Gardasjøen er et populært feriested i Italia.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gardasjøen

Rabattkoden er nå aktiv

Gardasjøen

Gardasjøen er en av Nordmenns foretrukne feriesteder i Italia. Grunnene er mange, det er en meget allsidig feriedestinasjon med flotte omgivelser og mange hyggelige havnemiljøer. Her kan dere oppleve alt fra fjell til båtturer på innsjøen til middelalderborger. Opplev den fabelaktige utsikten med Gardasjøen i forgrunnen og fjellene i bakgrunnen.

Det er mange muligheter ved Gardasjøen, om dere reiser med barn eller vil nyte en stille og rolig ferie. Vil dere nyte livet er Italia kjent for sine gode viner og rundt Gardasjøen finnes det adskillige vinslott og vinprodusenter. Fra byen Malcesine i den nordlige enden kan man ta en luftgondol opp på fjellet Monte Baldo i godt vær. Herfra finnes mange turmuligheter.

Har dere barn eller føler dere dere bare unge til sinns, er den store fonøyelsesparken Gardaland et opplagt utfluktsmål. Det finnes også en stor vannpark, Caneva World, ved Gardasjøen, hvor de som elsker vann kan more seg. Ta også turen inn til byen Bardolino med en sjarmerende gammel bydel og mange gode caféer. Ikke langt fra Gardasjøen kan dere besøke den romantiske byen Verona, med et berømt amfiteater og Romeo og Julies balkong.