Miniferie med spa på Klækken Hotell

Norsk | NOK

Klækken Hotell

Miniferie eller langhelg med spa på Ringerike - én time i bil fra Oslo

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Inne- og utebasseng
 • Blomsterhage og skulpturpark
 • Bare én time i bil fra Oslo
471,-
3 dager kun
1.569,-

Historisk hotell fra 1346

Wellnesshotell i Hønefoss

3 dager
Kun 1.569,- / spar opp til 471,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Adgang til innendørs- og utendørs basseng
Risskov Pakken

Hotellet ligger i vakre omgivelser i Ringerike, rundt én times kjøring fra Oslo og 50 minutter fra Gardermoen flyplass. Klækken Hotell er omgitt av en frodig blomsterhage og en spennende skulpturpark. Hotellet har også et oppvarmet basseng med badepaviljong som setter rammene for et behagelig opphold.  

Hotellet tilbyr 

Det serveres en deilig frokostbuffé med varierende åpningstider alt etter om det er hverdag eller helg. Kjøkkenet byr også på både lunsj og middag i restauranten med et utvalg av internasjonale retter laget på ferske råvarer og et utsøkt vinkart og egen vinkjeller.  

Hotellet tilbyr også utleie av sykler, men begrenset til to sykler per rom. Så er det også en skulpturpark med flere turstier. Det er også små butikker på området. Det er gratis parkering og gratis internett. 

Hotellet minner vennligst om at det er et ikke-røyker-hotell, så all røyking foregår utenfor. Kjeledyr er velkomne mot et gebyr. 

Hotellet har to svømmebasseng, et innendørs og et utendørs, og holder åpent fra 07.00 til 22.00. Bassengets dybde er på 1,5 meter og temperaturen i begge bassenger er på 26° C, året rundt. Det kan lånes badetøy på hotellet, og ellers kan det kjøpes i butikken, så det er ingen unnskyldning for ikke å få seg en tur i bassengene. Det er også et treningsrom med løpebånd, vekter, spinning sykler, samt annet treningsutstyr. Det bør forresten nevnes at barn under 12 år ikke må ferdes i paviljongen eller treningslokalet uten voksen tilstedeværelse av sikkerhetsmessige årsaker. 

Slapp av i badstuen etter treningen. Skulle utmattelsen melde seg, så er det heis til alle etasjene. 

Rommene 

Klækken Hotell har 156 behagelig innredede rom, med 53 enkeltrom og 103 er dobbeltrom, fordelt på tre etasjer. Alle rommene har flott utsikt over Klækkens vakre hage. Samtlige rom har tv og eget bad med hårføner.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 3
Dobbeltrommet er 14m2 og er utstyrt med eget bad med dusj, hårføner og håndduker. Rommet har også te- og kaffefasiliteter, kjøleskap, vannkoker skrivebord, flatskjerm-TV og gratis WiFi. Rommene har utsikt over hagen/bassenget/fjellene. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 3
Enkeltrommet er 12m2 og er utstyrt med eget bad med dusj, hårføner og håndduker. Rommet har også te- og kaffefasiliteter, kjøleskap, vannkoker skrivebord, flatskjerm-TV og gratis WiFi. Rommene har utsikt over hagen/bassenget/fjellene.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Riddergården (4.2km)

Riddergården er en stor gammel bondegård fra 1700-tallet og ligger like nedenfor Hønefossen i Hønefoss. Gården kjennetegnes av at den har flere enkeltstående bygninger plassert rundt et naturlig gårdstun og danner et bymessig strøk, en såkalt bygård. Det var familien Ridder fra den øvre middelklassen som bodde her for rundt 200 år siden sammen med sine mange arbeidsfolk. Om sommeren er det guidede turer med omvisning på Riddergården og rundt juletider arrangeres det et julemarked her.

Hønefoss (4.6km)

I Hønefoss bor det i dag i overkant av 15 000 hønefossinger, rundt seks mil nordvest for Oslo. Byen var tidlig et sentralt knutepunkt på Østlandet og er fremdeles en naturlig avstikker på vei til hovedstaden eller de omkringliggende severdighetene. Gjennom Hønefoss buldrer fossen som har fått navnet Hønefossen og dannet et naturlig midtpunkt mellom «Sørsiden» og «Nordsiden» der Riddergården, den gamle løkkegården fra 1700-tallet ligger så vakkert til. Det finnes flere spennende spisesteder i Hønefoss, blant annet restauranten i byens tidligere ærverdige fengsel og restaurantbåten som holder åpent om sommeren.

Ringkollen i Krokskogen (4.9km)

Et populært utfartsmål for sykling og vandring er de merkede turstiene i det skogkledde åslandskapet Ringkollen i Krokskogen. Hvis dere reiser hit om vinteren er det verdt å vite at det finnes oppkjørte løyper, alpinanlegg, hoppbakke, skistadion og lysløype her. Dere kan bestille varm drikke på Ringkollstua og barna kan boltre seg i «Lekeland» like nedenfor serveringsstedet.

Helt fra middelalderen har forbindelsen mellom Oslo og Ringerike gått gjennom Krokskogen og flere norske eventyr om tusser og troll er samlet fra dette området. Deler av stien følger samme rute som Den bergenske kongevei.

Brasserie Fengselet (5.1km)

Brasserie Fengselet huser i dag flere utmerkede kokker og mange fornøyde gjester. Den ligger i det tidligere hjelpefengselet i Hønefoss som ble oppført i 1852, like etter at stedet fikk bystatus.

Det er uteservering om sommeren i den gamle luftegården og innenfor gjerdene ligger det nå en flott hage.

Hadeland Glassverk (10.4km)

Allerede i 1762 åpnet dørene til det som i dag er Norges eldste industribedrift i kontinuerlig drift. En av de største severdighetene i hele Ringerike er Hadeland Glassverk, og i det pulserende sentrum av Hadeland Glassverk finner dere Glasshytta. Her kan dere møte de fantastiske glassblåserne og følge på nært hold den magiske prosessen når glass endrer form. Dere kan sågar selv forsøke dere på glassblåsing, sandblåsing og lysfarging.

Hadeland Glassverk er imidlertid mer enn glass i nye former. Hvis dere har barn med på turen er det greit å vite at det finnes to lekeplasser her, et flott bakeri med skikkelig gode boller. Dere kan bestille lekre smørbrød eller en bedre middag på restauranten Kokkestua, eller drikke kaffe og spise sveler på kafeen med det passende navnet Norgesglasshuset.

I Høvdinghallen kan dere handle norsk lokalprodusert mat og drikke. Dette er et anbefalt stoppested for alle som har sansen for det gode liv. I hyllene står blant annet: honning og syltetøy, sennep og aioli, saus og suppe, saft og sirup, sjokolade og karameller. Varene blir solgt i attraktive glass og flasker.

Hadeland Glassverk ligger på en vakker plass og har mange flotte aktiviteter og eventer, i tillegg til glassblåsing, spiserier og butikker.

Veien Kulturminnepark (7.7km)

Dra tilbake til fortiden; Ringerrike har vært et samlingspunkt for folk helt siden rundt 900 år f.Kr.

Like nord for Hønefoss i Ringerike ligger et av de største gravfeltene på Østlandet fra eldre jernalder. På museet her kan dere se gjenstander funnet i gravfeltet på Veien.

Når dere har sett dere litt rundt kan dere stikke innom butikken eller slå dere ned i kafeen her. Om sommeren serveres det enkle lunsjretter og kaker.

Asker og Bærum (44.7km)

Asker og Bærum ligger rett vest for Oslo, bare 20 minutter unna hovedstaden med bil. Her er det landlige omgivelser med store, flotte gårder like ved Oslofjorden.

Dere kan enten vandre rundt i skjærgården eller spasere i marka. Hvis dere har med dere barn er det ypperlig å besøke strandstedet Vollen en sommerdag. Her har de lokale søkt tilflukt i generasjoner når temperaturen stiger for det finnes så mange fine badeplasser her. Det går en båt inn til Oslo i sommermånedene, her er båtplasser og gjestehavn, flere butikker og en fjordkro.

Dere kan leie el-sykler i Vollen. Sjekk med utleier hvor de fineste sykkelrutene går.

Når dere er lei av hovedstadens jag og mas kan dere stikke ut til Bærums verk og oppleve rundt 50 butikker i omgivelser som har endret seg lite siden 1600-tallet. Her finnes det også flere serveringssteder.

Ellers burde dere nesten også oppsøke Henie-Onstad Kunstsenter hvis dere er litt over gjennomsnittet interessert i kunst. Her åpnet kunstløperen Sonja Henie med brask og bram i 1967, men fikk ikke The Beatles på plakaten slik hun hadde håpet på. Siden har likevel mange kjente kunstnere funnet veien hit, blant annet da Yayoi Kusama var her i 2016.

På Henie-Onstad Kunstsenter kan dere også legge inn en lunsj eller middag. Bølgen & Moi Høvikodden tilbyr en moderne internasjonal á la carte meny.

Henie-Onstad Kunstsenter (45.6km)

Gjett hvem som fremla et ønske om at The Beatles skulle opptre på kunstsenteret hennes da det åpnet i Bærum i 1961? Det var den norske kunstløperen Sonja Henie og siden har kunstsenteret stadig hatt et godt grep om kunstinteresserte med sine mange spennende utstillinger, blant annet da Yayoi Kusama – med alle polkadottene – fikk folk til å valfarte til Bærum i 2016.

Det skjer noe hele tiden på Henie-Onstad Kunstsenter, bare sjekk kalenderen før dere reiser og se hva dere kan få med dere.

På Henie-Onstad Kunstsenter er det også fint å slå seg ned og bestille en bedre middag, eller en enkel lunsj. Bølgen & Moi Høvikodden tilbyr en moderne internasjonal á la carte meny med servering i flotte omgivelser.

Fiske i Tyrifjorden (47.9km)

Det finnes et eldorado i Hønefoss hvis dere har lyst til å dra ut å fiske. Pakk fiskestanga i bilen å dra til Tyrifjorden. Her i fjorden vaker ørreten og abboren. Det er også verdt å vite at fiskekort ikke er et krav her, så det er lettvint å dra på en spontan fisketur. Ellers er det fint å rusle en tur langs fjorden. Historien forteller blant annet at det var Olav den Hellige som fikk bygget Bønsnes kirke ved Tyrifjorden, så stikk gjerne over dit en tur å se den for dere selv.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Anker Hotel

Sentral beliggenhet i Oslo

Oslo og omegn

Moderne hotel i Oslo

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
 • Rett ved Akerselva

411,-
Fra kun
439,-

Vis kort

15 min gangavstand til Karl Johans gate

Les mer

First Hotel Millennium

Inkl. sandwich med et glass brus

Oslofjorden

Oppdag Oslo

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kvelds sandwich med et glass brus
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

181,-
Kun
1.019,-

Vis kort

4-stjernes storbyferie i Oslo

Les mer

General Hotell

Inkl. halvpensjon

Viken

Miniferie i Hønefoss

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny (kokkens middags valg)
 • Gratis internett og parkering
 • Gratis tilgang til Ringerikebadet

181,-
Kun
599,-

Vis kort

Miniferie i hyggelige Hønefoss

Les mer

Cochs Pensjonat

Premium dobbeltrom

Oslo og omegn

Miniferie i Oslo

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 20% rabatt på frokost på Espresso House
 • 20% rabatt på lunsj og middag på restaurant Rust
 • 2 x kaffe
 • Gratis internett

231,-
Kun
769,-

Vis kort

Koselig storbyferie!

Les mer