann, Monet og mange andre berømte kunstnere.

De tre Pinakotekene har, samlet sett, den største samlingen i verden av tyske malere.

Tierpark Hellabrunn (7.5km)

Dyreparken i München ble opprettet så tidlig som i 1911, som verdens første såkalte geo-zoo, hvor dyrene er delt opp etter geografi. Hellabrunn er ikke en tradisjonell zoologisk hage, men snarere et naturreservat hvor dyrene har god plass og mulighet for å utfolde seg. På vei ”verden rundt” gjennom dyreparken, vil dere møte en lang rekke spennende dyr, med alt fra tropiske slanger og marabou storker til sibirske tigre, isbjørner og pingviner.

Olympiaparken i München (11.5km)

München-OL i 1972 hører nok dessverre til en av de olympiske begivenhetene vi kunne ha vært foruten. Det var her at 11 israelske sportsutøvere ble tatt til gisler og siden drept av den palestinske terrororganisasjonen «Sorte September».

Men det var også her i München at håndballen fikk sin olympiske debut, Mark Spitz hentet hjem syv gullmedaljer i svømming til USA, og – ikke minst – vi falt pladask for Olga Korbut. Turnutøveren vant alles hjerter samt tre gullmedaljer og en sølvmedalje. Norge gjorde det heller ikke så verst, og hentet hjem to gull, en sølv og en bronse. Besøk den imponerende Olympiastadion, ta en tur opp på taket. En herlig tur der egner seg for hele familien.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Victor's Residenz München

Ta et stopp underveis

Bayern

Besøk München

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting m. frokost
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett og parkering
 • Gratis telefonsamtaler og SKY TV

171,-
Kun
399,-

Vis kort

I hjertet av Bayern

Les mer

B&B Hotel München-Messe

Nær offentlig transport til sentrum

Bayern

Opplev München

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Kun
389,-

Vis kort

Miniferie i München

Les mer

Tulip Inn München Messe

Opphold med frokostbuffé

Bayern

Storbyopplevelser i München

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

171,-
Kun
399,-

Vis kort

Moderne hotell nær sentrum av München

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.