Støvellandet Italia byr på noe for enhver smak.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Italia

Rabattkoden er nå aktiv

Italia

Støvellandet Italia byr på noe for enhver smak. Det sjarmerende landet kan tilby alt fra kulturferie i Firenze, badeferie ved den vakre Amalfikysten eller en familieferie ved Gardasjøen. Uansett om du leter etter en aktiv eller avslappende ferie kan Risskov Bilferie tilby deg et stort hotellutvalg.

En bilferie til Italia er det perfekte valget både for en ferie med barn eller en romantisk ferie for to. Du kan f.eks. besøke det unike Venezia, utforske den flotte naturen i Toscana eller virkelig forstå hvordan fersk pasta kan smake på en fortausrestaurant i Milano. Står sko eller klær høyt på ønskelisten din, er Milano eller Roma perfekte storbyer for shopping. Ønsker du bare en avslappende badeferie, er mange av hotellene våre ved det Adriatiske hav et godt alternativ, mange av dem tilbyr svømmebasseng eller privat strand.

Italia er et land fyllt med store opplevelser. Om du velger en påsketur i Norditalia eller en høstferie i Toscana så er Italia herlig året rundt. En kjør selv ferie gir deg frihet til å oppleve flere deler av landet slik at en ferie i kurbyen Montecatini Terme lett kan kombineres med kulturopplevelser og serverdigheter med feks det skjeve tårn i Pisa. Samme hva du søker, vi kan tilby det i Italia.