Dra på kjør-selv ferie til InterCity Hotel Stralsund

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

InterCity Hotel Stralsund

Få noen uforglemmelige opplevelser på en miniferie i flotte Nordøst-Tyskland.

 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 725 km fra Hirtshals
 • 300 km fra Kiel, Tyskland
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mot gebyr

Om hotellet

InterCity Hotel Stralsund ligger i nydelige Mecklenburg-Vorpommern, i den nordøstlige delen av Tyskland, og bare 600 meter fra det historiske sentrumet i Stalsund som er på UNESCOs verdensarvliste. Her venter utallige opplevelser rett rundt hjørnet. Opplev Stralsunds gamleby eller besøk det imponerende Oceanium. Gå en tur i naturparken på øyen Rügen eller besøk hansabyen Rostock og den koselige badebyen Warnemünde.

Hotellet tilbyr 

Hotellet er plassert i hjertet av Stralsund, like ved byens butikksenter med et bowlingsenter og kasino like ved. Hotellet er omgitt av et grøntområde og en pen liten innsjø.

Fra hotellets restaurant er det en flott utsikt over Knieperteich-dammen, hvor det serveres en variert frokostbuffe samt regionale og internasjonale retter på kvelden. Hotellets bar byr blant annet på drinker og kaffespesialiteter. Det er en offentlig parkering ved hotellet mot et mindre daglig gebyr. Det er gratis internett på hotellet. Kjæledyr kan tas med, men dette kan medføre tilleggsgebyr.

Rommene 

Hotellet har i alt 114 rom til rådighet. Standardrommene kan bestilles enten med en stor dobbeltseng, to separate enkeltsenger eller én enkeltseng. De er utstyrt med eget bad og toalett, et skrivebord og kabel-TV. Alle rommene er lydisolerte.

Merk at

Oppholdet inkluderer FreeCityTicket, hvor dere kan benytte dere av gratis offentlig transport i Stralsund.

Dere får 10% rabatt ved kjøp av mat og drikkevarer på hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Stralsund (0.2 km)

  Den hyggelige tyske byen Stralsund ligger på kysten ved Østersjøen og ønsker sine besøkende velkommen med opplevelser for hele familien. Gamlebyen er i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste og her kan dere rusle forbi spennende gamle middelalderbygninger. Like ved Stralsund ligger den eneste broen som forbinder det tyske fastlandet med den naturskjønne øya, Rügen. På øya kan dere blant annet ta turen til Jasmund nasjonalpark og beskue de flotte krittklippene ved kysten. I tillegg ligger Koloss von Prora, et nasjonalsosialistisk ferieanlegg, her på Rügen. Blokkene og badelandet ble oppført i 1930-årene og er typiske eksempel på Det tredje rikes arkitektoniske idealer.

  Stralsund
  Gamlebyen i Stralsund ved Østersjøens kyst er oppført på UNESCOs verdensarvliste
 • HanseDom (3.3 km)

  Det er kanskje ekstra gøy med barn på ferie å legge en dag til badelandet HanseDom. Her finnes det også massasje- og spabehandlinger på stedet, i tillegg til et treningssenter med klatrevegg og muligheter for ballspill, blant annet.

  HanseDom
  Badelandet HanseDom er gøy for hele familien, og tilbyr også massasje- og spabehandlinger
 • Marienkirche (0.6 km)

  Den største kirken i Stralsunds heter Marienkirche, og den prektige bygningen er lett å få øye på der den ruver midt i sentrum av byen. Det er den nest største gotiske mursteinskirka i hele den baltiske regionen. Ta en tur opp i det høye tårnet via den smale vindeltrappa som fortsetter opp i det uendelige. Endelig slutter de mange trinnene og avløses av en høyere trappebestigning ut til utsiktspunktet i det 104 meter høye kirketårnet. Det hele er en tur på 366 trinn.

  Marienkirche
  Den vakre Marienkirche i Stralsund
 • Ozeaneum (1.0 km)

  Ta med hele familien til Ozeaneum og opplev våre havdyr tett på livet. Dette er en ekstraordinær reise gjennom den undersjøiske verden, og er helt enestående i Europa. Barna kan utforske de mange hemmeligheter og mysterier fra havet i «Sea for Children». Husk å få med dere de sjarmerende Humboldt-pingvinene på museets takterrasse.

  Ozeaneum
  En flott opplevelse for barna
 • Ribnitz-Damgarten (0.0 km)

  Den lille byen Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen ved Ribnitz-sjøen. Her har dere flott utsikt ut over Ribnitz og byen gjemmer på en liten perle av et museum ved navn Vineta-Museum hvor det til alle tider finnes flere utstillinger over tre etasjer.

  Ribnitz-Damgarten
  Ribnitz-Damgarten er en sjarmerende liten by
 • Rügen (35.5 km)

  Rügen, Tysklands største øy, som også kalles Tysklands Riviera. Øyen er et opplagt turistmål, først og fremst på grunn av de idylliske fiskelandsbyene, den vakre naturen og de kilometerlange sandstrendebe på øyens sør-østlige kyst. Opplev hvite kalkklipper samt praktfulle innsjøer og skoger. Opplev en aktiv dag med sykling, vandring, fiske eller koble av i Østersjøens friske vann. På øyen finner dere naturligvis mange hyggelige restauranter, hvor dere kan nyte øyens lokale spesialiteter. Besøk også Binz, den største spa-byen på Rügen. Langs byens idylliske gågate kan dere besøke noen av butikkene som finnes i byen. Ved den lange strandpromenaden finner dere spa-hus og pensjonater.

  Rügen
  Hvis dere har godt tid går det fint an å kjøre fra Jylland og ned til Rügen, populært kalt Tysklands Riviera
 • Naturerbe Zentrum Rügen (40.0 km)

  Hvis dere er glad i natur og høyder, bør dere besøke Naturerbe Zentrum Rügen. På utstillingssenteret midt i Nationalparken har dere adgang til det 40 meter høye utsiktstårnet, hvorfra det er en fin utsikt over øyen og de mange trekronene.

  Naturerbe Zentrum Rügen
  Utsikt fra 40 meter høyde i Rügen nasjonalpark
Vis flere

Kart

InterCity Hotel Stralsund
Tribseer Damm 76 18437 Stralsund