Kjør-selv med Risskov Bilferie og bo på IntercityHotel Kiel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

IntercityHotel Kiel

Dra på bilferie med hele familien til Nord-Tyskland og oppdag Kiel

En deilig frokostbuffé er en fin start på dagen
Sentral beliggenhet i Kiel
Moderne og lydisolerte rom
 • 750 km fra Svinesundbroen
 • 450 km fra Hirtshals
 • 4 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett

Om hotellet

IntercityHotel Kiel er et moderne 3-stjernershotell med sentral beliggenhet innerst i den 17 km lange Kieler Förde og med kort avstand til Kiel sentralstasjon. Herfra er det avganger til resten av landet. Det er mange opplevelser og kulturopplevelser som venter i Kiel, så dette Intercity-hotellet er et alle tiders utgangspunktet for en spennende ferie til hovedstaden i Schleswig-Holstein.

Hotellet tilbyr

Etter en god natts søvn kan dere forsyne dere fra en deilig frokostbuffé med utsikt over havna i Kiel. Velg mellom flere typer brød, mange sorter kjøttpålegg og regionens oster, samt juice, kaffe og te, så klart. Det serveres frokost på hverdager mellom kl. 06.00 og 10.00 og i helgen fra kl. 07.00 til 11.00.

Stikk innom hotellbaren KaiCityBar og bestill en eksotisk cocktail eller prøv en av husets mange tyske ølsorter, gjerne med snacks. På KaiCityBar er stemningen fin og en kveld i godt lag er en selvfølge.

Hotellets gjester tilbys gratisbilletter til offentlig transport i Kiel gjennom hele oppholdet. Det er med andre ord lettvint å benytte seg av byens gode nettverk av busser. IntercityHotel Kiel har også en avtale med treningssenteret Meridian Spa & Fitness. Ta kontakt med resepsjonen, så informerer betjeningen om dagens tilbud.

Rommene

IntercityHotel Kiel har gode senger i pene, lydisolerte rom. Dere kan velge mellom standardrom, med eller uten separate senger, eller såkalte business-rom, enten med eller uten separate senger. Det finnes også rom som er tilrettelagt for bevegelseshemmede.  

Hotellets moderne rom har alle et eget deilig bad og det er kabel-tv, telefon og minibar på alle rommene.

Verdt å se

 • St. Nikolaikirken (1.0 km)

  Den flotte evangeliske St. Nikolaikirken står på Alter Markt i Kiel og er byens hovedkirke og byens eldste bygning. Kirken er spesielt kjent for sitt utrolig flotte interiør med et prangende fløyalter og et enormt orgel. Den 22. mai 1944 ble kirken bombet av de allierte. I 1950 ble den bygget opp igjen i en mer moderne stil.

  St. Nikolaikirken
  Kirken ligger i byens gamle sentrum.
 • Kiel Zoologiske Museum (1.8 km)

  Kiel Zoologiske Museum er et av Tysklands eldste naturhistoriske museer og huser unike samlinger av høy vitenskapelig og kulturell verdi. Faktisk er det fra helt tilbake til 1600-tallet, men det var i løpet av 1800-tallet at museet virkelig utviklet seg til et av de viktigste zoologiske forskningsinstituttene i Tyskland.

  Kiel Zoologiske Museum
  Opplev tre århundreder med naturhistorie.
 • Kiel War Cemetery (4.6 km)

  Kiel War Cemetery er en del av Kiels største kirkegård, Nordfriedhof fra 1878, som ligger nordvest for Kiel Altstadt. Krigskirkegården ble tilføyd i 1952 i overensstemmelse med Commonwealth War Graves Commisions byggebestemmelser (CWGC). Gravene omfatter mange forskjellige soldater av ulik rang og de høyt rangerte flåteoffiserenes minnesmerker understreker viktigheten av Kiel som flåtebase.

  Kiel War Cemetery
  Krigskirkegården er en del av Nordfriedhof - Kiels største kirkegård.
 • Botanischer Garten Kiel (5.7 km)

  Kiels store flotte botaniske have er å finne rundt Christian Albrechts Universitet. Haven har hele syv veksthus, med mange spennende og eksotiske planter, delt inn i klimatiske temaer. I visse perioder i løpet av året, kan man også være heldig å se sommerfugler.

  Botanischer Garten Kiel
  Gå en tur i den botaniske haven i Kiel.
 • U-Boot U 995 (19.3 km)

  U-Boot U 995 er den eneste tyske u-båden fra 2. Verdenskrig som man fortsatt har muligheten til å komme inn i. Her får dere et helt unikt innblikk i besetningens liv ombord. U-båten som var aktiv under den 2. Verdenskrig, ble gjort om til museum i 1972, og har siden den gang hatt over 12,5 millioner besøkende. Kom forbi og opplev historien, og se også på Laboe Naval Memorial som ligger i kort avstand fra u-båten.

  U-Boot U 995
  U 995 har ca. 120.000 besøkende hvert år.
 • Eckernförde (29.8 km)

  Byen har litt av en historie at by på; pesten herjet på 1600-tallet, da nesten alle innbyggerne døde, og byen ble plyndret under tredveårskrigen og igjen under Napoleonskrigene og har siden vært kasteball mellom Danmark og Preussen, sist under treårskrigen, også kjent som Schleswig-krigen fra 1848 til 1850, hvor Danmark mistet sitt ruteskip Christian VIII samt fregatten Gefion, da de forvillet seg inn i Eckernförde-bukten og nesten ble desimert av det preussiske kystbatteriet. Fregatten Gefion ble så restaurert og inngikk i den tyske forbundsflåten under navnet Eckernförde. Ta en spasertur inn til Eckernförde sentrum og opplev det gamle rådhuset fra 1500-tallet, som var i bruk frem til 1984, og som i dag fungerer som bymuseum. Her fortelles den spennende historien om byens utvikling fra 1200 til i dag i form av vekslende og informative utstillinger. Fortsett gåturen gjennom byen og vend nesen mot nord, over trebroen mot Borby kirke, som er en vakker romansk kirke bygget av kvaderstein på 1110-tallet, og som derfor også hører til en av de eldste i Sydslesvig. Ikke langt fra kirken, ned mot vannet, ligger Ostsee Info-Center, som har forskjellige utstillinger om Østersjøen og om elementene i dette vakre havet. Lær mer om dyre- og plantelivet og kom tett på Østersjøens forunderlige geologiske historie, en opplevelse hele familien vil verdsette.

  Eckernförde
  Med sentral plassering ved Østersjøens kyst, har historiske hendelser preget Eckernförde gjennom årene. Bli kjent med noe av dette
 • Plön (30.3 km)

  Når dere kommer til Plön, er det første dere får øye på det flotte slottet: grandiost og hvitt troner den nydelige bygningen over byen. Renessanseslottet ble bygget på 1600-tallet og var inntil 1761 stamsetet for hertugene av Plön. På 1800-tallet var slottet dessuten sommerresidens for Kronprins Frederik, senere Frederik d. 8.

  Plön
  Plön slott
 • Sjørundfart fra Bad Malente (37.9 km)

  Dra på en rundfart på de fem sjøene i naturparken Holsteinisches Schweiz i Nord-Tyskland. Turen er ca. 12 km lang og tar dere over de fem sjøene Dieksee, Langensee, Behlersee, Höftsee og Edebergsee på rundt to timer. Båtene legger til ved Malente-Gremsmühlen, Niederkleveez, Timmdorf og Plön-Fegetasche. Det er plass både innendørs og utendørs, og om bord kan dere kjøpe snacks og drikkevarer. En naturskjønn opplevelse for både par og familier, som skal på ferie i Nord-Tyskland. Dere kan se seileruten på organisasjonens egen hjemmeside.

  Sjørundfart fra Bad Malente
  Dra på rundfart på de fem sjøene Dieksee, Langensee, Behlersee, Höftsee og Edebergsee, i Naturpark Holsteinische Schweiz i Nord-Tyskland.
 • Rendsburg (42.5 km)

  Midt i Slesvig-Holsten ved Kielerkanalen ligger Rendsburg. Denne spennende byen har mye at by på og egner seg godt til et familiebesøk. Den blå linjen, som er en del av bybildet, fører sine gjester på en ca. 3,2 km tur rundt i den indre byen forbi de mest interessante stedene og bygningene i Rendsburg. Det omfatter blant annet Det Jødiske Museet i Dr. Bamberghus i Prinsessegaten, som forteller om jødenes historie og kulturhistorie i de tyske hertugdømmene, en veldig spennende utstilling, som tar sine besøkende med på en sosial og kunsthistorisk reise gjennom tyske jøders liv. Et annet stopp på den blå linjen er Sankt Marienkirche, som er en middelalderkirke bygget rundt år 1330. Kirken preges av den barokke døpefonten fra det 17. århundre, høyalteret og kongelosjen, tiltenkt Frederik 4. med flotte utskårne stoler og selvfølgelig høyalteret, som ble skapt i 1647 av Henning Clausen. Et annet stopp på ruten er det gamle rådhuset fra 1566, som kan besøkes, men kun med guide. Se også nærmere på den gamle jernbanebroen.

  Rendsburg
  Frem til 2016 passerte trafikken på den gamle jernbanebroen over Kielerkanalen i Rendsburg midt i Slesvig-Holsten
 • Outlet senteret McArthurGlen Neumünster (43.1 km)

  Dra på shoppetur til outlet senteret McArthurGlen i Neumünster, hvor dere kan handle deres favoritt designer-varemerker med 30-70 % rabatt hele året rundt. Her finner dere et stort utvalg av klær, tilbehør og sko, elegante ting til hjemmet og smart sportsutstyr. Utforsk fantastiske merker og nye trender.

  Outlet senteret McArthurGlen Neumünster
  Outlet senteret McArthurGlen Neumünster
Vis flere

Kart

IntercityHotel Kiel
Kaistraße 54-56 24114 Kiel Deutschland

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat