Opplev en tur med Københavnbåten DFDS Seaways

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Københavnbåten DFDS Seaways

Københavnbåten tilbyr alt - underholdning, god mat, velvære og et besøk i København

 • 120 km fra Svinesundbroen
 • 300 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad

Om hotellet

Københavnbåten tilbyr

Med 5 forskjellige restauranter, svømmebasseng, casino, live musikk og flere forskjellige barer, er dette noe for enhver. Skipet tilbyr en høy standard i forhold til alle fasiliteter, der det finnes noe for barn og voksne. 
Nyt spa og velvære (mot gebyr), en drink på soldekket eller en tur i bassenget.

Start dagen i Restaurant 7 Seas med en overdådig frokostbuffé og utsikt over vannet. Om kvelden blir restauranten forvandlet til en innbydende buffé restaurant, som serverer noe for enhver smak. Her har dere rik mulighet for å kombinere deres favoritter i alt fra varme og kalde retter samt desserter. Det bys blant annet på fiske- og skalldyrsbuffé, lune retter, ost, hjemmebakt brød og stort dessert- og kakebord. Barna har sin egen buffé med klassiske barnefavoritter. Ved bestilling blir det reservert bord til dere i Restaurant 7 Seas.  

Båten tilbyr også andre restauranter, for eksempel en italiensk inspirert restaurant samt et steakhouse og kafé. Etter middag kan dere ta en drink på en av skipets barer, for eksempel i Navigator bar, hvor det serveres forskjellige cocktails og kvalitets øl mens det spilles live musikk. Eller ta en tur på Columbus Night Club.

Lugarene

Alle lugarene har høy standard, og utstyrt med eget bad og toalett. Det er mulighet for å bestille utvendig lugar. Lugaren har også garderobe og bord, er lys og vennlig.

Det er ikke mulig å booke røkerlugar, men det finnes et stor dekk som man kan røyke eller trekke frisk luft.

Det er desverre ikke mulig å imøtekomme spesialønsker som f.eks. lugarer som skal være ved siden av hverandre

Programm

Dag 1: kl.15.00 – 16.15, check in i terminalen på DFDS Terminalen, Akershusstranda 31, Skur 42. Husk bilde-ID (Pass, førerkort eller bankkort med bilde)

kl. 16.30, Avgang fra Oslo

kl.18.00, middags buffé i 7 Seas buffé Restaurant. 

Dag 2: kl. 07.00 – 9.30, frokostbuffé i 7 Seas Buffet Restaurant. På egen hånd i København – husk å ta med boardingkort og billett-id til ombordstigning 

kl. 15.00 – 16.15 ved check in i terminalen på Dampfergevei 30, 2100 København Ø

kl. 16.30 og avgang fra København. 

Kl. 18.00 serveres det 2-rettters meny i Marco Polo Restaurant

Dag 3: kl. 07.00 – 9.30 er det frokostbuffé i 7 Seas Buffet Restaurant

Parkering på terminalen i Oslo

Det finnes parkeringsplasser ved teminalen i Oslo. Parkering og parkeringsautomatene driftes av Q-Park og prisene er Q-Parks takster. Det er begrenset antall plasser og DFDS Seaways er ikke ansvarlig for disse. Automaten for betaling av langtidsparkering for reisende er plassert ved hovedinngangen til DFDS Seaways terminal. Prisen er NOK 220,- pr påbegynt 28 timer. Ved MiniCruise til København er prisen 440,-. OBS! Automatene godtar ikke kontanter, debetkort med bank axept eller Maestrokort. Automatene godtar følgende kort: VISA, Master Card, Euro Card, AMEX, Diners kort, Statoil kort og Shell Kort.

Merk at

Dere må notere alle navn på deltakerne i kommentarfeltet til slutt i bestillingsprosessen.

På Oslo - Københavnruten er innsjekk er mellom 15.15 - 16.15.
Om bordstigning mellom 15.15 og 16:15. Siste innsjekk er kl.16:15.
DFDS Terminalen/DFDS Seaways, Akershusstranda 31, Skur 42, 0150 Oslo
Husk billett-ID (Pass, førerkort eller bankkort med bilde).

Parkering på terminalen i Oslo:
Det finnes parkeringsplasser ved teminalen i Oslo. Parkering og parkeringsautomatene driftes av Q-Park og prisene er Q-Parks takster. Det er begrenset antall plasser og DFDS Seaways er ikke ansvarlig for disse.
Automaten for betaling av langtidsparkering for reisende er plassert ved hovedinngangen til DFDS Seaways terminal. Prisen er NOK 220,- pr påbegynt 28 timer. Ved MiniCruise til København er prisen 440,-. OBS! Automatene godtar ikke kontanter, debetkort med bank axept eller Maestrokort. Automatene godtar følgende kort: VISA, Master Card, Euro Card, AMEX, Diners kort, Statoil kort og Shell Kort

Det er desverre ikke mulig å tilrettelegge spesialønsker,som f.eks å få lugarene plassert ved siden av hverandre. Ved bestilling av flere enn en lugar, kan vi ikke garantere, at dere sitter sammen i restauranten.

OBS: Ved reiser med Oslobåten skal minimum den ene personen være fylt 20 år.

Wellnessavdelingen kan benyttes mot gebyr. Pris er 50 DKK per person per vei. Barn under 11 år betaler 25 DKK per person per vei.

Det blir reservert bord til dere i Seven Seas Restaurant kl. 20:15. Det kan allikevel skje en unntakelse (i forbindelse med bestillinger med mindre barn)

I restauranten tilbys det ‘late night seating’, som betyr, at det reserveres bord til dere i 7 Seas buffet restauranten på ett av følgende tidspunkter; kl. 20:15, 20:30, 20:45 eller 21:00. Vennligst merk at tidene kan variere basert på tilgjengelighet på den spesifikke avgangen.

Vis flere

Verdt å se

 • Den lille havfrue (0 km)

  Den lille havfrue er en av Danmarks mest berømte turistattraksjoner. Hun sitter på Langelinie i København og ønsker de reisende velkommen til København.

  Den lille havfrue
  Den Lille Havfrue på Langelinie i København. Et av Danmarks kjennetegn.
 • Amalienborg (0 km)

  Dra på sommerferie i København med Risskov Bilferie og opplev Amalienborg, som er et must for alle som er interessert i Danmarks historie og de kongeliges liv, som den dag i dag fortsatt er i dette slottet. På museet kan du lære om kongehusets historie, og fra den nydelige slottsplassen kan du hver dag se Livgardens vaktskifte kl. 12.00. Finn et billig helgeopphold eller dra på en miniferie til København og opplev Amalienborg og Livgardens vaktskifte kl. 12.00.

  Amalienborg
  Dra innom Amalienborg og se vaktskiftet kl. 12.00.
 • Nyhavn (0 km)

  Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev det idylliske havneområdet i gamle København som stammer fra 1670 og ble gravd ut som et alternativ til den allerede eksisterende havnen. Nyhavn var i gamle dager kjent som et dårlig område, men på starten av 1980-tallet, så fikk hele området en ansiktsløfting og i dag huser Nyhavn en lang rekke meget gode restauranter, barer og kaféer. Det er ikke noe som er bedre enn å nyte en kald øl på en av alle havneterrassene på en varm solskinnsdag. De gamle og delvis skjeve husene langs kaien står der flotte og fargerike, og det er alltid en festlig og god stemning på kaien. H.C. Andersen bodde fem år i nr. 20, hvor han skrev flere av sine mest kjente verker, slik som Prinsessen på Erten og Fyrtøyet. Dra på en miniferie i København og finn et billig hotell i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

  Nyhavn
  Det er åpent til sent i sjarmerende Nyhavn i København.
 • Julemarked i Oslo (2.2 km)

  Ta ferjen til Oslo ved juletider. Da er byen pyntet med julelys og butikkene bugner med gaveideér. Den første helgen i advent tennes julelysene i Oslos gater og grantrær, og desember er preget av julekonserter og julemarkeder. Hvis dere ikke ønsker å gjøre alle juleinnkjøpene deres i butikkene, så kan dere besøke noen av de hyggelige julemarkedene i Oslo, hvor dere kan kjøpe gaver og godter, og smake på tradisjonell norsk mat og drikke.

  Et av byens større julemarkeder ligger på Youngsstorget og dere kan også dra til Sandvika, hvor det hvert år er pyntet til jul på det tradisjonelle julemarked. En annerledes juleopplevelse kan dere bl.a. få på Designernes Julemarked på Grünerløkka og utenfor jazzklubben Blå.

  Jul i Vinterland

  Ved Karl Johans Gate i Spikersuppa kan dere besøke julemarkedet Jul i Vinterland. Fra bodene selges det juledelikatesser og hele familien kan hygge seg sammen og komme i den rette julestemningen.

  Jul i Vinterland ligger rett ved siden av Spikersuppa skøytebane, hvor både store og små kan komme på glatt is. Ta med skøyter i reisevesken og tilbring en romantisk kveld på Spikersuppa Skøytebane midt i Oslo. Skøytebanen er åpen hver dag i vinterperioden fra slutten av november til starten av mars og er ganske gratis å benytte. Hvis dere ikke har skøyter, kan dere leie dem i paviljongen ved siden av banen. 

  Julemarked i Oslo
  Opplev de vakre julemarkedene i Oslo
Vis flere

Kart

Københavnbåten
Akershusstranda 31, Skur 42 0150 Oslo

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Innvendig enkelrom kaihytt
Barn 0~4 år i foreldrenes seng 100% rabat