Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Julemarked Østlandet

Rabattkoden er nå aktiv

Julemarked Østlandet

Den søte juletiden er rett rundt hjørnet, og det betyr at magiske julemarkeder popper opp i hver en by – store som små! Det er pyntet til jul med funklende lyskjeder og eventyrlige grantrær som setter rammene for en fantastisk juleopplevelse for både store og små.

Tradisjonen for julemarkeder går langt tilbake, og er fremdeles den dag i dag en populær begivenhet, hvor folk møtes for å kose seg sammen ved julebodene, som i dag typisk finner sted på store torg eller nærliggende gågater.

Det finnes mange tusen julemarkeder, hvor du i hele desember måned kan gå på oppdagelsesferd i juletradisjonene med hyggelig julemusikk og morsomme aktiviteter, mens du kan la deg forføre av lukten av brente mandler, gløgg og epleskiver.

I hele landet kan du finne boder med alt fra klassisk julepynt til keramikk, tøy og andre fine gaveideer til familien, som er laget av lokale håndverkere. Du kan også møte på julemarkeder hvor du selv kan lære å lage gammeldags kremmerhus til pynt på juletreet eller bake lokale julegodter.

Hvert enkelt julemarked har noe forskjellig å by på for hele familien, og vi har noen gode tilbud på de mest inspirerende av dem som du kan besøke i år!

Hos oss kan du finne de beste og billigste reisene, hvis du vil tilbringe flere dager på de hyggelige julemarkedene, som garantert vil få deg i julestemning.