Dra på bilferie til Insjöns hotell

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Insjöns hotell

Klassisk svensk hotell ved sjøen Insjön

 • 440 km fra Svinesundbroen
 • 430 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Insjöns Hotell ligger midt i den lille landsbyen Insjön med én kilometer til nærmeste sandstrand. Naturopplevelsene ligger like utenfor hotelldøra og dere kan dra på dagsturer til de populære små, sjarmerende landsbyene Mora, Rättvik, Orsa og Nusnäs eller ta turen til innsjøen Siljan. I Dalarna kommer dere tett på det som er typisk svensk, som dalahesten, for eksempel. Den produseres i Nusnäs. Dalarna har ellers et rikt tilbud av utendørsaktiviteter, både sommer og vinter. Dere kan dra ut på ski eller ta på dere truger og legge i vei. Det er ellers flott å padle på den flotte innsjøen Siljan eller sykle rundt i noen av de vakre naturreservatene i området. Det er opp til dere.  

Hotellet tilbyr  

Insjöns Hotell er et hotell som vet å ta vare på tradisjoner med sine hyggelige stuer i klassisk stil og en flott restaurant og bar. Hotellet åpnet dørene for første gang i 1920-årene da det ble øynet muligheter for å trekke flere besøkende til det vakre området.  

Hotellets bar og resepsjon holder åpent i ukedagene fra klokka 07.00 til 20.00 og i helgene fra klokka 08.00 til 12.00. Det er badstu på hotellet og besøkende har fri benyttelse av den.  

Videre er det gratis trådløst internett og gratis parkering på Insjöns Hotell.  

Rommene  

Hotellet tilbyr 18 lyse og komfortable rom i stilfulle omgivelser. Alle rommene er utstyrt med eget bad med dusj og hårføner. Det står ellers en tv på alle rommene. 

Samtlige rom er samlet i hotellets hovedbygning, og det finnes også noen hotellrom i stueetasjen.

Merk at

Det er mulig å sjekke inn mandag–fredag kl. 14–20 hele året. Lørdag og søndag i sommerperioden kl. 12–14. Ved ankomst lørdag eller søndag i vinterperioden må dere opplyse om ankomsttid.

Hvis du overnatter på en søndag, vil du bli servert en 3-retters middag på noen av de andre dagene, da hotellets restaurant er stengt på søndager.

OBS! F.o.m. uke 41 i oktober er hotellets restaurant stengt på lørdagskveldene, da serveres det lunsj i stedet.

Baren er åpen i resepsjonens åpningstider.

Oppholdet er med sluttrengjøring. Dette innebærer at det ikke blir redd senger eller skiftet håndklær i løpet av oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen, evt. mot gebyr.

Vis flere

Verdt å se

 • Aktiviteter om vinteren (2.5 km)

  I området finnes et langrennsspor med lysløype. Litt lengere unna ved Leksand ligger Granbergets skianlegg med heiser og 5 nedfarter. Her er det også gode muligheter for langrenn hvor man kan begi seg ut på noen flotte, lange turer. Ved Leksand har dere også muligheten til å stå på skøyter.

  Aktiviteter om vinteren
  Enten dere liker langrenn eller alpin, kan regionen by på mye vintersport
 • Tällbergsbyarnas Golfklubb (22.9 km)

  Tällbergsbyarnas Golfklubb er en vakker golfbane med ni hull. På vei rundt banen passerer dere rislende bekker og små vann, bjørketrær og sommerenger med viltvoksende orkideer i et variert landskap. Den naturskjønne banen er utfordrende også for de mer erfarne golfspillere.

  Tällbergsbyarnas Golfklubb
  Dere passerer bjørketrær og sommerenger med viltvoksende orkideer, når dere spiller golf på Tällbergsbyarnas Golfklubb
 • Rättvik (30.9 km)

  De fleste forbinder nok Rättvik i Dalarne med folkedrakter, knestrømper, robåter og midtsommernatta. Her ligger også den gamle Rättvik kirke med deler fra 1200-tallet. Følg veien fra Insjön langs Siljan strand og se det fine landskapet fra bilvinduet. Dere kan også kjøre et stykke videre og ta turen innom den lille landsbyen Nusnäs. Her produseres dalahestene den dag i dag. Sørg for at dere får en med dere hjem, da vel!

  Rättvik
  De fleste forbinder nok Rättvik i Dalarne med folkedrakter, knestrømper, robåter og midtsommernatta
 • Dalhalla (38.8 km)

  På stedet arrangeres konserterer og forskjellige teaterforestillinger.

  Dalhalla
  Amfiscenen Dalhalla trekker mange til konserter om sommeren
 • Carl Larssons hjem - Lilla Hyttnäs i Sundborn (51.7 km)

  Dersom dere er i Dalarna må dere ikke gå glipp av et besøk til Lilla Hyttnäs i Sundborn som var hjemmet til Carl Larsson, en Sveriges mest populære kunstnere. Her kan dere bli med på guidede omvisninger. Museet anbefaler at man bestiller guide på forhånd, ettersom omvisningene er meget populære. Det tar ca. en time med bil fra hotellet. På veien til Sundborn kjører dere forbi Falun. Her kan dere besøke Falun treby og Falun gruve som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

  Carl Larssons hjem - Lilla Hyttnäs i Sundborn
  Opplev Lilla Hyttnäs i Sundborn som var hjemmet til Carl Larsson, en Sveriges mest populære kunstnere
 • Orsa Rovdyrpark (77.5 km)

  Orsa Rovdyrpark (tidligere Orsa Bjørnepark) omfatter et område på mer enn 325.000 m², hvor dere bl.a. kan oppleve brunbjørner og snøleoparder.

  Orsa Rovdyrpark
  Kom nær brunbjørnene i Orsa Rovdyrpark
Vis flere

Kart

Insjöns hotell
Hotellvägen 14, 793 41 Insjön

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~11.99 år i ekstraseng 65% rabat
Barn 12~15.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 16~99.99 år i ekstraseng 35% rabat