Dra på bilferie til Västergötland med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Karstorp säteri Hotel & Konferens

Komfortabelt opphold på Karstorp Säteri i et naturskjønt område

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Kun 100 meter til sjø og strand
 • Rolig beliggenhet i naturskjønne omgivelser
 • 5 km fra Skövde i Västergötland
381,-
3~4 dager fra
759,-

Opphold med frokostbuffé

Historisk miljø

3 dager
Fra 759,- / spar opp til 181,-
SPAR
4 dager
Fra 1.079,- / spar opp til 382,-
SPAR
* Pris pr. person i twin dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frukostbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Tilgang til sauna og fitness
Risskov Pakken

Karstorp Säteri har en flott beliggenhet mellom Vänern og Vättern og ligger kun 5 km fra byen Skövde. Her har dere mulighet til å bo i rolige og avslappede omgivelser midt i Västergötlands vakre natur. Karstorp Säteri er en gammel herregård fra det 18. århundre, og har siden 1965 vært brukt som hotell og konferanse- og kurssenter.

Hotellet tilbyr

Karstorp Säteri ligger i naturskjønne omgivelser og er det perfekte stedet å nyte en herlig ferie i avslappede omgivelser med gode betingelser for utendørs aktiviteter. Hotellets restaurant serverer hjemmelaget mat og bruker lokale økologiske ingredienser. I hotellets hage dyrkes det blant annet lavendel, som kjøkkenet bruker til deres helt spesielle is og fra hagens epletrær lages det herlig eplemost, som dere bør smake på.
Hver morgen serveres det en sunn og lekker frokostbuffet i hotellets restaurant. Her kan dere få energi, før dere skal gå i gang med de mange aktive utfordringene som dagen byr på.
Her tilbys dere en komfortabel base for opphold og ferie i et naturlig og historisk miljø!

Om sommeren kan dere ta dere en dukkert i Karstorpsjøen som kun ligger rundt 100 meter fra hotellet, ellers kan en spasertur rundt sjøen også anbefales. Fra hotellet er det ikke langt til Billingen, hvor det er gode muligheter til å stå på ski om vinteren og prøve de mange spaserturene om sommeren.

Rommene

Hotellets 32 hotellrom ligger i fløybygningene og er alle individuelt innredet med et behagelig dékor og oppkalt etter historiske personer og steder med relasjon til Karstorp.

Romtyper *

Twin dobbeltrom

1 / 2
Fint dobbeltrom med to enkeltsenger og koselig innredning som får deg til å ville ligge i sengen hele dagen! Mulighet for ekstra senger.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
Koselig enkeltrom hvor du kan ha den behagelige sengen for deg selv!
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

230 km fra
Strømstad, Sverige
240 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Skövde (4.6km)

Skövde ligger mellom Vänern og Vättern og byr på et bredt utvalg av opplevelser for alle besøkende uansett alder og interesser. Oppe på fjellet Billingen møtes dere med et hav av utallige aktiviteter med alt fra hyggelige gåturer gjennom skogen til skiløyper. 

Skara Sommarland (24.4km)

Velkommen til Skara Sommarland, Skandinavias største friluftsbad med tivoli og gokartbane. Skara Sommarland har mange vannrutsjebaner og flere bassengområder. Fornøyelsesparken har alt fra rolige til fartsfylte attraksjoner og rutsjebaner. Parken har også lekeplasser og sommeraktiviteter egnet for barn i alle aldre.

Hestevognstur gjennom Grevbäcks natur (30.8km)

Ønsker dere en unik opplevelse og en idé om, hvordan tingene var engang i tiden, så kan dere ta en tur med hest og vogn. Opplev naturen og det flotte landskapet fra hestevognen og lyden av hover.

Västergötlands Museum (30.9km)

Hvis dere tar turen til Skara er det verdt å få med seg et besøk til Västergötlands Museum. Her kan dere lære mer om folk og liv i området gjennom historien. Like ved museet ligger ellers et friluftsmuseum ved navn Forbyn. Det består av rundt 30 bygninger som ble flyttet hit fra andre steder i Västergötland og tegner et bilde av hvordan det gamle bondesamfunnet fungerte.

Skara (30.4km)

Småbyen Skara med sine 11 000 innbyggere er en av Sveriges eldste byer og regnes for en av aller vakreste her i den nordlige delen av landskapet Västergötland, mellom Vänern og Vätter. Det er det god stemning blant vakre bygninger i Skara. Flere av Sveriges mest kjente arkitekter fra 1800- og 1900-tallet har vært med å forme denne byen med: Vattentornet av Ernst Torulf, ombyggingen av en av svenskenes største domkirker av Ivar Tengbom og jernbanestasjonen av Ragar Östberg.

Hjo (34.7km)

Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Sverige i eget tempo og med hele familien. Besøg den smukke by Hjo, som er en idyllisk lille by der ligger ud til stranden ved søen Vättern. Der er flere velbevarede, maleriske træhuse, smukke træbroer og gangbroer ved siden af ​​søen og Hjo har også vundet flere internationale priser for bevarelsen af ​​byens oprindelige træbygninger. Så hvorfor ikke nyde en kop kaffe i et hyggeligt miljø fra århundredeskiftet. Er vejret godt, så er det tilladt at medbringe en picnickurv og være en del af de fredelige omgivelser i byens park eller ved den smukke sø Vättern. I byens kulturdistrikt er der udstillinger året rundt, både faste og løbende udstillinger med kunst, fotografi, kunsthåndværk og design. Der er gratis adgang, og det er bestemt et besøg værd. I Hjo er det også muligt at fiske og tage på vandrerture, cykle eller hvad med en 'ørredsafari'. Der er flere vandre- og pilgrimsruter, lange cykelruter og også mountainbike-stier. Bæversafari og hundeslæde er andre eksempler på eventyr som venter i Hjo. Den kendte svenske designer Estrid Ericson, voksede op i Hjo, hvor hendes far var kældermester på Spa Hotel.

Vättern (171.9km)

Miniferie med egen bil ved Vättern som er Sveriges andre største sjø og Europas sjette største. Sjøen er kjent for sitt veldig klare vann, som faktisk forsørger mange av områdets kommuner med rent vann. På grunn av sin størrelse grenser sjøen til flere landskap og steder som Hjo, Karlsborg, Gränna og Jönköping, som alle er steder vel verdt et besøk på en kjør-selv ferie nær sjøen. Det finnes også mange strender ved Vättern, men det kan noen steder være kaldt i vannet. Her kan dere også fiske, vandre, sykle eller hvorfor ikke prøve dere på ørretsafari. Det finnes også flere vandre og pilgrimsstier, gode sykkelstier og til og med mountainbikesstier i området rundt sjøen. Hos Risskov Bilsemester finner dere billige hotell ved flere av stedene rundt sjøen. 

Göta kanal (36.6km)

Langs Göta kanal kan dere spasere eller sykle og stikke innom en av de hyggelige caféene og restaurantene på veien. Det er mange begivenheter langs kanalen i løpet av året. Det er dessuten muligheter for båtturer på kanalen. Disse kan vare fra et par timer til nesten en uke.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

First Hotel Billingehus

Opphold med frokostbuffé

Vestre Götaland

Besøk nydelige Skövde

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering
 • Gratis tilgang til trening og avslapping

198,-
Kun
849,-

Vis kort

Opplev naturen mellom Sveriges to største innsjøer

Les mer

Best Western Plus Jula Hotell

Inkl. halvpensjon

Vestre Götaland

Kunst og stil i Skara

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis tilgang til trening og avslapping
 • Gratis internett og parkering

421,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

4-stjerners opphold i historiske Skara

Les mer

Hotel Bellevue Hjo

Inkl. dagens rett

Vättern

Ved standen av Vättern

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

140,-
Kun
759,-

Vis kort

Hjo – trebyen ved Vättern

Les mer

Hotel Wictoria

Inkl. halvpensjon

Vestre Götaland

Aktiv ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x kveldens rett med salat
 • 2 x ettermiddagskaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering, WiFi, gym

489,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Aktiv ferie i flotte omgivelser ved Vänern

Les mer