Opplev Toscanas bølgende landskap på en miniferie.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Toscana

Rabattkoden er nå aktiv

Toscana

Toscanas bølgende landskap med vinavlinger og pinjetrær anses av mange som å være den absolutt vakreste regionen i Italia. Herifra kommer Chianti-vinene, mye av olivenoljen og mange av de matrettene vi hjemme kaller italienske. Alla byene, kanskje aller mest Firenze, tilby kunst- og arkitekturskatter utover det vanlige.

Når du ferdes gjennom landskapet bør du prøve å ta hyppige stopper for å prøve de kulinariske lekkerhetene på en trattoria. Prøv f.eks villsvinsragu til pastaen eller en berømte, enorme "bistecca fiorentina". Glem helle rikke å besøke vingårder, oljeprodusenter og keramikkverksteder. I vest langs det Tyrrenske havet finner du koselige landsbyer og fine strender.

Firenze er kunstens og arkitekturns by, men også et utmerket shoppingsted, spesielt for lærvarer og sko. Se domen og museet Uffizierna, rusle over elven Arno på Ponte Vecchio og beundre alle gullsmedbutikkene eller dra opp til Piazzale Michelangelo.

Pisa med sitt skjeve tårn, Sienna med sitt verdensberømte torg og borg samt katedralen i Lucca er bare en smakeprøve på alt som Toscana har å by på. Om du vil skjemme bort kroppen din, dra til kurstedet Montecatini og opplev de herlige spa- anleggene i et antikt miljø preget av fortryllende italiensk sjarm og varme.